انگار برای یه سری داشته یه سری نداشته
گند یزنن به این نظم و انضباط![]()
انگار برای یه سری داشته یه سری نداشته
گند یزنن به این نظم و انضباط![]()
فکرکنم این پوتینهایی که دادن هم غیر استاندارد باشه ! چون شماره 43 که برداشتم اندازه پام نیست!! درصورتیکه یه پوتین 43 خونه دارم و اندازم هست !
احتمالا باید پوتین قسمت بازارچه بزارم برای فروش![]()
تو این برگه تذکرات که به ما دادن یه موردش اینه:
کپی کلیه مدارک شرایط دارها در دفتر ثبت اسناد رسمی برابر اصل شود
فکر کنم باید بدیم دفتر اسناد مهر بزنه![]()
آقا به شما آموزش دادن چطوری پوتین رو بند کنید؟؟
من شک دارم درست یادم مونده باشه، گفت از پایین شروع میکنی، جفت سوراخ اول رو از رو رد میکنی ( یعنی یه سر بند از رو از سوارخ چپ، اون یکی هم از رو از سوراخ راست ، به طوری که جفت سر بند از داخل بیاد بالا)، بعد شروع میکنی ضربدری از داخل بند میکنی میری بالا، تا یکی به آخری، یعنی سوراخ آخری رو دوباره از رو میای ( که وقتی گره میزنی زیر بند روی زبونه پوتین گره بخوره )، درسته ؟؟![]()
آقا من کلاهم کوچیک بود، عوض نمیکردن، خواستم یه نو بخرم، یارو گفت همین کلاه رو باید استفاده کنی وگرنه بهت گیر میدن، خلاصه 3 تومن دادیم گشادش کرد اندازه شد اما از نظر قد کوچیکه، یعنی پشت کله ام به اندازه 4 انگشت خالیه، به نظرتون گیر میدن؟؟![]()
خیلی باحال بود دمت گرم (آموزش کامل بند کردن پوتین)از همه داستان تر همین کلاهه!! لامصب کلاه به این ناراحتی ندیده بودم به عمرم !! راستی میشه لبه کلاهو خم کرد؟؟؟بدجور جلوی سرو میزنه!!ماشالااااا لبه که چه عرض کنم یه پا خاک اندازه واسه خودش
![]()
دوستان عکسی که گفتن با لباس سربازی بگیرین. باید 3در 4 باشه یا 3در2؟ رنگی باشه یا سیاه سفید؟
4*3 رنگی
اگه هم تقسیم شدین و در یگان خدمت کردین یاید 4*3 تمام رخ رنگی زمینه سفید و درجه ها هم مشخص باشه
حالا درست بود؟؟میخواستم ببینم درست بند کردم یا نه
منم دوست دارم خم کنم لبه رو، خوشگل تر وای میسه، فکر نکنم گیر بدن
رفقای عزیز کسی شهید خضرایییییی نیفتاده؟
اونجا چجور جایی؟
چرا اینقدر گفته ها متفاوته تووی این 02اصلا به ما هیچ حرفی درمورد گرفتن عکس نزدن
![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)