تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2069 از 2365 اولاول ... 10691569196920192059206520662067206820692070207120722073207921192169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,681 به 20,690 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان پس چی بزارم تو صندوق ک جا کم بگیره داداش پس شد پخش 8019 ی جفت کامپ جلو ی جفت عقب
    ساب هم تو صندوق با این شرایط چه کامپ و سابی به نظرتون بهتره ؟ قیمت هم بده خدا خیرت بده

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام
    میتونید از سابهای 10 و یا 8 استفاده کنید.اگر ماشین صندوقداره از 10 و اگر هاچ بکه 8 تو باکس سیلد خیلی جا نمیگیره.
    اگر دست دوم بخوای هلیکس p10 در حد با کارتن سراغ دارم خواستی pm بده خدمتت عرض کنم.برای سایز 8 هم گلیدن RS8EX خیلی صدای خوبی داره.250 هم قیمتش هست.
    کامپوننت هم من m165 رو خیلی دوست دارم صدای خیلی خوبی میده که جفتی 390 هست از اون بهتر rs165 هم که 540 تومنه. برای m165 امپ rc70c4 مناسبه 570 و برای کامپ rs165 هم آمپ rs100c4 که1 تومنه.
    شما ساب رو انتخاب کن تا آمپلی اون رو هم عرض کنم.
    مرسی آقا حمید چقدر از هلیکس و کیفیتش تعریف شده :O از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد می کنید . خودتون موجودی دارین؟
    ارادت.من که خودم مغازه ندارم ولی گلیدن رو اگر خواستین براتون میگیرم.هلیکسس هم میتونم به دوستان معرفیتون کنم
    هر دو کیفیت خیلی خوبی دارن اما حسن گلیدن قدرت بیشتر اسپیکرهاش هست نسبت به هلیکس. خیلی از دوستان از ضعیف بودن هلیکس نالان هستند و میگن اصلا نمیشه بهش فشار آورد.زیر بار کم میاره.
    سلام
    هلیکس e6X
    'گلیدن rc165 و یا mc165
    ممنون از راهنماییتون, به نظر خودتون صدای کدوم بهتره ؟ واینکه قیمتشون چقدر هست ؟
    سلام
    من rc165 رو بیشتر میپسندم.290 تومن.
    حمید جان دوباره سلام
    داداش این میدرنج چی چی هست ؟
    نظرت چیه در موردش ؟
    نظرتون در مورد p80 یا 7150 پایونیر چیست ؟
    اون قضیه زیبایی و کیفیت در کنار هم
    سلام
    میدرن درایوری هست که وظیفه اون پخش طیف میانی فرکانسهای صوتی (حدود 300-350 تا 2500 ) هستش.برای کسانی که میخوان سیستم نتورک و اکتیور نصب کنند قطعه لازم محسوب میشه.
    اگر میتونی هزینه کنی مسلما تو رنج پائین خیلی بهتر از پسیو هست اما خب تعداد درایورها و آمپلیفایرها برای هر سطح از درایورها(ووفرها میدرنج و تویتر) باعث افزایش هزینه میشه.
    در مورد پخش 7150 که هیچ حرفی درمقابل p80 نداره.اگر تمیزش رو پیدا کردی تا 700 تون البته P80RS II خرید کن.
    سلام دوستان براي اينكه ساب رو تست كنيم ك ببينيم مشكلي نداره يا داره بايد چيكار كرد؟؟ اصلا راهي داره،؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    1-قسمت وسط ووفر رو به سمت داخل فشار دهید ،هیچ گیری نداشته باشه و راحت بازی کنه. خر خر و خش خش نداشته باشه.
    2-رابر یا همون لاستیک دور ووفر رو چک کنید فرسوده و پوسیده نباشه.
    3-اسپایدر یا همون دمپر که زیر قیف ووفر هست و به مگنت متصل هست رو چک کنید پارگی یا اسیب دیدگی نداشته باشه
    4-با اهم متر امپدانس کویل رو اندازه گیری نموده و با امپدانس نامی برابر یا اختلاف ناچیی داشته باشه.
    اینها تست ظاهری ساب هست برای تست عملی که حتما باید انجام بشه باید به امپ متصل و با فرکانسها و موزیکها مختلف تست بشه تا کاملا خیالتون راحت باشه.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حمید جان واقعا ممنون بابت راهنمایی خدا ازت راضی باشه داداش ، حمید جان این سوپر تیوتر هم اگه ی کوچولو توضیح بدی ممنون میشم دیگه کم کم باید تلگرام مزاحمت شم

4. این کاربر از ash3gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی کلیپ از باند6921 سونی نداره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام حمید خان گل. وقت بخیر
    آقا شما صدای اسپیکر ورژن جدید Helix Espirit E6X.2 رو شنیدید؟ نسبت به E6X چه تغییری کرده از نظر کیفیت و قدرت؟ ظاهرا 10 وات قوی تر شده و کراس اوور برای توییتر گذاشتن. و اینکه بدون آمپ، GLADEN RC165 بهتر جواب میده یا E6X.2؟

ممنون
    Last edited by poorya.27.tehran; 25-07-2016 at 00:20.

7. این کاربر از poorya.27.tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید خان گل. وقت بخیر
    آقا شما صدای اسپیکر ورژن جدید Helix Espirit E6X.2 رو شنیدید؟ نسبت به E6X چه تغییری کرده از نظر کیفیت و قدرت؟ ظاهرا 10 وات قوی تر شده و کراس اوور برای توییتر گذاشتن. و اینکه بدون آمپ، GLADEN RC165 بهتر جواب میده یا E6X.2؟

ممنون
    سلام
    نه متاسفانه هنوز نشنیدم.ولی کلا هر دو برند تائید میشن.
    حمید جان واقعا ممنون بابت راهنمایی خدا ازت راضی باشه داداش ، حمید جان این سوپر تیوتر هم اگه ی کوچولو توضیح بدی ممنون میشم دیگه کم کم باید تلگرام مزاحمت شم
    سلام سلامت باشی دوست خوبم.
    سوپر تویترها نیز همانند تویترها وظیفه اجرای فرکانسهای بالا یعنی از همون محدوده 200-2500 به بالا رو دارند.اغلب به صورت تک فروخته میشوند نه جفت.پرتاب صدای خیلی بالائی دارند مخصوصا تو سری هورن.از اونها در سیستمهای ترکیبی یعنی مید باس میدرنج ها استفاده میشه.
    خیلیها اوایل نصب از صداش راضی هستند اما بعد از مدت کوتاهی به خاط تیزی بودن و صدای گوش خراشی که دارند خسته میشن و مجبور به حذف و تغییر رویه به کامپوننت میشوند.
    من ر خدمتتون هستم.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Helix Match MA 40FX

سلام حمید خان، وبالاخره بعد از تحقیقات مستمر و چندین تماس برای سیستم پارس داشبورد جديد به نتیجه موقت زیر رسیدم خواهش میکنم نظرتان را بفرمائید و اینکه یک سیستم کیفیتی بدون ساب مد نظرم هست
    برا طاقچه
    یک جفت kapaa 693.11 حدود 400 تومان
    و یک جفت helixe69 حدود 300 تومان
    برا درب جلو
    کامپ helix e62.c2 حدود 500 تومان
    آمپلی ma40 حدود 600 تومان( چهار کانال در 2 اهم توان 140*4 وات)
    سوالی که داشتم آیا میشه کاپا را به دو کانال و مجموع کواکسیال e69x وکامپوننت e62c.2 را به صورت موازی ببندیم که مقاومت ۲ اهم حاصل شود و به دو کانال باقیمانده ma40 ببندم، آیا با این ترکیب آمپلی جوابگو هست یا حتما بایستی آمپ دوم اضافه کرد و اینکه آیا با ترکیب بالا صدای استریو با کیفیت بدست میاد ؟
    انتخاب های بهتری برای سیستم کیفیتی که با همین قیمت که واقعا فاحش باشه وجود داره ؟ و اینکه با توجه به اینکه سیستم زیر 1000 وات rmsهست نياز به تعویض باطری و دینام هم هست ، اگر جواب مثبت هست ، چه باطری و دینام چند آمپر ؟ و آخر اینکه چه سیم پک و خازنی لازم هست .
    این اولین پست من در فروم هست ، ممنون از وقتی که صرف میکنید و راهنمایی شما .

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سلامت باشی دوست خوبم.
    سوپر تویترها نیز همانند تویترها وظیفه اجرای فرکانسهای بالا یعنی از همون محدوده 200-2500 به بالا رو دارند.اغلب به صورت تک فروخته میشوند نه جفت.پرتاب صدای خیلی بالائی دارند مخصوصا تو سری هورن.از اونها در سیستمهای ترکیبی یعنی مید باس میدرنج ها استفاده میشه.
    خیلیها اوایل نصب از صداش راضی هستند اما بعد از مدت کوتاهی به خاط تیزی بودن و صدای گوش خراشی که دارند خسته میشن و مجبور به حذف و تغییر رویه به کامپوننت میشوند.
    من ر خدمتتون هستم.
    درود. به گمانم یه صفر برای هر کدوم جا انداختی دایی حمید

12. این کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با درود :

آقا حمید

گین آمپ را با توجه به ولت خروجی rca یخش تنظیم کرد ؟
    آیا این دو رابطه ای با هم دارند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود :

آقا حمید

گین آمپ را با توجه به ولت خروجی rca یخش تنظیم کرد ؟
    آیا این دو رابطه ای با هم دارند؟
    سلام
    گین آمپ رابطه مستقیم با ولتاژ pre out پخش داره که این ولتاژ از طریق کابل rca از پخش به آمپ ارسال میشود.
    Helix Match MA 40FX
    سلام حمید خان، وبالاخره بعد از تحقیقات مستمر و چندین تماس برای سیستم پارس داشبورد جديد به نتیجه موقت زیر رسیدم خواهش میکنم نظرتان را بفرمائید و اینکه یک سیستم کیفیتی بدون ساب مد نظرم هست
    برا طاقچه
    یک جفت kapaa 693.11 حدود 400 تومان
    و یک جفت helixe69 حدود 300 تومان
    برا درب جلو
    کامپ helix e62.c2 حدود 500 تومان
    آمپلی ma40 حدود 600 تومان( چهار کانال در 2 اهم توان 140*4 وات)
    سوالی که داشتم آیا میشه کاپا را به دو کانال و مجموع کواکسیال e69x وکامپوننت e62c.2 را به صورت موازی ببندیم که مقاومت ۲ اهم حاصل شود و به دو کانال باقیمانده ma40 ببندم، آیا با این ترکیب آمپلی جوابگو هست یا حتما بایستی آمپ دوم اضافه کرد و اینکه آیا با ترکیب بالا صدای استریو با کیفیت بدست میاد ؟
    انتخاب های بهتری برای سیستم کیفیتی که با همین قیمت که واقعا فاحش باشه وجود داره ؟ و اینکه با توجه به اینکه سیستم زیر 1000 وات rmsهست نياز به تعویض باطری و دینام هم هست ، اگر جواب مثبت هست ، چه باطری و دینام چند آمپر ؟ و آخر اینکه چه سیم پک و خازنی لازم هست .
    این اولین پست من در فروم هست ، ممنون از وقتی که صرف میکنید و راهنمایی شما .
    سلام دوست عزیز خیر مقدم عرض میکنم به جمع ما خوش آمدید.
    خب به سلامتی ان شاءالله خیره اما:
    با نصب دو جفت کواک از برندهای مختلف اینفی و هلیکس مخالفم.کار اشتباهی هست.
    در مورد سوالتون و امکانش پاسخ مثبت هست اما کار باز اشتباهه.اولا کواک و کامپ رو که نباید با هم موازی کنید. برای اینکار باید نوع اسپیکرها یه جور باشن.مثلا دو جفت کواک یه مدل.
    بهتره یه جفت کواک هلیکس و یه جفت کامپ رو روی ma40 ببندید.
    در مورد کیفیت صدا و رنج قیمت فکر میکنم صدای خوبی بهتون بده.
    باطری اگر خشک هست خیر دست نزنید.اگر آب اسیدیه یه 65 بگیرید و جایگزین نمائید.
    نیاز به تعویض دینام ندارید و همچنین خازن.
    ار پک برق یا کابل متری گیج 7 یا 4 استفاده کنید.سیم هم جنس خوب تهیه کنید. سیمهای مناسب رو از برندهای کانکشن یا گلیدن تهیه نمائید.پک برق هم کانکشن استریت وایرز و یا گلیدن میتونید تهیه نمائید.
    موفق باشید.

15. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوستان.سیستمی میخوام به این شرح.یه جفت کامپ میخوام برا درای جلو و یه جفت کواک یا کامپ هم برا طاقچه عقب.عقبیا رو میزارم فقط اونایی که پشت نشستن زیاد ناراحت نشن که نسبت بهشون بی تفاوتی شده پس جنس معمولی هم کافیه پخش هم پایونیر اصلا دوس ندارم کنوودم نشنیدم زیاد ولی زیاد اسمو قیافش به دلم نمیشینه پخش اگه دوخطی باشه صفحش که عالی میشه.آمپ کامپها یا کواکهارو که انتخاب کردم (sony gtr4a) خیلی هم دوسش دارم .ماشین الان پرایده که انشالله سال دیگه میشه l90 ساب و آمپشم که بعدا شاید یکی دوماه دیگه بخرم ولی فعلا هدیونیت و یه جفت کامپ خوب برا درا یه جفتم برا عقب.البته گفتما عقبیا زیاد مهم نیستن.از مارک هایی مثل mtx و alpine و jvc و hertz یکمم هلیکس خوشم میاد اینارم بدونین بودجه برا این 3 قلم جنس هم 1200 تومن.جنس صدایی میخوام که 2 سات کیف کنم باهاشو به همین زودیا خسته نشم از سیستم.حالا جنس کارکرده هم بود اشکالی نداره مثلا یه پخش jvc دیدم ایسام لمسی بود حدودای 500.خدا ازتون راضی باشه منکه راضیم
    یعنی یکی نیس جواب مارم بده؟!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •