تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 207 از 285 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور، جزئیات آزمون سراسری امسال دانشگاهها را اعلام کرد.
    حسین توکلی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: آزمون سراسری سال 87 بر اساس برنامه زمان بندی شده ، صبح و بعد از ظهر روزهای پنج شنبه ششم ، جمعه هفتم و صبح شنبه هشتم تیر در 368 شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.
    وی افزود : بر اساس این جدول زمان بندی شده ، آزمون علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه ششم ، آزمون هنر بعد از ظهر این روز ، آزمون علوم تجربی صبح جمعه هفتم، آزمون زبانهای خارجی بعد ازظهر این روز و آزمون علوم انسانی صبح شنبه هشتم تیر 1387 برگزار می شود.
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : آزمون سراسری سال 87 در یک مرحله برگزار می شود و داوطلبان هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه در یک نیم روز به پرسشهای عمومی و اختصاصی مربوط به خود پاسخ می دهند.
    توکلی شمار کلی متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 87 را یک میلیون و 344 هزار و 978 نفرعنوان واضافه کرد: ازاین رقم،317 هزار و 905 نفر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، 458 هزار و 842 نفر درگروه آزمایشی علوم تجربی، 516 هزار و 618 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی ،32 هزار و 526 نفر در گروه آزمایشی هنر و 19 هزار و 87 نفر در گروه آزمایشی زبانهای خارجی متقاضی شده اند.
    وی افزود : در آزمون سراسری سال 87 به داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، تجربی ، انسانی و زبانهای خارجی اجازه داده شده بود در صورت علاقمندی به شرکت در گروه آزمایشی هنر ، تمایل خود را در کارت تقاضا نامه ثبت نام مشخص کنند که 34 هزار و هفت نفر از این چهار گروه ، تمایل خود را برای شرکت در آزمون هنر نیز اعلام کرده اند.
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : بر این اساس با توجه به آمار واقعی متقاضیان گروه آزمایشی هنر که 32 هزار و 526 نفر است و احتساب آن با آمار علاقمندان دیگر گروه های آزمایشی در مجموع 66 هزار و 533 نفر در آزمون هنر شرکت می کنند.
    توکلی افزود : همچنین به داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، تجربی ، انسانی و هنر اجازه داده شده بود در صورت علاقمندی به شرکت در آزمون گروه آزمایشی زبان خارجی ، تمایل خود را در تقاضانامه ثبت نام مشخص کنند که 127 هزار و 566 نفر از این گروه ها ، تمایل خود را برای شرکت در آزمون زبانهای خارجی نیز اعلام کرده اند.
    وی اضافه کرد : بر این اساس با توجه به آمار واقعی متقاضیان شرکت در آزمون زبانهای خارجی که19 هزار و 87 نفر است واحتساب آن با آمار علاقمندان دیگر گروههای آزمایشی ،در مجموع 146 هزار و 653 نفر در آزمون زبانهای خارجی شرکت می کنند.
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال 1387دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر در 387 شهرستان و بخش کشور توزیع می شود .
    دکتر حسین توکلی افزود : علاوه بر کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال 1387، دفترچه راهنمای شرکت در آزمون و برگه راهنمای حوزه های امتحانی نیز توزیع می شود .
    وی گفت : با توجه به این که آزمون هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه ، جداگانه برگزار می شود ، داوطلبان برای حضور در جلسه هریک از این گروه ها باید کارت ورود به جلسه آزمون گروه آزمایشی مربوط را همراه داشته باشند که بر این اساس یک میلیون و 506 هزار و 551 کارت ورود به جلسه امتحانی صادر خواهد شد .
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور افزود : هر یک از داوطلبان برای دریافت کارت ورودی باید شخصا به حوزه توزیع کارت مربوط مراجعه کنند و ارائه کارت ملی یا شناسنامه عکس دار یا هر نوع کارت شناسایی عکسدار معتبر الزامی است .
    توکلی گفت : داوطلبانی که در دو یا سه گروه آزمایشی شرکت کرده اند باید هنگام دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی گروه اصلی خود ، کارت ورود به جلسه آزمایشی دوم یا سوم را نیز دریافت کنند .
    وی افزود : ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسری 1387 از 16 آذر تا 10 دی به شکل اینترنتی انجام شد و هریک ازداوطلبان مجاز بودند بدون توجه به نوع دیپلم (نظام قدیم) یا نوع گواهینامه پیش دانشگاهی برای هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، هنر و زبان های خارجی داوطلب شوند.

از شانس گند ما داوطلبای انسانی توی کنکور بیش از 10برابر سنجش هستن البته خیلیا میگن اصلیای انسانی دارن شرکت میکنن.
    خیلی دوست دارم ببینم نفر آخر انسانی درصداش چه جوریه.آخه تو انسانی به 20 هزار اینا میرسه دیگه هر کسی پایینتر باشه چند تا منفی تو درصداش داره.مثلا نفر22هزار پارسال بالاترین درصدش 30 معارف بود و 2تا هم منفی داشت.نفر 500هزار ببین چیکار کرده.

خبر از reza2pars عزیز هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خمینی شهر

پيش فرض

منطقه 2 چقد تو رتبه تاثیر میذاره؟؟؟؟

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بچه ها من این دفه سنجش گند زدم
    2300 رتبه ام
    ریاضی 88
    فیزیک و شیمی 73
    اصلا سنجش چرته بهش توجه نکن
    منم شدم 854
    درصدام هم ریاضی 88
    فیزیک 88
    و شیمی 67
    بود
    امتحانی که انقدر اسون باشه
    معلومه اخرش اینطوری میشه دیگه
    بیخود 4 ساعت و 10 وقتمو صرف یه امتحان چرت مزخرف کردم
    Last edited by soheilsmart; 12-06-2008 at 12:52.

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اصلا سنجش چرته بهش توجه نکن
    منم شدم 854
    درصدام هم ریاضی 88
    فیزیک 88
    و شیمی 67
    بود
    امتحانی که انقدر اسون باشه
    معلومه اخرش اینطوری میشه دیگه
    بیخود 4 ساعت و 10 وقتمو صرف یه امتحان چرت مزخرف کردم

شما که انقد درسخونی میتونی به ما بگی چطوری درس بخونیم تهران قبول شیم من الان سومم میخوام بدونم تو تابستون چه کلاسی برم که هم درس بده هم آزمون

ایشاا... همتون قبول شید

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

ميگن اين دفترچه ي ترازها رو گذاشتن رو سايت كانون،
    ندادن بهمون بر خلاف سالاي قبل.
    كجا پيداش كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منطقه دو تا اونجا که می دونم تو رشته تجربی تقریبا رتبه رو نصف می کنه و تو رشته ریاضی یک سوم می کنه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منطقه 2 شامل چه شهرایی میشه؟
    منطقه یک که از شانس ما هیچ فرقی نداره نسبت به آزمونایی که رتبش کشوریه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

mantaghe 3 chetor?kheili moassere?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منطقه دو خیلی موثره (شانس ما) . منطقه سه موثرتره ولی نه خیلی زیاد یک کم . هر دانشگاه برای هر یک از مناطق یک سهمیه ای داره . منطقه 2 و 3 زیاد با هم فرقی نمی کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شماها واقعاً خیلی درسخونید. با این درصدایی که شما می زنید حتماً دو رقمی هستید.
    راستی واقعآً اینجا دانش آموز متوسط پیدا نمی شه؟ داوطلب 87؟

شماها چطور درصدای ریاضیتون اینقدر بالا رفته؟ من که تو کنکور اگه 50 بزنم از خوشحالی
    دیوونه میشم. البته فقط وضع ریاضیم خیطه وگرنه فیزیکو بین 85 تا 95 و شیمی رو 80 به
    بالا می زنم ولی واقعاً کمیت ریاضیم لنگه...

حیف که دیگه نمیشه کاریش کرد... چقدر من از عربی و شیمی بدم میاد...واقعاً ازشون
    متنفرم...
    دنبال من میگشتی ...؟
    من خیلی هنر بکنم ریاضی رو 70 -60 میزنم , اونم زمانیکه سوالش سخت نباشه ...

عربی هم اگه یک ذره می خوندی به جای اینکه ازش بدت بیاد می فهمیدی آسونترین درس عمومیه . هیچی نداره
    من حاضرم نفر آخر کنکور بشم ولی عربی رو نزنم....
    آخه ما که رشتمون ریاضیه عربی به چه دردمون میخوره ... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •