من منظورم از خبر راجع به Elite این بود که یکم اطلاعات در مورد این نوع با انواع دیگه کنسول X360 بدن چون تو صفحه اول آقای Ali-Bahal حرفی از Elite نزد...
شما رو خبر ندارم ولی خودم تو ایرانم و براساس محل سکونت خودم و اکثر کاربران سایت گفتم که X360 از PS3 بهتره و یکسری اطلاعات دیگه...
شما اگه دقت کنین همون PS2 بعد از 2-3 سال طرحش عوض شد و یه مدل نازکتر و باریکتر با امکانات بهتر وارد شد در صورتی که Xbox همچین تغییری نداشت (من نمیگم این تغییرات و رفع اشکال یک کنسول بده ولی با این کار، شرکت سونی به کاربرانی که از مدل قدیمی تر PS2 استفاده میکردن ضربه زد و مجبورشون کرد که از مدل جدید استفاده کنن حالا اگه یکی بودجه مناسب نداشته باشه چی!؟)
مشخصه که آینده PS3 هم همینه. الان این کنسول پهن و بزرگه پس فردا میگن مدل جدید PS3 اومده که هم باریکه هم امکاناتش بیشتره که این فقط ضرره برای کسایی که از کنسول قدیمی استفاده میکنن... ولی شرکت مایکروسافت که کنسول X360 رو تولید کرد از همون اول هر سه مدلشو مشخص کرد که کدومشون کلاسش بهتره! مثل ویندوز ویستای همین شرکت که از همون اول 4 مدل این ویندوز معرفی شد که بهترینش Ultimate هست و تو Xbox360 هم بهترین Elite هست.
قبول کنین که فعلا X360 تو همون اروپا هم از PS3 بهتره و سرتره. خودتونم میدونین که اونجا بازار کنسولها الان دست شرکت Nintendo و Microsoft هست و سونی داره این وسط مگس میپرونه!
حالا اینا همه به کنار شما اگه از PS3 خوشت میاد فعلا نمیتونی بخریش چون بازیهاش کپی خور نیستن که تا بیان کپی خور بشن دیگه بحث سر PS4 میشه.
.gif)