25 سپتامبر فک کنم برابر با اخرهای شهریور
25 سپتامبر فک کنم برابر با اخرهای شهریور
نه من منظورم در آخرین جزئیات بود و اینکه بعضی از بازیها بد فریم میدند بر میگرده به مشکل موتور گرافیکشونالبته در بعضی هاشون در بیشترین حد گرافیک افت فریم بوجود میاد.
مثلا این undercover چی داشت که اینجوری بد فریم می داد؟؟
بابا اون شمشیر نادر واسه یه بازیساز کم تجربه ی ایرانیه .
این ایول 5 واسه کپکامه ، قضیه زمین تا آسمون فرق میکنه . وقتی تو کنسول شما یه بازی رو انجام میدی تقریبا میتونی سیستم مورد نیاز کامپیوترشو حدس بزنی .
شما اگه مرحله ی مبارزه با اروین رو دیده باشی یا نبرد توی آتشفشان متوجه میشی من چی میگم ...
به شخصه بعد از 21 سال گیم کامپیوتری بازی کردم افکتهای آب توی مرحله ی اروین رو هیچ جای دیگه ندیدم.
تازه من اصلا بحثم این نبود ...
اون عکسایی که از نسخه ی کامپیوتر گذاشتن اونی نیست که تو کنسول بود .
نمیدونم شاید عکس ها از حداکثر گرافیک نبوده شایدم من اشتباه میکنم .
ولی اگه توجه کنی فاصله ی خیلی زیادی بین حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی هست .
این خودش تاییدی بر حرفای منه .
یعنی اگه گرافیک بالا می خوای کارت گرافیکت بالای 9800 باشه ...
اون حداقل سیستم که نوشته واسه ایول 4 ه .
نمیخوام بحث کنم ولی نمیشه !بابا اون شمشیر نادر واسه یه بازیساز کم تجربه ی ایرانیه .
این ایول 5 واسه کپکامه ، قضیه زمین تا آسمون فرق میکنه . وقتی تو کنسول شما یه بازی رو انجام میدی تقریبا میتونی سیستم مورد نیاز کامپیوترشو حدس بزنی .
شما اگه مرحله ی مبارزه با اروین رو دیده باشی یا نبرد توی آتشفشان متوجه میشی من چی میگم ...
به شخصه بعد از 21 سال گیم کامپیوتری بازی کردم افکتهای آب توی مرحله ی اروین رو هیچ جای دیگه ندیدم.
تازه من اصلا بحثم این نبود ...
اون عکسایی که از نسخه ی کامپیوتر گذاشتن اونی نیست که تو کنسول بود .
نمیدونم شاید عکس ها از حداکثر گرافیک نبوده شایدم من اشتباه میکنم .
ولی اگه توجه کنی فاصله ی خیلی زیادی بین حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی هست .
این خودش تاییدی بر حرفای منه .
یعنی اگه گرافیک بالا می خوای کارت گرافیکت بالای 9800 باشه ...
اون حداقل سیستم که نوشته واسه ایول 4 ه .
همون شرکتهای بزرگ هم گاهی از این کارا میکنند . که نمونش همون God Father 2 یا Spider Man Web Of Shodows یا برعکس مثل Half Life 2 Elipsode Two که با گرافیک های قدیمی هم خودم 30 فریم میگرفتم ( البته تنظیمات پایین *
البته بحث من اینه که از روی گرافیک نمیشه سیستم مورد نیاز رو تعیین کرد . مثلا مگه همین یوبی سافت با تجربه نیست ؟ خوب چرا Far Cry 2 اینجوری باید اجرا بشه و Call of Juarez - Bound in Blood اونجوری ؟!
حد اعقل سیستم ایول 4 هم خیلی پایین تر از اینا بود تازه معلوم نیست تنظیمات گرافیکی بازی چی باشه که ؟ یهو دیدی با تنظیمات پایین گرافیک از ایول 4 هم پایینتر میومد .
البته من دیگه بحثو ادامه نمیدم . شما هم اگه خواستید ادامه ندید !
نکنه اینم مشکل نسخه ی 4 رو داشته باشه؟ که اصلا نمی شد با ماوس درست و حسابی بازی کرد؟
اینطور که گفتند مشکلی از نظر کنترل ندارهنکنه اینم مشکل نسخه ی 4 رو داشته باشه؟ که اصلا نمی شد با ماوس درست و حسابی بازی کرد؟
البته در حال حرکت نمیتونی تیر اندازی کنی و این خیلی ضد حاله!
دوستان دو سوال مهم:این اویل برای پی سی با نام biohazard میاد یا رزیدنت اویل؟راستی مراحل متفاوتی با نسخه کنسولی داره؟کلا تغییر داره یا نه؟
پس بیخیالاینجا رو بخون...ولی حجمش 500مگ هستا...![]()
فکر کنم اولین بازی ای باشه که سیستم پیشنهادی 4 هسته ای cpu داده :
CPU: Intel Core2Quad Processor or better
100% گرافیکش خیلی بالاست که از پردازش 4 هسته استفاده میکنه .
حدودا cpu 10 gig
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)