لطفا سريع كمكم كنيد، خيلي فوريه.
چطوري ميتونم وسط يه مطلب گالري عكس بذارم؟ با چه كامپوننت يا ماژولي؟
خيلي ممنون
لطفا سريع كمكم كنيد، خيلي فوريه.
چطوري ميتونم وسط يه مطلب گالري عكس بذارم؟ با چه كامپوننت يا ماژولي؟
خيلي ممنون
سلام خدمت اساتید
من کدوم فایل ها رو باید پاک کنم تا جوملا حذف بشه از رو هاستم ؟
![]()
آيا آخرين ورژن جوملا 1.5.15 است؟
با کامپوننت simple image gallery میتونید با قرار دادن تصاویر گالری خود در یک شاخه دلخواه و با استفاده از یک تگ تعریف شده در این گالری به همراه نام شاخه تصاویر, در هر مطلبی یک گالری تصویر ایجاد کنید.
این کامپوننت را از سایتمی توانید دریافت کنید. راهنمای کار با آن هم در همان سایت گذاشته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
سلام
شخصا اگر بخوام اینکارو برای سایت خودم انجام بدم, جوملا را در یک شاخه هارد آنزیپ میکنم تا لیست شاخه ها و فایلهای موجود در ریشه را بدست بیارم. بعد آن شاخه ها و فایلها را از سرور حذف میکنم. بانک اطلاعات جوملا را نیز از طریق کنترل پنل پاک میکنم.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
بله
توی سایتش که آخرین نسخه همینه. البته نسخه 1.6 هم تو راهه !
با سلام خدمت اساتید،
من تازه کار با جوملا رو شروع کردم. یه سوال برام پیش اومده.
اگه در صفحه ای (محتوایی) که می سازیم، بخواهیم یه کومبو باکس باشه که با انتخاب هر گزینه ای از لیست اون، بقیه محتوا تغییر کنه، چکار باید انجام بدیم؟ آیا ماژول خاصی وجود داره یا باید کد بنویسیم؟
ممنون میشم.
سلام
بستگی به نوع تغییرات داره.
معمولا با نوشتن جاوا اسکریپت یا استفاده از توابع آماده جاوا اسکریپت میشه برخی تغییرات را در محتوا ایجاد کرد.
فرض کنید که بخواهید از لیست کومبو باکس محصولی رو انتخاب کنید، و پس از انتخاب مشخصات اون محصول در زیر کومبو باکس نمایش داده بشه.
فکر نکنم با جاوا اسکریپت تنها امکان داشته باشه. آخه باید اطلاعات رو از دتابیس بخونه.
باید از آجاکس استفاده کنید.
کامپوننت رایگان در این مورد ندیدم که از آجاکس استفاده کنه.
اگر خودتون با php و جاوااسکریپت آشنا باشید میتونید اینکارو انجام بدید. سمت سرور کد php که اطلاعات مورد نظر را از دیتابیس میخونه و سمت کلاینت , کد جاوا اسکریپت که این اطلاعات را از سرور میگیره و نشون میده.
مرسی،
اما سخت شد اینجوری که. نه من php نمی دونم. .net کار می کنم. اوکی، ببینم چه راه های دیگه ای ممکنه وجود داشته باشه.
بهرحال ممنون
ظاهرا این کار بوسیله کامپوننتVirtueMart قابل انجام هست. البته خودم هنوز امتحانش نکردم.
Last edited by Nikola; 30-03-2010 at 09:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)