دوستان یه سوال، من اگه خودم یه مودم خوب بگیرم چطوری میتونم خودم تنظیمات مودمی که الان باهاش وصل میشم رو وارد اون کنم تا با فن آوا ست بشه؟؟؟؟
دوستان یه سوال، من اگه خودم یه مودم خوب بگیرم چطوری میتونم خودم تنظیمات مودمی که الان باهاش وصل میشم رو وارد اون کنم تا با فن آوا ست بشه؟؟؟؟
سلام.
من همين هفته ي پيش مودم رو عوض كردم.
توي مرورگر عدد 192.168.1.1 رو ورد ميكنيد بعد از شما يوزر و پسورد ميخواد كه به احتمال زياد هر دوش admin هست. ميزنيد و وارد تنظيمات مودم ميشيد.
كاري نداره. شما اعداد VPI و VCI و username و password رو بايد وارد كنيد.
فقط مشكلي كه براي من پيش اومد اين بود كه تنظيمات مودم قبلي رو چون پاك نكرده بودم روي اين مودم به صورت از قبل تعيين شده بود و اخر مراحل كه مي خواستم تنظيمات رو سيو كنم پيغام خطا مي داد. كه تو همين فروم دوستان راهنمايي كردن حل شد.
سرعت افت کرده
الان روز سرعت روی 190-200 کیلوبایت هست
برای من همون 400-450 هست
بچه هایی که از سرعت شبانه ناراضین
یکم خلاقیت به خرج بدین،ببینین،خیلی تقصیر این فن آوا نیستش،اکثر سایت ها شبا یا سرعتشون به خاطر کثرت دانلود میاد پایین،یا خودشون سرعت رو میکشن پایین
مثلا میهن دانلود،شبا 40 k بیشتر نمیده !
اما باید بگردین سرورهای پرسرعت رو گیر بندازین،فایل ها رو از اونجا دانلود کنین،من دیشب از 2:05 تا 4:20 حدود 1.5 گیگ دانلود کردم،دیگه خودتون حساب کنین
چندتا سایت که شب ها سرعت هاشون ثابت هست رو بهتون میگم
دانلود فیلم : hONARE7.COM
bia2.in
velvele.in
دانلود بازی و نرم افزار
s*o*f*tgoz*ar.com
ir-dl.com
از اینها استفاده کنین و نتیجه رو اینجا گزارش بدین
من شبا که از اینا دانلود میکنم سرعتم رو 2 مگ هستش و کاملا راضیم
پوریا جان باور کن بالای 200 تا سرور تست کردم
من چند وقت پیش با مسئول فنی فن اوا کرج حرف میزدم
به این نتیجه رسیدم که شبانه حدقل سرعت اسمی رو فن اوا میده و اینکه به ترافیک منطقه هم خیلی ربط داره
سلام من می خوام از فن آوا اینترنت 512 بگیرم کرج هستم می خواستم یه توضیح بدید که وضیعت ADSL فن آوا تو کرج چطوره ؟!
الان یه نگاه به سایت انداختم 3 نوع سرویس داره : سرویس S ، سرویس P ، سرویس 1 به 10 ( نا محدود ) که این آخری فکر نکم به صرفه باشه
بین سرویس S و P فک کنم p بهتره باشه درسته ؟
برای 512 مدرک خاصی می خواد ؟ سرعت داتلود و آپلودش چجوری هست ؟
کلا ممنون میشم یه توضیح کامل در مورد اینترنت فن آوا بدید
این سرورهایی که گفتم رو امتحان کردی ؟
ببین من دوباره دیشبم از همینایی که گفتم بالای 3.5 گیگ دانلود داشتم
مثلا ir-dl رو امتحان کردم 25 میداد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)