ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم
ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.
سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.
ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.