تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 3195 اولاول ... 1071571972032042052062072082092102112172573077071207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

na,ta hala az 2 saat bishtar bazi nakardam ,xbox nakhar man alan pashimunam chera PS3 nakharidam000
    اولا که دوست عزیز لطف کن فارسی تایپ کن (این از قوانین انجمنه)...
    دوما اگه شما PS3 میخریدی همین حرفو میزدی، چون بازی های PS3 خیلی محدود و کم هستن و قیمتشون هم یه چیزی حدود 70-80 تومانه... از لحاظ گرافیکی هم مطمئن باش که از X360 کم میاره!
    بعدشم من نمیفهم برای چی از یه کنسول بیخود دفاع میکنین، آخه Xbox-360 چی نداره که PlayStation 3 داره؟ یه موقعی بله PS2 بهتر از Xbox بود ولی الان اینطور نیست حالا وضعیت برعکس شده... بهتره آدم با واقعیت کنار بیاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آقا کسی راجع به X360-elite خبری چیزی نداره که بگه...!
    در ضمن اگه خواستین از قیمت اصل این دستگاه خبر گیر بیارین یه سر به این لینک بزنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی اگه کسی elite نو داشته باشه که تمیز هم باشه من پایه خریدش هستما...!
    دوست عزيز
    منظور شما از خبر چيه ؟
    ميشه واضح تر توضيح بديد ؟
    چون وقتي ميگين كسي خبري نداره يعني اين كه مثلا يك كنسول جديديه اين ELITE و بيرون نيومده
    و شما اخبار تكميلي ميخواهيد ازش
    در حالي كه ELITE الان موجوده

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

na,ta hala az 2 saat bishtar bazi nakardam ,xbox nakhar man alan pashimunam chera PS3 nakharidam000
    دوست عزيز
    اولا
    لطفا فارسي تايپ كنيد
    دوما
    ميشه واضح تر توصيح بديد جريان چيه ؟
    شما يهو پريدين تو تاپيك ميگيد PS3 بگيريد XBOX360 نگيريد
    چون من بيشتر از 2 ساعت نتونستم بازي كنم

مشكل شما الان چيه ؟
    3 چراغه شده كنسولتون ؟
    چون هستن كساني كه 1 هفته هست 360 خريدن روزي 5 تا 6 ساعت با كنسول بازي ميكنن
    فقط و فقط هم به اين ربط داره كه روش COOLING و استفاده مناسب از دستگاه رو بلد باشين
    و محيطي كه دستگاه توش قرار ميگيره رو درست انتخاب كنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اولا که دوست عزیز لطف کن فارسی تایپ کن (این از قوانین انجمنه)...
    دوما اگه شما PS3 میخریدی همین حرفو میزدی، چون بازی های PS3 خیلی محدود و کم هستن و قیمتشون هم یه چیزی حدود 70-80 تومانه... از لحاظ گرافیکی هم مطمئن باش که از X360 کم میاره!
    بعدشم من نمیفهم برای چی از یه کنسول بیخود دفاع میکنین، آخه Xbox-360 چی نداره که PlayStation 3 داره؟ یه موقعی بله PS2 بهتر از Xbox بود ولی الان اینطور نیست حالا وضعیت برعکس شده... بهتره آدم با واقعیت کنار بیاد
    دوست عزيز
    درسته در كشور ما اين وضع بر قراره
    ولي بيرون از مرز هاي اين كشور
    انتخاب بهتر PS3 هست
    چون علاوه بر كنسولي كه از پتانسيل سخت افزاري بالاتر و پيشرفته تري بر خورداره
    يك BLUE RAY PLAYER قدرتمند و با قيمت مناسب و به صرفه رو هم بدست مياريد

من خودم 360 دارم ميگيرم
    فقط به خاطر اين كه تو ايران خيلي سنگينه واسه يك بازي 75 تا 120 تومان پول داد
    حتي خريد بازي هاي 5 توماني 360 هم به اين اسوني ها نيست
    و ماهي فوقش 3 يا 4 بازي بشه خريد
    حرفتون رو در مورد برتري كوبنده PS2 نسبت به XBOX در نسل ششم
    كه PS2 با اقتدار و اختلاف فروش 110 ميليوني تونست اون جنگ رو ببيره رو قبول دارم

در مورد گرافيك PS3 بايد بگم اين كنسول اگه DEVELOPER هاي بازي
    روش استفاده MAXIMUM از سخت افزار بي نطير اون رو ياد بگيرن
    بايد شاهد ابر گرافيك هاي بي نظيري باشيم
    چون اين كنسول از سخت افزار فوق العاده پر قدرتي بر خورداره
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من منظورم از خبر راجع به Elite این بود که یکم اطلاعات در مورد این نوع با انواع دیگه کنسول X360 بدن چون تو صفحه اول آقای Ali-Bahal حرفی از Elite نزد...
    شما رو خبر ندارم ولی خودم تو ایرانم و براساس محل سکونت خودم و اکثر کاربران سایت گفتم که X360 از PS3 بهتره و یکسری اطلاعات دیگه...
    شما اگه دقت کنین همون PS2 بعد از 2-3 سال طرحش عوض شد و یه مدل نازکتر و باریکتر با امکانات بهتر وارد شد در صورتی که Xbox همچین تغییری نداشت (من نمیگم این تغییرات و رفع اشکال یک کنسول بده ولی با این کار، شرکت سونی به کاربرانی که از مدل قدیمی تر PS2 استفاده میکردن ضربه زد و مجبورشون کرد که از مدل جدید استفاده کنن حالا اگه یکی بودجه مناسب نداشته باشه چی!؟)
    مشخصه که آینده PS3 هم همینه. الان این کنسول پهن و بزرگه پس فردا میگن مدل جدید PS3 اومده که هم باریکه هم امکاناتش بیشتره که این فقط ضرره برای کسایی که از کنسول قدیمی استفاده میکنن... ولی شرکت مایکروسافت که کنسول X360 رو تولید کرد از همون اول هر سه مدلشو مشخص کرد که کدومشون کلاسش بهتره! مثل ویندوز ویستای همین شرکت که از همون اول 4 مدل این ویندوز معرفی شد که بهترینش Ultimate هست و تو Xbox360 هم بهترین Elite هست.
    قبول کنین که فعلا X360 تو همون اروپا هم از PS3 بهتره و سرتره. خودتونم میدونین که اونجا بازار کنسولها الان دست شرکت Nintendo و Microsoft هست و سونی داره این وسط مگس میپرونه!
    حالا اینا همه به کنار شما اگه از PS3 خوشت میاد فعلا نمیتونی بخریش چون بازیهاش کپی خور نیستن که تا بیان کپی خور بشن دیگه بحث سر PS4 میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من منظورم از خبر راجع به Elite این بود که یکم اطلاعات در مورد این نوع با انواع دیگه کنسول X360 بدن چون تو صفحه اول آقای Ali-Bahal حرفی از Elite نزد...
    شما رو خبر ندارم ولی خودم تو ایرانم و براساس محل سکونت خودم و اکثر کاربران سایت گفتم که X360 از PS3 بهتره و یکسری اطلاعات دیگه...
    شما اگه دقت کنین همون PS2 بعد از 2-3 سال طرحش عوض شد و یه مدل نازکتر و باریکتر با امکانات بهتر وارد شد در صورتی که Xbox همچین تغییری نداشت (من نمیگم این تغییرات و رفع اشکال یک کنسول بده ولی با این کار، شرکت سونی به کاربرانی که از مدل قدیمی تر PS2 استفاده میکردن ضربه زد و مجبورشون کرد که از مدل جدید استفاده کنن حالا اگه یکی بودجه مناسب نداشته باشه چی!؟)
    مشخصه که آینده PS3 هم همینه. الان این کنسول پهن و بزرگه پس فردا میگن مدل جدید PS3 اومده که هم باریکه هم امکاناتش بیشتره که این فقط ضرره برای کسایی که از کنسول قدیمی استفاده میکنن... ولی شرکت مایکروسافت که کنسول X360 رو تولید کرد از همون اول هر سه مدلشو مشخص کرد که کدومشون کلاسش بهتره! مثل ویندوز ویستای همین شرکت که از همون اول 4 مدل این ویندوز معرفی شد که بهترینش Ultimate هست و تو Xbox360 هم بهترین Elite هست.
    قبول کنین که فعلا X360 تو همون اروپا هم از PS3 بهتره و سرتره. خودتونم میدونین که اونجا بازار کنسولها الان دست شرکت Nintendo و Microsoft هست و سونی داره این وسط مگس میپرونه!
    حالا اینا همه به کنار شما اگه از PS3 خوشت میاد فعلا نمیتونی بخریش چون بازیهاش کپی خور نیستن که تا بیان کپی خور بشن دیگه بحث سر PS4 میشه.
    در مورد ELITE اين كنسول تفاوت اصليش با مدل PREMIUM هارد 120 گيگا بايتي كه داره
    و همچنين كابل HDMI كه داخلشه و رنگ مشكي اونه
    با همراه يك سري وسايل اضافي تر

دوست عزيز من هم ايران هستم
    و قبول دارم كه فعلا تو ايران XBXO360 نسبت به PS3 جلوتر و پرفروش تر هست

در مورد SLIM شدن كنسول PS2 من متوجه منظورتون نشدم ؟
    ميشه بگيد منظورتون از امكانات بهتر در PS2 هاي جديد كه گفتيد چي بوده ؟
    و اين كه به چه دليل ميگيد كاربر هايي كه PS2 بزرگ داشتن ضرر كردن ؟

اصلا اين طور نيست كه شما ميگيد كه ELITE بهترين كنسول 360

تمامي 5 مدل عرضه شده اين كنسول يعني :

CORE - PREMIUM - ELITE - HALO EDITION - ARCADE

همه از نظر سخت افزاري و قدرت داخلي كاملا يكسان و در يك حد هستن
    تنها تفاوت اونها در رنگ و لوارم جانبي است كه اون هم كاملا سليقه ايه

يكي مثل شما از رنگ مشكي خوشش مياد و ELITE ميگيره
    يكي هم از سفيد مات خوشش مياد و PREMIUM رو ميخره

يكي شديدا به XBOX LIVE وصل ميشه و براي ACHIVEMENTS هاش به هارد اونم
    با ظرفيت 120 گيگ احتياج داره ميره ELITE ميگيره

يكي هم اصلا نميخواد و نيازي نداره به LIVE وصل بشه و ميره ARCADE ميگيره

دوست عزيز
    در مورد موفقيت جهاني كنسول ها
    الان WII در صدره
    بعدش هم 360
    و بعد از اونها PS3
    البته از نظر فروش

كه ماهي كه گذشت PS3 با استفاده از فروش طوفاني METAL GEAR SOLID 4 : GUNS OF PATRIOTS كه توي 2 هفته 3 ميليون فروخت تونست 7 درصد فروش كنسولش رو بيشتر كنه و بالاخره بعد از مدت ها تو رده بندي ماهانه بالاتر از 360 قرار بگيره

در مورد PS4 هم كه طرفاي 2011 يا 2012 قراره بحث راجع بهش شروع بشه هم بايد بگم
    شما مطمن باش اگه PS3 كپي خور نشه PS4 هم نخواهد شد
    من همون پارسال گفتم:

با اومدن PS3 سلطنت محصولات PS در ايران براي هميشه پايان يافت

موفق باشي

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

صفحه اول آقای Ali-Bahal حرفی از Elite نزد...
    اون موقع جز الیت و کور مدل دیگه ای نبود. اون پست مال 2سال پیشه!!!
    آقا چه ربطی داره؟ به این دلیل هزینه کمتر کنسولهاشو کوچیک تر میکنه. وگرنه هیچ فرقی با مدل قبلیش نمیکنه.
    اصلا این حرفو نزن که سخت در اشتباهی

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هر جور صلاح میدونین عمل کنید . من فقط نظر شخصی خودم رو بیان کردم . امید وارم که هیچ وقت xbox360 اتون خراب نشه . ولی اگر خدایی نکرده روزی 3 چراغ شد و اونو بیش از 10 بار جایی بردید که درستش کنن ولی هیچ کدوم نتونستن درستش کنن وبهتون گفتن که دیگه باید بندازیش دور نظرتون راجع بش چیه؟! درضمن شما میتونید بازی های PS3 رو cheange کنید ! خیلی جاها هستند که این کار رو انجا میدن.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

پدرام جان از اطلاعات مفیدتون ممنونم و با همش موافقم...
    اما اگه یادتون باشه سری اول PS2 که تولید شد خیلی بزرگ بود قیافش هم یه کم فرق میکرد، DVD-ROM مثل مال PS3 داشت و میگفتن که این دستگاه رو بیشتر از 5 ساعت نباید روشن بذازین، لنزش خیلی حساس بود و زود در اثر رفت و آمد برق می سوخت و ...
    ولی 2-3 سال بعدش گفتن سری جدید اومده که تو این سری لنزش دیگه نسبت به قبلی حساس نیست، DVD-ROM شبیه PS1 شد، 24 ساعت هم میتونه روشن باشه و ابعادشم کوچیکتره!
    خوده من همون اول که PS2 اومد رفتم یکی خریدم چون عشق PS بودم ولی بعدش مجبور شدم اون قبلی رو بفروشم برم از این سری جدید بگیرم در صورتی که اگه Xbox داشتم لازم به این مسخره بازیها نبود هر چند که اون موقع Xbox جلوی PS2 کم میاورد...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

با تمامی دوستان هستم ... لطفا این تاپیک رو به تاپیک کل کل برای اینکه کدوم کنسول بهتره تبدیل نکنید. تاپیک از موضوع اصلی خودش خارج شده .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •