بچه ها سرعت امروز سرور خارجی ایرانسل و داشته باشید،سرور فرانکفورت
![]()
بچه ها سرعت امروز سرور خارجی ایرانسل و داشته باشید،سرور فرانکفورت
![]()
آغا من جنت آباد بودم 3g رو تا یک مگ دانلود میکردم الان اومدم بلوار فردوس تا 100 کیلوبایت به زور میره. اونم انگار داری دیش تنظیم میکنی باید تو خونه بگردی تا یه جا سیگنال بگیری. این مشکل آنتن و با چه شماره ای تماس بگیرم بگم ؟
دوستان لینک دهی دکل bts ایرانسل برای تریجی و فورجی چقدر طول میکشه ؟
به نظرم غیر از سایت testmy.net که تک کانکشن بود بقیه سایتهای تست سرعت مکانیزمشون یکیه و فرقی ندارن. این هم از تست این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان سرعت اینترنت شبانه من رو سرور داخلی 80کیلوبایته ولی سرور خارجی حدود1مگابایت الا من چیکار کنم؟؟ که سرعت سرور داخلیم بره بالا برخی لیچرهای رایگانم از لینکهای ایران پشتیبانی نمیکنن
سلام
از قندشکن استفاده کن
جدیدترین گوشی سامسونگ “S7” در طرحی مشترک با ایرانسل در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است! با خرید این بسته ویژه، یک گوشی Samsung S7 به همراه سیمکارت 4G ایرانسل، 15GB اینترنت سه ماهه یا 96GB اینترنت یک ساله دریافت خواهید کرد و از گارانتی VIP به مدت 1 سال بهرهمند میشوید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه همه جای دنیا ازین طرحا گوشی زیر 100 دلار میشه ولی مطمئنا اینجا همچین خبری نخواهد بود!
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم درباره بسته های اینترنتی ایرانسل.
من سیمکارت هدیه همراه مودم رو امروز فعال کردم که 10 هزار تومن توش شارژ داشت + الان توی برنامه ایرانسل من برام 4 تا بسته اینترنت هدیه 1024 مگابایت با اعتبار 3 روزه داره نشون میده (نمیدونم از کجا اومده) .... و البته 10 گیگ هم حجم هدیه داشت که گفتن تا 7-8 روز رو سیم کارت اعمال میشه ...
من یه بسته نامحدود شبانه هم فعال کردم و الان بسته فعال رو همین بسته نامحدود نشون میده و وقتی از اینترنت استفاده میکنم با تعرفه آزاد از حسابم کم میکنه ....
آیا امکان استفاده از 2 بسته همزمان وجود نداره ؟ یعنی مثلا یه بسته 3 گیگ 1ماهه برای مصرف عادی و هر وقت لازم شد یه بسته شبانه ؟ وقتی بسته شبانه فعال میشه بسته ماهانه غیر فعال میشه ؟
از کجا و چجوری میتونم تنظیم کنم که وقتی بسته ای فعال نیست اینترنت قطع بشه ؟ توی برنامه ایرانسل من توی تنظیمات یه گزینه هست برای غیر فعال کردن اینترنت آزاد "طرح کنترل مصرف آزاد" که وقتی روی on میزارم میگه "محتوای معتبری برای نمایش یافت نشد" ...
Last edited by Exlord27; 27-04-2016 at 22:22.
خوب عزیز من در بازار اونجا رقابت واقعی وجود نداره.نه که کل ایران به این بزرگی فقط رایتل و ایرانسل و همراه اول
- - - Updated - - -
خوب عزیز من در بازار اونجا رقابت واقعی وجود نداره.نه که کل ایران به این بزرگی فقط رایتل و ایرانسل و همراه اول
ف کنم تازگیا فقط با کد دستوری فعال میشه
اینو بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *2*3*555*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)