تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2069 از 3347 اولاول ... 1069156919692019205920652066206720682069207020712072207320792119216925693069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,681 به 20,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها سرعت امروز سرور خارجی ایرانسل و داشته باشید،سرور فرانکفورت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

آغا من جنت آباد بودم 3g رو تا یک مگ دانلود میکردم الان اومدم بلوار فردوس تا 100 کیلوبایت به زور میره. اونم انگار داری دیش تنظیم میکنی باید تو خونه بگردی تا یه جا سیگنال بگیری. این مشکل آنتن و با چه شماره ای تماس بگیرم بگم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان لینک دهی دکل bts ایرانسل برای تریجی و فورجی چقدر طول میکشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این تستی که اکثر دوستان میگیرن و عکسش رو میذارن اینجا اینترانته نه اینترنت.
    شما لطف کنید به سایت زیر برید و سرور را بذارید مثلا کشور آمریکا بعد تست بگیرین پینگ و سرعتتون را ببینید
    به نظرم غیر از سایت testmy.net که تک کانکشن بود بقیه سایتهای تست سرعت مکانیزمشون یکیه و فرقی ندارن. این هم از تست این سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان سرعت اینترنت شبانه من رو سرور داخلی 80کیلوبایته ولی سرور خارجی حدود1مگابایت الا من چیکار کنم؟؟ که سرعت سرور داخلیم بره بالا برخی لیچرهای رایگانم از لینکهای ایران پشتیبانی نمیکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام دوستان سرعت اینترنت شبانه من رو سرور داخلی 80کیلوبایته ولی سرور خارجی حدود1مگابایت الا من چیکار کنم؟؟ که سرعت سرور داخلیم بره بالا برخی لیچرهای رایگانم از لینکهای ایران پشتیبانی نمیکنن
    سلام
    از قندشکن استفاده کن

8. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

جدیدترین گوشی سامسونگ “S7” در طرحی مشترک با ایرانسل در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است! با خرید این بسته ویژه، یک گوشی Samsung S7 به همراه سیم‌کارت 4G ایرانسل، 15GB اینترنت سه ماهه یا 96GB اینترنت یک ساله دریافت خواهید کرد و از گارانتی VIP به مدت 1 سال بهره‌مند می‌شوید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همیشه همه جای دنیا ازین طرحا گوشی زیر 100 دلار میشه ولی مطمئنا اینجا همچین خبری نخواهد بود!

10. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان. چند تا سوال داشتم درباره بسته های اینترنتی ایرانسل.
    من سیمکارت هدیه همراه مودم رو امروز فعال کردم که 10 هزار تومن توش شارژ داشت + الان توی برنامه ایرانسل من برام 4 تا بسته اینترنت هدیه 1024 مگابایت با اعتبار 3 روزه داره نشون میده (نمیدونم از کجا اومده) .... و البته 10 گیگ هم حجم هدیه داشت که گفتن تا 7-8 روز رو سیم کارت اعمال میشه ...
    من یه بسته نامحدود شبانه هم فعال کردم و الان بسته فعال رو همین بسته نامحدود نشون میده و وقتی از اینترنت استفاده میکنم با تعرفه آزاد از حسابم کم میکنه ....
    آیا امکان استفاده از 2 بسته همزمان وجود نداره ؟ یعنی مثلا یه بسته 3 گیگ 1ماهه برای مصرف عادی و هر وقت لازم شد یه بسته شبانه ؟ وقتی بسته شبانه فعال میشه بسته ماهانه غیر فعال میشه ؟

از کجا و چجوری میتونم تنظیم کنم که وقتی بسته ای فعال نیست اینترنت قطع بشه ؟ توی برنامه ایرانسل من توی تنظیمات یه گزینه هست برای غیر فعال کردن اینترنت آزاد "طرح کنترل مصرف آزاد" که وقتی روی on میزارم میگه "محتوای معتبری برای نمایش یافت نشد" ...
    Last edited by Exlord27; 27-04-2016 at 22:22.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدیدترین گوشی سامسونگ “S7” در طرحی مشترک با ایرانسل در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است! با خرید این بسته ویژه، یک گوشی Samsung S7 به همراه سیم‌کارت 4G ایرانسل، 15GB اینترنت سه ماهه یا 96GB اینترنت یک ساله دریافت خواهید کرد و از گارانتی VIP به مدت 1 سال بهره‌مند می‌شوید.

کد:

همیشه همه جای دنیا ازین طرحا گوشی زیر 100 دلار میشه ولی مطمئنا اینجا همچین خبری نخواهد بود!
    خوب عزیز من در بازار اونجا رقابت واقعی وجود نداره.نه که کل ایران به این بزرگی فقط رایتل و ایرانسل و همراه اول

- - - Updated - - -

کد:

خوب عزیز من در بازار اونجا رقابت واقعی وجود نداره.نه که کل ایران به این بزرگی فقط رایتل و ایرانسل و همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان. چند تا سوال داشتم درباره بسته های اینترنتی ایرانسل.
    من سیمکارت هدیه همراه مودم رو امروز فعال کردم که 10 هزار تومن توش شارژ داشت + الان توی برنامه ایرانسل من برام 4 تا بسته اینترنت هدیه 1024 مگابایت با اعتبار 3 روزه داره نشون میده (نمیدونم از کجا اومده) .... و البته 10 گیگ هم حجم هدیه داشت که گفتن تا 7-8 روز رو سیم کارت اعمال میشه ...
    من یه بسته نامحدود شبانه هم فعال کردم و الان بسته فعال رو همین بسته نامحدود نشون میده و وقتی از اینترنت استفاده میکنم با تعرفه آزاد از حسابم کم میکنه ....
    آیا امکان استفاده از 2 بسته همزمان وجود نداره ؟ یعنی مثلا یه بسته 3 گیگ 1ماهه برای مصرف عادی و هر وقت لازم شد یه بسته شبانه ؟ وقتی بسته شبانه فعال میشه بسته ماهانه غیر فعال میشه ؟

از کجا و چجوری میتونم تنظیم کنم که وقتی بسته ای فعال نیست اینترنت قطع بشه ؟ توی برنامه ایرانسل من توی تنظیمات یه گزینه هست برای غیر فعال کردن اینترنت آزاد "طرح کنترل مصرف آزاد" که وقتی روی on میزارم میگه "محتوای معتبری برای نمایش یافت نشد" ...
    ف کنم تازگیا فقط با کد دستوری فعال میشه
    اینو بگیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *2*3*555*

14. این کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •