تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2069 از 2199 اولاول ... 10691569196920192059206520662067206820692070207120722073207921192169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,681 به 20,690 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

ما 2 دسته هستیم :

1- اونایی که به دلیل فیبرنوری یا pcm یا dlc نمیتونن adsl بگیرن ، که این 4 راه رو دارند :
    الف : gprs ب : اینترنت وایرلس ج : وایمکس ایرانسل د : وایمکس دزد نت
    اگه دانشجو هستید و سرعت بالا نیاز دارید باید یا سراغ ب برید یا سراغ ج
    و اگر دانشجو نیستید همون الف رو انتخاب کنید !
    گزینه د رو هم اگر انتخاب کنید به خودتون و بقیه خیانت کردید مگر اینکه دیگه هیچ راهی نداشته باشید

2- اونایی که میتونن adsl بگیرند ولی اومدن وایمکس دزد نت گرفتن !!! ازین دسته واقعا تعجب میکنم .

آقایونی که مجبور نیستید لطفا ، لطفا ، لطفا ، تمدید ، دید ، دید ، نکنیییییییییییییییییییییی یییییید

ما میاییم اینجا حرف میزنیم ولی آخر کار میزنیم زیر همه حرفامون ! چرا ما ملت هر بلایی سرمون میارن هم زود یادمون میره هم سریع راضی میشیم به همینی که هست ؟!

ما ملت رو چیز خور کردن ، درست نمیشیم

2. 5 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدا وکیلی صبح از خجالت امواتشون حسابی در اومدم
    راستی شما مگه شبا بیدار میشه سیستمت رو روشن میکنی؟؟ من که برنامهAuto Power-on & Shut-down رو دارم قبل از این محدودیتها سیستمم سر ساعت2 شب روشن میشد و ساعت 8 هم خودکار خاموش هر شب میذاشتم پاچه این حرومیا بی پدرا نباید از یک مگ دانلود مفت این شرکت گذشت
    بچه ها این وبلاگ رو تا به حال دیده بودید ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تازه دیدم .. با ادمینشم صحبت کردم گفت هنوز در حال پیگیریه
    داداش خدا خیرت بده پیگر باش منم شکایت نوشتم جون عزیزتون هر کسی مبین دزد داره این ماه مودمشو شارژ نکه تا یه اعتراضی بکنیم
    ما 2 دسته هستیم :

1- اونایی که به دلیل فیبرنوری یا pcm یا dlc نمیتونن adsl بگیرن ، که این 4 راه رو دارند :
    گزینه د رو هم اگر انتخاب کنید به خودتون و بقیه خیانت کردید مگر اینکه دیگه هیچ راهی نداشته باشید

2- اونایی که میتونن adsl بگیرند ولی اومدن وایمکس دزد نت گرفتن !!! ازین دسته واقعا تعجب میکنم .

آقایونی که مجبور نیستید لطفا ، لطفا ، لطفا ، تمدید ، دید ، دید ، نکنیییییییییییییییییییییی یییییید

ما میاییم اینجا حرف میزنیم ولی آخر کار میزنیم زیر همه حرفامون ! چرا ما ملت هر بلایی سرمون میارن هم زود یادمون میره هم سریع راضی میشیم به همینی که هست ؟!

یکی از دلایلش اینه که مودم وایرلس که باید انتن نصب کنن رو بام و ... هزینه و دردسر و وقت انرژی میبره اون مودم وایمکس ایرانسل هم که ۲۰۰ تومنه !
    من فقط منتظرم که ببینم واقعا میخوان شبانه رو حجمی کنن اون موقع شک نکنید که میرم سمت ایرانسل ولی نگرانیم از اینه که ایرانسل هم بیاد نامردی کنه اخه اونم یادتون باشه سرویس نامحدود gprs رو کرد ۲ گیگ! واسه همین هیچ سمتی امن نیست . یعنی نگرانی از اینکه ۲۰۰ هزینه ایرانسل هم بدیم و بلا سرمون بیاد دیگه ادم دیونه میشه

4. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جدی میگی؟یعنی 7 تا 8 رو کم کرده ؟ یک عکسی از صفحه گزارشت لطفا اپلود کن.
    اگه کم شده زنگ بزن اوپراتور بگو من طبق قرار داد از 2تا8 طرحم مجانیه شما نمیتونی خلاف قرار داد عمل کنی. بگو وصلت کنن به مسئولای بالاتر. خدا وکیلی اگه تمدید هم میکنید ساکت نشینین مثل این خاک بر سرا

خسته نباشید نگو که تازه فهمیدی. شما بزن یک ماه عقب تر تو این تاپیک ببین خبراش از کی اومده .تازه بهتر بدونی 3تا7 هم مجانی دیگه نیست . یک مقدار حجم داری مثلا واسه طرح 512 شما در 3تا7 میتونی 8 گیگ در ماه حالشو ببری
    من تمدید نکردم قبلا یک ساله گرفتم حالا حالا ها مونده!تو صفحه گزارش هام دقیق مشخص نکرده ساعات رو ولی در کل حدودا 300 مگ از حجمم کم شده که با توجه به سرعت دانلودم کاملا منطقی هست که تو اون یک ساعت از 7 تا 8 تقریب همین قدر باید کم میشد که شد!

6. این کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ما 2 دسته هستیم :

از مخابرات پرسیدم و گفتن که فیبر نوری باشه اونها می‌تونن ADSL بدن. درست که شبانه نداره و از باقی شرکتهای مشابه یه کمی گروونتر هست. اما باز خیلی بهتر از مبین‌نت یا حتی ایرانسل هست. البته اگه اون هم شبیه مبین‌نت نشه، چون هر چی باشه بالادستش هستش و یه جورایی از هم یاد می‌گیرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستانی که واقعا ناراضی ان خواهشا تمدید نکنن ! من حتی رفتم دنبال کارای ای دی اس ال ولی تا 3 ماه طول میکشه تا بیان وصل کنن . ولی مثه یه مرد طرح یه هفته جی پی ار اس ایرانسل 400 مگ برداشتم. اینقدر سرعتش پایینه که وصل نمیشه ولی شبا میشه یه چندتا پیح باهاش باز کرد. به همین هم راضی ام.
    هارد و مودمم رو گذاشتم توی سایت دیوار که بفروشم برم سراغ وایرلس.

9. 5 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک خبر بد ! طرح اجرا شد دیگه 2تا8 نزارید .
    همین الان چک کردم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم از ساعت 2 تا 2:10 ازم 20 مگ کم کرد !!! مبین نت حرووووووووووووووووووووووو وووووووووم خور .یک پدر مادر درست حسابی بالا سرت بود انقدر راحت حروم خوری نمیکردی ما قرار داد داریم بات بی شرف

11. 8 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. دوستان من طرحم دوساله ست با 12 گیگ شارژ که تا امشب یک سالش رفته و یک سال دیگش هنوز مونده و شارژمم چنده ماه پیش تموم شد و دارم هزار تومن هزار تومن شارژش میکنم. مصرفمم فقط ساعات رایگانه. میخام بدونم تو این یکسالی که مونده کلا چند گیگ میتونم رایگان دانلود کنم؟ و این هدیه یک گیگی که به همه میدن رو ثبت نام کنم براش؟ ضرری که برامون نداره یه وقت!؟ اخه خوبی و این شرکت؟؟؟؟؟؟!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی واسه من دیشب نتم ساعت 2 قطع شد تا 6 بعد که وصل شد این طرح واسه منم فعال شد یعنی قبل این اتفاق دو تا هشت دان میکردم. اصلا روحمم از این کارشون خبر نداشت همین یک ساعت پیش فهمیدم که بدبخت شدیم! ماکه پی سی ام هستیم میفروشم ایرانسل میخرم. من به سرعت دانلود 128 کیلوبایت قانع بودم که همینم گرفتن. یک ماهی میشه شبانه داغون بود اما امشب داغون ترم شده. خدا کنه بعد خرید ایرانسل مشکل شبانه نداشته باشم.
    مشکل مردم ایران اینه که به خودشون و حقوقشون هم احترام نمیزارن. بخدا من دوسال پیش میخاستم یه گوشی به روز بخرم 700 تومن اما دلار گرون شد نتونستم بخرم. بعد دو سه سال هنوزم گوشی نخریدم چون نمیتونم تحمل کنم یه جنس و سه چهار برابر قیمتش بخرم. این مبین نتنم اگر رایگانم تموم شد میره کنار همون گوشی که میخاستم دوسال پیش بخرم و نخریدم. بزار زندگیمون مثل همه خواسته های دیگم با حصرت بگذره اما بازیچه دست هر بی..... نشم. میدونم ساکت نشستنم راه درستی نیست اما خودتون بهتر میدونید دنیا دست کیه! موفق باشید

14. 5 کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این بی شرفا 2 شب پیش طرح کثیفشون رو اجرا کردن. این حرومزاده ها واسه دستشویی رفتنم به کاربرا اس ام اس میدادن که کاربر محترم ما داریم میریم دست به آب ممکنه عوضی برینیم توی زیر ساخت ها ی وایمکس پس حواست باشه. جمعه صبح از من 900 مگ کم کرده بود . الان فقط 900 مگ دیگه از حجمم باقی مونده. با توجه به اینکه خط تلفونمون هم pcm نیست ، ایرانسلم توی شهر ما سرویس نمیده و رایتلم که پول خون باباشو از مشترکینش میگیره دیگه نمیدونم چه خاکی توی سرم بریزم . از اینکه دارم توی یه همچین مملکتی زندگی میکنم از خودم متنفرم .

16. 10 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستانی که واقعا ناراضی ان خواهشا تمدید نکنن ! من حتی رفتم دنبال کارای ای دی اس ال ولی تا 3 ماه طول میکشه تا بیان وصل کنن . ولی مثه یه مرد طرح یه هفته جی پی ار اس ایرانسل 400 مگ برداشتم. اینقدر سرعتش پایینه که وصل نمیشه ولی شبا میشه یه چندتا پیح باهاش باز کرد. به همین هم راضی ام.
    هارد و مودمم رو گذاشتم توی سایت دیوار که بفروشم برم سراغ وایرلس.
    دوستان خواهشن تمدید نکنید اگه میخواید من روش نت رایگان ایرانسل رو بهتون میگم خودم دارم از این روش استفاده میکنم

18. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •