اینم وضعیت 4g امروز،سرور داخلی و خارجی:
![]()
عجب . سه راه بازار
![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 26-04-2016 at 15:23.
بیشتر تستهایی که اینجا میزارن زیر دکل یا جفتشه!!! معلومه سرعت فول میده. تست وقتی خوبه که تو حالت واقعی باشه. مثلا تو خونه، تو آپارتمان، تو ساختمان اداری و امثالهم.
الان این تستو من تو خونمون گرفتم با این وضعیت آنتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز دوباره زنگ زذن خودشون![]()
در اصل ارتباطی بهم نداره چون تجهیزاتش جداست ولی از اونجایی که معمولا ضعیف بوده آنتن بخاطر محل شماست که مثلا از دکل دور هست یا مانع زیاد تو راه معمولا 3g که ضعیف هست 4g هم نصب بشه فول نخواهد بود مگر اینکه مثلا رو دکل نزدیکتری به شما 4g نصب بشه.در بیشتر جاهایی که من تست کردم اگر آنتن ها فول نبودن اونی که ضعیفتر بوده 4g بوده البته برعکسش هم بوده اما خیلی کمتر.
درسته هم در نقاط خاص هست و هم در ساعات خاص و بهیچ وجه شاخصی برای وضعیت اکثریت کاربران نبوده و در بیشتر موارد هم چیزی جز تبلیغ نیست ماشالله ایرانسل هم نماینده کم نداره.
تستای من همه از داخل منزل هستند.
دوستان من کیفیت خطم خیلی بده و میخام از ایرانسل نت بگیرم سرویس 100 گیگ یکساله 175 تومن و اگه دانلود هم داشتم شبا از بسته های نامحدود استفاده میکنم. شما پیشنهاد میکنین که از آسیاتک بیام ایرانسل؟؟ سرعت متوسط 4جی هم تو خونه ما از 500 تا 1.5 متغیره
چه مودمی بگیرم اگه میشه قیمتشم بگین حتما بی سیم باشه و البته ارزون
یه سوالم دارم: من الآن مودم tp link td8901g دارم نمیشه مودم 4جی معمولی بگیرم و توسط همین مودم بی سیمش کنم؟؟
![]()
Last edited by android500; 27-04-2016 at 00:10.
این تستی که اکثر دوستان میگیرن و عکسش رو میذارن اینجا اینترانته نه اینترنت.
شما لطف کنید به سایت زیر برید و سرور را بذارید مثلا کشور آمریکا بعد تست بگیرین پینگ و سرعتتون را ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)