تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 312 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوئست عزیز winter girl اول بگم که هاله انسانها تک رنگ نیست و شبیه تخم مرغ اطراف انسانها را گرفته و یه چیز دیگه فکر کنم نگاه کردن به هاله دیگران و سر در اوردن از خصوصیات و مطالب دیگه اونها باعث می شه کارما شامل حال ادم بشه. بگذریم اگه شما هاله بین هستید احتمالا باید بتونید هاله همه را ببینیند و اونم بصورت چند رنگ . شاید هنوز ضعیف هستید که از بعضیها را نمی بینید و اونایی را هم که می بینید تک رنگه . ببینم توی این زمینه تمرین هم دارید.

سلام نه!!!!!!!! من هیچ تمرینی ندارم اطلاعاتم هم در حد همین تاپیکه یعنی هیچکس نیست کمکم کنه فقط شما ها تا حالا هم تمرین نداشتم امروز از سر کنجکاوی این کار رو کردم اما خیلی جالبه نمیگم کلا مال یکی رو نمیبینم اما برای بعضی ها بیشتر معلومه منظورتون از شکل تخم مرغ چیه؟؟؟ من یه چیز هایی دیدم اما نمیدونم اونا دقیقا هاله هست یا نه واسه این میپرسم من هم که به منظور نگاه نمیکنم همینطوری نگاه میکنم تازه گیریم ببینم کامل مگه میدونم چیه؟؟؟ گفتم که هر چی که شما اینجا میگین من میرم تمرین میکنم بازم ممنون

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

روايات که هيچ، تمام بزرگاني که ما ديديم هم ميگن خواب صبح قبل از غروب مکروه هست (حالا دليلش چه باشد نميدانيم) و ميگن که اگر خيلي هم خوابتون مي آمد بذاريد آفتاب طلوع کنه بعد بخوابيد.

راستي کسي نيست من رو راهنمايي کنه، يه جوري آموزش بده چي کار بايد بکنم؟

يک سوال:
    آيا شما در حال حاضر کسي از بزرگان و اهل معرفت رو ميشناسيد؟ در ايران و در قيد حيات؟
    انسان راه رفته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

جالبه!!! از زمانی که winter girl بحث ذرات انرژی رو شروع کرد منم روش تمرکز کردم
    از هفته پیش متوجه شدم وقتی تو کلاس به فاصله 5 سانتی متری پشت سر نفر جلو که 2 متر جلوتر روی صندلی نشسته نگاه می کنم پشت سرش ذراتی رو می بینم که با سرعت زیاد در جهت خاصی حرکت می کنن!!! دقیقا مثل بارون ولی گاهی جهتشون عوض میشه اول فکر کردم که ذرات گچ باشه ولی دیروز همزمان با دیدن ذرات ریز، ذرات گچ رو هم دیدم ولی سرعت ذرات گچ خیلی خیلی کمتر از سرعت اون ذراتیه که من میبینم برای دیدنش هم فقط 3 ثانیه وقت لازم دارم و به مرور تصویرشون واضح تر میشه
    مطمئنم گچ یا هر چیز دیگه ای نبودن ولی شک دارم مربوط به هاله و ذرات انرژی اون باشن!!! کسی اطلاعات داره منو راهنمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستش من این ذرات رو فقط در آسمون می بینم و در جاهای دیگه نمی تونم ببینم

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی پس چرا دیگه کسی سر نمیزنه بحثی نمیکنه نکنه جدا همه جمع کردن رفتن؟؟؟dark street عزیز خوب راستش خیلی سعی کردم از همون طریق جوابتون رو بدم اما هر چی ارسال کردم نمیومد من اینجا ندیدم روشی نوشته باشین اما در کل آره منم میبینم این چیزا رو اما چون به معلم نزدیک بودم بیشتر به اون توجه میکردم در ضمن دقیقا مسافتش رو نمیدونم واسه منم گاهی خیلی راحته اما اگه حواسم سر جاش نباشه نه سخته گاهی این حالت باعث سرد دردم میشه چون تلاش میکنم چشمام رو بیشتر باز کنم تا بیشتر ببینم یه جورایی بهم فشار میاد خصوصا وقتی احساس میکنم نکنه توهم باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    دیدن این ذرات اونطور که در انجمن ارواح نوشته می تونه پرانا باشه و یا آرگون هوا . البته بیشتر احتمال می ره پرانا باشه .
    فرقشون هم اینه که سرعت حرکت پرانا بیشتر از آرگونه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

جالب اینه که من قدرت جاذبه وحشتناکی دارم ولی در مورد این مسائل تابه حال تجربه ای نداشتم اون هم به این سرعت و وضوح!!!

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اگه شما بحثتون در مورد دیدن اون ذرات نورانی باشه که من از بچگی هم میتونستم ببینم حتی الانم اگه دقت کنم می تونم تو محیط اتاق ببینمشون ولی خیلی کمتر اند و به نظرم اصلا ربطی به مسائل ماورایی نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان چرا هر زمانی که من نیستم بحث داغ میشه و هر زمان که میام می بینم اینجا سوت و کور شده ؟
    من مدتی شدیدا گرفتار امتحانات ترم بودم . . . از این به بعد که فرصت بیشتری دارم سعی می کنم من هم مطالب مفید بیشتری اینجا قرار بدم شاید مورد استفاده باشه ؟ مخصوصا در رابطه با خواب و بیداری که بحثش شد ، در اسرع وقت سعی می کنم مطالب مفیدی در رابطه با این موضوع از دیدگاه علمی ، تایپ کنم و اینجا قرار بدم .

نقل قول:
    نوشته شده توسط Ramin.badboy
    من وقتی میخوابم
    در بعضی اوقات
    همینطور که تو عالم خواب و بیداری هستم { من میگم خلسه}
    انگار یکی کل بدنمو تکون میده که باعث میشه بیدار شم
    جدیداً تو خواب یکی انگار با کلنگ زده باشه رو عصب پات اونطوری بیدار شدم
    کسی میدونه چیه؟

خوب منم منظورم از این که پام تکون میخورد این نبود که واسه خودش تکون میخوره دقیقا مثل این چیزی که الان شما میگی

دوستان این تکون خوردن پایی که شما می گید چه جوریه دقیقا ؟ مثلا آیا این حالتی رو داره که فکر کنید یهو زیر پاتون انگار خالی میشه میفتید پایین ؟ مثلا انگار یهو پا ، سر بخوره ، آدم انگار بیفته تو چاله . . . ؟؟؟
    قدیما مخصوصا بیشتر زمانی که بچه بودم زیاد اینطوری می شدم . اکثرا هم زمانهایی بود که یا شدید خسته بودم و بدنم سنگین شده بود ... یه کم هم شبیه حالت خلسه و بین خواب و بیداری بودم . . .

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دوست جونم احساس میکنم داری ببه شوخی میکشونی خواهش میکنم یکم جدی باشین
    شوخی؟؟؟ خندیدم ... من با کسی شوخی ندارم

دوستان این تکون خوردن پایی که شما می گید چه جوریه دقیقا ؟ مثلا آیا این حالتی رو داره که فکر کنید یهو زیر پاتون انگار خالی میشه میفتید پایین ؟ مثلا انگار یهو پا ، سر بخوره ، آدم انگار بیفته تو چاله . . . ؟؟؟
    قدیما مخصوصا بیشتر زمانی که بچه بودم زیاد اینطوری می شدم . اکثرا هم زمانهایی بود که یا شدید خسته بودم و بدنم سنگین شده بود ... یه کم هم شبیه حالت خلسه و بین خواب و بیداری بودم . . .
    متاسفانه این پسر بد رامین , بن شده !
    Last edited by *Necromancer; 07-02-2008 at 16:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •