سلام
میتونید از سابهای 10 و یا 8 استفاده کنید.اگر ماشین صندوقداره از 10 و اگر هاچ بکه 8 تو باکس سیلد خیلی جا نمیگیره.
اگر دست دوم بخوای هلیکس p10 در حد با کارتن سراغ دارم خواستی pm بده خدمتت عرض کنم.برای سایز 8 هم گلیدن RS8EX خیلی صدای خوبی داره.250 هم قیمتش هست.
کامپوننت هم من m165 رو خیلی دوست دارم صدای خیلی خوبی میده که جفتی 390 هست از اون بهتر rs165 هم که 540 تومنه. برای m165 امپ rc70c4 مناسبه 570 و برای کامپ rs165 هم آمپ rs100c4 که1 تومنه.
شما ساب رو انتخاب کن تا آمپلی اون رو هم عرض کنم.
ارادت.من که خودم مغازه ندارم ولی گلیدن رو اگر خواستین براتون میگیرم.هلیکسس هم میتونم به دوستان معرفیتون کنم
هر دو کیفیت خیلی خوبی دارن اما حسن گلیدن قدرت بیشتر اسپیکرهاش هست نسبت به هلیکس. خیلی از دوستان از ضعیف بودن هلیکس نالان هستند و میگن اصلا نمیشه بهش فشار آورد.زیر بار کم میاره.
سلام
من rc165 رو بیشتر میپسندم.290 تومن.
سلام
میدرن درایوری هست که وظیفه اون پخش طیف میانی فرکانسهای صوتی (حدود 300-350 تا 2500 ) هستش.برای کسانی که میخوان سیستم نتورک و اکتیور نصب کنند قطعه لازم محسوب میشه.
اگر میتونی هزینه کنی مسلما تو رنج پائین خیلی بهتر از پسیو هست اما خب تعداد درایورها و آمپلیفایرها برای هر سطح از درایورها(ووفرها میدرنج و تویتر) باعث افزایش هزینه میشه.
در مورد پخش 7150 که هیچ حرفی درمقابل p80 نداره.اگر تمیزش رو پیدا کردی تا 700 تون البته P80RS II خرید کن.
سلام
1-قسمت وسط ووفر رو به سمت داخل فشار دهید ،هیچ گیری نداشته باشه و راحت بازی کنه. خر خر و خش خش نداشته باشه.
2-رابر یا همون لاستیک دور ووفر رو چک کنید فرسوده و پوسیده نباشه.
3-اسپایدر یا همون دمپر که زیر قیف ووفر هست و به مگنت متصل هست رو چک کنید پارگی یا اسیب دیدگی نداشته باشه
4-با اهم متر امپدانس کویل رو اندازه گیری نموده و با امپدانس نامی برابر یا اختلاف ناچیی داشته باشه.
اینها تست ظاهری ساب هست برای تست عملی که حتما باید انجام بشه باید به امپ متصل و با فرکانسها و موزیکها مختلف تست بشه تا کاملا خیالتون راحت باشه.