من که نگفتم نباشن گفتم که اگه یه نفعی از اونا به ما برسه منتشو میذارن همین چند فصل پیش توهم گرفته بودشون که ما کاری کردیم استقلال قهرمان بشه و منت کاری که نکرده بودن رو میذاشتن!
من که نگفتم نباشن گفتم که اگه یه نفعی از اونا به ما برسه منتشو میذارن همین چند فصل پیش توهم گرفته بودشون که ما کاری کردیم استقلال قهرمان بشه و منت کاری که نکرده بودن رو میذاشتن!
سعید یه چیزیو بهت بگم تومملکت ما رسانه ها وروزنامه ها اکثراطرفدارپرسپولیسند اینو تجربه من میگه . اون زمانی که آقامحمدی هم جزوروسای باشگاه استقلال بوداینجوری بود . مطمین هم باش که خیراونابه پرسپولیس بیشترازاستقلال رسیده پس نیازی نیست ما هم طرفدارشون باشیم . تمام این گندکاریهایی که مدیراشون توپرسپولیس کردند ومیکنند وبعد صداش درمیادفقط وفقط به خاطر فراقانونی عمل کردنشون بوده که فکر میکنند دنیاهرکی هرکیه تازه طرفداراشون ادعاشون هم میشه.بنظرم پرسپولیس چیزی برای دفاع کردن نذاشته ازش .
unartig جان
این حرفارو یه وقت پیش شانسپولیسی ها نزنی که شروع می کنن به این حرفا:دولت از شما پشتیبانی می کنه .تاج یه تیم دولتی بوده ما شاهینی هستیم تیم ما مردمی بوده و ...
یکی نیست بهشون بگه شما که هر سه شعار مکتب شاهین رو به گند کشیدین یه نمونش همین اخلاق که میگن (که ندارن) تا وقتی نیکبخت تو استقلال بود میگفتن نیکبخت بازیکن نیستو فقط به فکر ارایش وmake up و ازین حرفاس ولی الان ببینین چجوری دردو بلای نیکبختو میزنن تو سر خودشون اگه این دورویی نیست پس چیه؟ اگه هست پس مکتب شاهین رو پایمال کردن.
سعید جان من میگم تیم قرمز ارزش دفاع کردن تحت هیچ شرایطی رانداره .غیرمنطقی بودنشون یکی ازاون دلایل اساسیش هست .اما همیشه خداباما بوده برعکس اوناکه همیشه تحت حمایت دولت بودند .تیم استقلال باتکیه برهواداران و غیرت بازیکناش بالاترازقرمزهابوده وخواهدبود
علي رضا جان.
كوتاه بيا.
سعید جون اصلا این طور نیست من استقلال را به خاطر تاریخش و به خاطر بازیکنان و خیلی چیزهای دیگر دوست دارم.
علي رضا جان يه هوادار واقعي استقلال اين تيم رو به خاطر تاريخ و بازيكن هاش حمايت نمي كنه. اين اسم و بزرگي استقلال توي قلب ما هاست نه روي برگ هاي كاغذ!وگرنه چيزي كه توي تاريخ استقلال زياده شكست ها و تلخي هاست.
اما من مسائل ملی را من به سرخابی ها ترجیح می دم اگر قرار باشه پرسپولیس بره تو اسیا و نام ایران را زنده کنه من خودم میشم یک طرفدار تیفوسی اون.
با احترام كامل براي شما بايد بگم من استقلال رو از تيم ملي بيشتر دوست دارم. تيم ملي ما كه اسم ديگه اش سايپا 2 است.
خودت بهتر ميدوني هيچ كدوم از ماها حتي ثانيه اي رنگ پيرهن پرسپوليس رو نگاه نمي كنيم! چه برسه تيفوسي اون باشيم.
پرسپوليس برازنده هوادارانش.
اما یه لحظه فکر کنید پرسپولیس نبود اون وقت ایا استقلال هم جذابیتی داشت؟همیشه باید بد باشه تا خوب معنا پیدا کنه همیشه باید شب باشه تا روز معنا پیدا کنه همیشه باید سرخ باشه تا ابی هم معنا
قبلا هم گفتم باز هم ميگم بود و نبود تيمي مثل پرسپوليس كوچك ترين تاثيري بر پيكره عظيم و معتبر استقلال وارد نمي كنه!
دوستان خواهشا اين بحث رو همينجا تموم كنيد حيف وقت گرانبهاي ما نيست كه تلف بشه براي يه تيم كوچيك!
ممنونم
فدای هر چی استقلالیه
راستی بازی با ابومسلم چندم و ساعت چند برگزار میشه ؟
وای که چه حالی کردم با حرفات
این اولین پست من تو این تاپیکه.
خواستم بگم خون من قرمزه
ولی جونم آبیه![]()
سامان خوش اومدی به تاپیک خودتبحث تیم قرمزهم براهمیشه ازجانب من تعطیل
ممنون.چشم.تعطیل![]()
اين مايه سرور و خوش اقبالي است که فلک ز رنگ قرمز خالي است تلالو آسمان را مي بيني مي گويند<< خدا >> هم استقلالي است
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)