تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 211 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211 آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گفت وگو با حسن نظري، ملي پوش سابق فوتبال ايران در آمريكا:منچستريونايتد، باشگاه مرا انتخاب كرد

در ابتداي سال ميلادي 2009 خبرگزاري‌ها از عقد قرارداد همكاري باشگاه منچستريونايتد با «دالاس تكزسان» نظري خبري دادند. با حسن نظري در تكزاس تماس گرفتيم تا از كم و كيف قرارداد با منچستريونايتد بيشتر آماده شويم.

2009/6/23 16:09:19

سايت گل - در اواسط دهه پنجاه شمسي يكي از بازيكنان جواني كه در فوتبال ايران گل كرد حسن نظري بود. نظري بازي فوتبال را در آبادان آغاز كرد و در استقبال (تاج) بود كه شكوفا شد. بازي در سپه آبادان و استقلال نظري را به تيم ملي جوانان و رساند و نظري كاپيتان تيم را به عهده گرفت. او در سن نوزده سالگي به تيم ملي دعوت شد و در كنار چهره‌هايي چون علي پروين و ناصر حجازي قهرماني جام ملت‌هاي آسيا را در سال 1976 تجربه كرد و به عنوان دفاع رأس ثابت تيم‌ ملي به جام جهاني 1987 آرژانتين رسيد.اين روزها نظري به عنوان يك مربي موفق و موسس و مدير يكي از موفق‌ترين باشگاه‌هاي بزرگ نوجوانان آمريكا در شهر دالاس ايالت تگزاس به فعاليت مشغول است.

* چطور شد كه منچستريونايتد باشگاه شما را انتخاب كرد؟
    فوتبال در آمريكا در حال رشد است و كيفيت و كميت اين ورزش در مدارس و به خصوص سطوح نوجوانان و جوانان به شدت بالارفته است. اينكه مي‌بيند كه كمپاني بزرگي مانند آديداس يا نايكي اسپانسر تيم‌هاي جوانان و تورنمنت‌هاي متفاوت مي‌شوند. منچستريونايتد از نايكي خواست كه چند باشگاه در سطح جوانان را در آمريكا به آنان معرفي كنند تا منچستر يكي از آنان را انتخاب كند. در همان زمان چلسي هم دست به كار مشابه‌اي زد. چلسي يك تيم در ايالت كاروليناي شمالي انتخاب كرد و منچستر باشگاه ما در دالاس. اين پروسه نزديك به 7 ماه طول كشيد.
    * چه تعداد بازيكن در سيستم باشگاهي شما پرورش مي‌يابند؟
    در كل ما حدود هشتاد تيم داريم تا در رده‌هاي سني 11 تا 19 سالگي پسران و دختران فعاليت مي‌كنند. تنها در دالاس ما 1500 بازيكن داريم و با در نظر گرفتن چند باشگاه ديگر كه تحت نظر ما اداره مي‌شوند حدود 12 هزار بازيكن در سيستم باشگاهي ما به فعاليت مشغولند.
    * با اين آمار و ارقام در سطح آمريكا چه موفقيت‌هايي داشته‌ايد؟
    پارسال تيم پسران ما قهرمان آمريكا شد و دختران نايب قهرمان شدند. امسال برعكس شد و پسران دوم و دختران قهرمان. در دهه اخير ما بارها در هر دو سطح پسران و دختران در رده‌هاي مختلف سني قهرمان آمريكا شديم.
    * امكانات باشگاهيتان در چه سطحي هست؟
    ببينيد، اين باشگاه را در سال 1985 تأسيس كردم و الگويش را از آژاكس هلند الهام گرفتم. در شهر دالاس باشگاه شش زمين قانوني با نورافكن دارد و 55 مربي و بدنساز با بازيكنان كار مي‌كنند.
    * كار مربيگري را چگونه پيگيري كرديد؟
    من از طرف فدراسيون فوتبال آمريكا هر سال به كلاس‌هاي آموزشي در كشورهاي مختلف فرستاده شده ام و دوره‌هاي مختلفي در آژاكس هلند، منچستريونايتد انگلستان، ميلان ايتاليا، بايرمونيخ آلمان و سائوپولو برزيل ديده‌‌ام.
    *بين دوره مربيگري و سال 78 در جام جهاني چكار مي‌كرديد؟
    من در كنار حسن روشن در الاهلي دبي بازي كردم و سپس مدتي در ليگ‌هاي آمريكا توپ زدم. خاطرات خوب فوتبال من به سال‌هاي جواني بازمي‌گردد آن هنگامي كه در دبيرستان‌هاي اميركبير و ابن‌سينا در آبادان و در تاج بازي مي‌كردم.
    *اگر امكان مربيگري در ايران را داشتيد از آن استقبال مي‌كنيد؟
    البته و با كمال ميل. البته من كسي نيستم كه از ديگران بخواهم مرا به كار دعوت كنند ولي مايه افتخارست تا در وطنم كار كنم.
    كاوه محجوب

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم
    ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.

سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.

ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.

سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.

ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.

: بابا توجه :

2009/7/1 14:43:02

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

SPAIN/ OFFICIAL, Real Madrid sign Benzema

Real Madrid have signed French forward Karim Benzema (21) from Olympique Lyon for 35 million Euros.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

SPAIN/ OFFICIAL, Real Madrid sign Benzema

Real Madrid have signed French forward Karim Benzema (21) from Olympique Lyon for 35 million Euros.
    اینجا تاپیک 6 تایی هاست دیگه ؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اینجا تاپیک 6 تایی هاست دیگه ؟
    نه اون بالارو بخون نوشته تاپيك كيه
    محض اطلاع رساني بود
    آخه يه زماني قرار بود فرگي كريم رو بگيره
    طبق خبر خودت:

خبر بعدی تقریبا بنزما رو باید یه منچستری دونست :
    Benzema Is Close To Joining Manchester United - Lyon Teammate Pjanic

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نه اون بالارو بخون نوشته تاپيك كيه
    محض اطلاع رساني بود
    آخه يه زماني قرار بود فرگي كريم رو بگيره
    طبق خبر خودت:
    کريم ؟

شوخيه بابا : گذاشتتون سر کار

کريم خودش گفت که ميخواد در پرسپوليس فوتبالش رو تموم کنه : دي

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اين والنسيا كه از تيم ويگان گرفتن چجور بازيكنيه؟
    گوبا قراره جانشين رونالدو بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مایکل لوون مثل اینکه میخاد بره منچستر یونایتد !
    خبر :
    Michael Owen Will Sign For Manchester United Pending A Medical - Report

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مایکل اوون ؟؟؟
    چه زوجی بشن این و رونی ...
    راستی مثل اینکه فرگی Luis Antonio که اکواردوی هست رو خریذه من یه هفته هست که اصلا تو این دنیا نیستم اینم تازه فهمیدم ... این چه جور بازیکنی هستش ؟؟ قرار جایگزین Cris بشه دیگه ؟؟؟
    .................................................. ....................................
    دوستان میگم این رئالی ها گناه دارن یه تاپیک واسشون بزنیم که انقدر آواره نباشن ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •