دیتا گستر عزیز اون مدارک اثبات مطالب در رابطه با موضوع ریگ جن چی شد؟
دیتا گستر عزیز اون مدارک اثبات مطالب در رابطه با موضوع ریگ جن چی شد؟
در سال 1973 در عمق تقريبي ده متري و کنار سنگواره ماستودن ها (مربوط به دوره پليستوسن) در ترانسيلوانياي روماني ; چند قطعه عجيب يافت شد و يکي از آنها (تصاوير زير) به آزمايشگاه فرستاده شد:
آزمايشگاه ترکيب قطعه مذبور رو چنين ارزيابي کرد:
قطعه فوق حداقل 400 سال تعيين قدمت شده ( بنا بر نتيجه منابع ديگر 20000 سال) و از آنجا که قسمت اعظم اون از آلومينيوم درست شده و فن آوري استحصال و ايجاد شيئ مشابه به زحمت به 150 سال ميرسد ; و نيز اينکه لايه ضخيمي از اکسيد آلومينيوم به اندازه بيش از يک ميليمتر بخش خارجي اون رو فراگرفته ; موضوع ساخته شدنش در زمان حال کاملا منتفي است.
اين قطعه با توجه به زوايا و نوع سوراخهاي ايجاد شده و نيز ترکيب شيميايي; به عنوان بخش انتهايي يکي از پايه هاي يک وسيله مشابه مدول هاي وايکينگ(فرود آمده در مريخ) شناخته شده:
Last edited by seamack; 20-08-2010 at 12:33.
من يك سوال علمي پرسيدم . اصلا منظورم اين چيزهايي که گفتيد نبود . من پرسيدم که دانشمندان از کجا ميدونند که اگه موجودي فضايي هست اونا از موسيقي به طورکلي و يا از موسيقي به سبک زميني چيزي نمي دونند ...
بهرحال شما به ما توضيح بدين که چرا اگه موجودات فضايي وجود دارند از موسيقي سبک زميني چيزي نمي دونند ؟ ...
Last edited by DATAGOSTAR352; 20-08-2010 at 12:43.
از من خواستند که در اينترنت اين مطالب بيان نشه ، البته چيزي که من گفتم ريگ جن نيست ...
نوشته شده توسط DATAGOSTAR352
من اشتباهی از پست Babak تشکر کردم ولی الان با نظر DATAGOSTAR352 موافقماز نظر من اگه از يکي از اين موجودات به اصطلاح فضايي پرسيده بشه که آيا شما موسيقي داريد و در جواب بشنويم که پس اين موسيقيهاي شما مثل باخ و ويوالدي و ... رو چه کسي غير از ما به ذهن شما الهام کرد نبايد تعجب کنيم ...
با توجه به اینکه امروز امواج ماهواره در سراسر جهان پخش شده پس هر Alien ساکن در رو یا زیر سطح ماه و مریخ و ... که بیینده MTV باشه مسلما همه چیز رو در مورد موسیقی سبک زمینی میدونه
+
این نکته رو هم در نظر بگیرید که زنده یاد Michael Jackson خودش یکی از همون Alien های موسیقی دان بود که علاوه بر الهام موسیقی به ذهن ما، رقص زیبای Moonwalk که ابداع قبیله moonawaaki ساکن در ماه هست رو هم به ما هدیه داد![]()
به نظر من اگر موجود فضایی وجود داشته باشه(منظورم یوفو نیست و یوفو کاملآ زمینیه)
جواب شما باید با احتمال 50% جواب داده بشه
یعنی شاید هم بدونن و شاید بتونن گوش کنن و چیزی ازش نفهمن و یا...
در هر حال حیاط در هرکجا که باشه برپایه یکسری اساس هست که یکی اونها به نظرم موج های الکترومغناطیسی هستن
لطفآ مدارک رو قرار بدین![]()
این اختلاف خیلی زیاده چرا؟حداقل 400 سال تعيين قدمت شده ( بنا بر نتيجه منابع ديگر 20000 سال)
تکنولوژی فضایی ها با تکنولوژی ما یکیه؟ و همزمان پیشرفت میکنه آیا؟به عنوان بخش انتهايي يکي از پايه هاي يک وسيله مشابه مدول هاي وايکينگ(فرود آمده در مريخ) شناخته شده
توی عکی بالا پایه وایکینگ بیشتر شبیه دیش ماهواره قر شده است.
ونرا 13 هم روی زهره همچین پایه ای تداشت:
ماه نشین آپولو هم این شکلی نیست:
شبیه سورویر هم نسیت :
![]()
Last edited by Babak; 19-08-2010 at 19:04.
اجسام مربوط به " حد اقل 400 سال " قبل بودند ; و 20000 سال مربوط به سن لایه ای است که ماستودن ها می زیستند.رفیق خوب ;
پر واضح هست که هیچ هم زمانیی بین دو تمدن مختلف(چه درون سیاره ای و چه میان سیاره ای) نمیتونه وجود داشته باشه.
در پست قبلیم ; به عبارت " مشابه " دقت نکرده اید.
از نظر شما ممنونم.
Last edited by seamack; 20-08-2010 at 22:05.
بچه ها کسی در مورد نظریات انیشتین در مورد اینکه UFO ها احتمالا آینده ما انسانها هستند که با سیر در خط زمانی به گذشته (زمان حال ما) برگشته اند چیزی میدونه؟ منبعی رو میشناسه؟
خب انیشتین گفته که احتمال اینکه یوفوها همون ماشین های زمان خودمون باشن و در واقع موجوداتی که اونها هستن خودمون باشیم خیلی بیشتر و قابل باورتر از اینکه بگیم فرا زمینی هستن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)