تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 207 از 358 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دیتا گستر عزیز اون مدارک اثبات مطالب در رابطه با موضوع ریگ جن چی شد؟

2. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

در سال 1973 در عمق تقريبي ده متري و کنار سنگواره ماستودن ها (مربوط به دوره پليستوسن) در ترانسيلوانياي روماني ; چند قطعه عجيب يافت شد و يکي از آنها (تصاوير زير) به آزمايشگاه فرستاده شد:

آزمايشگاه ترکيب قطعه مذبور رو چنين ارزيابي کرد:

قطعه فوق حداقل 400 سال تعيين قدمت شده ( بنا بر نتيجه منابع ديگر 20000 سال) و از آنجا که قسمت اعظم اون از آلومينيوم درست شده و فن آوري استحصال و ايجاد شيئ مشابه به زحمت به 150 سال ميرسد ; و نيز اينکه لايه ضخيمي از اکسيد آلومينيوم به اندازه بيش از يک ميليمتر بخش خارجي اون رو فراگرفته ; موضوع ساخته شدنش در زمان حال کاملا منتفي است.
    اين قطعه با توجه به زوايا و نوع سوراخهاي ايجاد شده و نيز ترکيب شيميايي; به عنوان بخش انتهايي يکي از پايه هاي يک وسيله مشابه مدول هاي وايکينگ(فرود آمده در مريخ) شناخته شده:

Last edited by seamack; 20-08-2010 at 12:33.

4. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تفکر غالب در دنیای شبه علم. تمام دست آورد های بشری ( پزشکی زبان خط معماری ... و برای اولین بار در اینجا هنر ) از طرف فضایی ها به ما ارائه شده و بشر خاصیت و عرضه انجام دادن هیچ کاری رو نداشته و نداره.
    این استدلال ( ای کاش امکانش بود تا قرینه اش رو در جایی دیگه یاد آوری کنم) به این که خود اونها این دانش رو از کجا آوردند اشاره ای نمیکنه.
    در واقع عجز چنین افرادی و چنین تفکری در مقابل عظمت دستاورد های بزرگ بشری و ناتوانی شون از توجیه و پاسخ دادن به چگونگی چنین رخدادی (تحول دانش) اونها رو به تولید موهوماتی مثل وجود فضایی‌های های معلم بشر، برای پاسخ به مجهولاتشون راهنمایی میکنه.
    قبلا هم گفته بودم که راه شبه علم دنباله روش و مرام جادوگران طالع بینان و دیگر کلاشان تاریخ گذشته است که از ناآگاهی و کم دانشی توده مردم برای سرکیسه کردنشون ، برای حکومت بهشون و برای خرد کردنشون استفاده کرده.
    ترس بشر از نادانسته ها همیشه او رو به دو راه میبره. یکی راه دانستن و دیگری راه گریز به بن بست موهومات و تخیل . اینگونه است که خدایان بیشمار یونان باستان به کمک جادوگران و رمالان و حاکمان میان تا مقدرات بشر ناآگار رو در دست بگیرن.
    تا بشر ترسیده از نااگاهی هست جادوگر هم هست.

من يك سوال علمي پرسيدم . اصلا منظورم اين چيزهايي که گفتيد نبود . من پرسيدم که دانشمندان از کجا ميدونند که اگه موجودي فضايي هست اونا از موسيقي به طورکلي و يا از موسيقي به سبک زميني چيزي نمي دونند ...
    بهرحال شما به ما توضيح بدين که چرا اگه موجودات فضايي وجود دارند از موسيقي سبک زميني چيزي نمي دونند ؟ ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 20-08-2010 at 12:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیتا گستر عزیز اون مدارک اثبات مطالب در رابطه با موضوع ریگ جن چی شد؟
    از من خواستند که در اينترنت اين مطالب بيان نشه ، البته چيزي که من گفتم ريگ جن نيست ...

7. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط DATAGOSTAR352
    چرا اگه موجودات فضايي وجود دارند از موسيقي سبک زميني چيزي نمي دونند ؟ ...
    از نظر من اگه از يکي از اين موجودات به اصطلاح فضايي پرسيده بشه که آيا شما موسيقي داريد و در جواب بشنويم که پس اين موسيقيهاي شما مثل باخ و ويوالدي و ... رو چه کسي غير از ما به ذهن شما الهام کرد نبايد تعجب کنيم ...
    من اشتباهی از پست Babak تشکر کردم ولی الان با نظر DATAGOSTAR352 موافقم
    با توجه به اینکه امروز امواج ماهواره در سراسر جهان پخش شده پس هر Alien ساکن در رو یا زیر سطح ماه و مریخ و ... که بیینده MTV باشه مسلما همه چیز رو در مورد موسیقی سبک زمینی میدونه
    +
    این نکته رو هم در نظر بگیرید که زنده یاد Michael Jackson خودش یکی از همون Alien های موسیقی دان بود که علاوه بر الهام موسیقی به ذهن ما، رقص زیبای Moonwalk که ابداع قبیله moonawaaki ساکن در ماه هست رو هم به ما هدیه داد

9. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

من يك سوال علمي پرسيدم . اصلا منظورم اين چيزهايي که گفتيد نبود . من پرسيدم که دانشمندان از کجا ميدونند که اگه موجودي فضايي هست اونا از موسيقي به طورکلي و يا از موسيقي به سبک زميني چيزي نمي دونند ، من فقط يک خط از اون مقاله رو نقل قول کردم و البته يادم رفته بود از ايشون تشکرکنم و امروز که اومدم دکمه تشکر رو بزنم ديدم که برخلاف روزهاي ديگه کلي مطلب نوشته شده ...
    بهرحال شما به ما توضيح بدين که چرا اگه موجودات فضايي وجود دارند از موسيقي سبک زميني چيزي نمي دونند ؟ ...
    به نظر من اگر موجود فضایی وجود داشته باشه(منظورم یوفو نیست و یوفو کاملآ زمینیه)
    جواب شما باید با احتمال 50% جواب داده بشه
    یعنی شاید هم بدونن و شاید بتونن گوش کنن و چیزی ازش نفهمن و یا...
    در هر حال حیاط در هرکجا که باشه برپایه یکسری اساس هست که یکی اونها به نظرم موج های الکترومغناطیسی هستن
    از من خواستند که در اينترنت اين مطالب بيان نشه ، البته چيزي که من گفتم ريگ جن نيست ...
    لطفآ مدارک رو قرار بدین

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در سال 1973 در عمق تقريبي ده متري و کنار سنگواره ماستودن ها (مربوط به دوره پليستوسن) در ترانسيلوانياي روماني ; چند قطعه عجيب يافت شد و يکي از آنها (تصاوير زير) به آزمايشگاه فرستاده شد:

آزمايشگاه ترکيب قطعه مذبور رو چنين ارزيابي کرد:

قطعه فوق حداقل 400 سال تعيين قدمت شده ( بنا بر نتيجه منابع ديگر 20000 سال) و از آنجا که قسمت اعظم اون از آلومينيوم درست شده و فن آوري استحصال و ايجاد شيئ مشابه به زحمت به 150 سال ميرسد ; و نيز اينکه لايه ضخيمي از اکسيد آلومينيوم به اندازه بيش از يک ميليمتر بخش خارجي اون رو فراگرفته ; موضوع ساخته شدنش در زمان حال کاملا منتفي است.
    اين قطعه با توجه به زوايا و نوع سوراخهاي ايجاد شده و نيز ترکيب شيميايي; به عنوان بخش انتهايي يکي از پايه هاي يک وسيله مشابه مدول هاي وايکينگ(فرود آمده در مريخ) شناخته شده:

حداقل 400 سال تعيين قدمت شده ( بنا بر نتيجه منابع ديگر 20000 سال)
    این اختلاف خیلی زیاده چرا؟
    به عنوان بخش انتهايي يکي از پايه هاي يک وسيله مشابه مدول هاي وايکينگ(فرود آمده در مريخ) شناخته شده
    تکنولوژی فضایی ها با تکنولوژی ما یکیه؟ و همزمان پیشرفت میکنه آیا؟

توی عکی بالا پایه وایکینگ بیشتر شبیه دیش ماهواره قر شده است.
    ونرا 13 هم روی زهره همچین پایه ای تداشت:

ماه نشین آپولو هم این شکلی نیست:

شبیه سورویر هم نسیت :
    Last edited by Babak; 19-08-2010 at 19:04.

12. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

این اختلاف خیلی زیاده چرا؟
    اجسام مربوط به " حد اقل 400 سال " قبل بودند ; و 20000 سال مربوط به سن لایه ای است که ماستودن ها می زیستند.
    تکنولوژی فضایی ها با تکنولوژی ما یکیه؟ و همزمان پیشرفت میکنه آیا؟
    رفیق خوب ;
    پر واضح هست که هیچ هم زمانیی بین دو تمدن مختلف(چه درون سیاره ای و چه میان سیاره ای) نمیتونه وجود داشته باشه.
    در پست قبلیم ; به عبارت " مشابه " دقت نکرده اید.
    از نظر شما ممنونم.
    Last edited by seamack; 20-08-2010 at 22:05.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بچه ها کسی در مورد نظریات انیشتین در مورد اینکه UFO ها احتمالا آینده ما انسانها هستند که با سیر در خط زمانی به گذشته (زمان حال ما) برگشته اند چیزی میدونه؟ منبعی رو میشناسه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

بچه ها کسی در مورد نظریات انیشتین در مورد اینکه UFO ها احتمالا آینده ما انسانها هستند که با سیر در خط زمانی به گذشته (زمان حال ما) برگشته اند چیزی میدونه؟ منبعی رو میشناسه؟
    خب انیشتین گفته که احتمال اینکه یوفوها همون ماشین های زمان خودمون باشن و در واقع موجوداتی که اونها هستن خودمون باشیم خیلی بیشتر و قابل باورتر از اینکه بگیم فرا زمینی هستن!

16. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •