دوستان من یگانم رو افتادم مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی لویزان،رسته اداری
چطوریه؟چه جور جاییه؟
لطفا اطلاعات بدین؟
دوستان من یگانم رو افتادم مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی لویزان،رسته اداری
چطوریه؟چه جور جاییه؟
لطفا اطلاعات بدین؟
باید بری پیشه منشیتون نامه اشتغال به تحصیل بگیری منظورشون اینه من خودم انتقالی گرفتم تک پسر بودم
بهتون مرخصی میدن برید سایز کنید - پوتین که خودشون میدن میتونی بری گمرک Resize کنی![]()
ما اولین اتوبوس بودیم.اتوبوس ابی رنگ.2:30 رسیدیم.6:30 برگشتیم. شما چی؟
سروش جان به ما برگه دادن...من بردم نظامی فروشی همه ی این کارارو واسم انجام داد..در ضمن نوار قرمزم از زیر جیب واسم دوخت نه از زیر کمربند (همون طوری که تو برگه نوشته) از رو جیبم رد نشد...اون منظورش از جیب وسطه شلوار هست که مال ما همچین جیبی نداره و ساده هستش..در کل خیلی استرس این چیزارو نداشته باش..من خودم به خیاط میگفتم که باید اینجوری باشه اونجوری باشه خیاطه میخندید میگفت برو بابا دلت خوشه![]()
آقا به ما 01 یکی ها هیچی برا تک پسری نگفتن چیکار باهاس بکنیم؟فقط یک نامه دادن که مشخصات توش پر کنیم موارد خاصش تک پسری داشت من علامت زدم
امروز هم رفتم ثبت میگه نامه از پادگان بیارید
الان من چیکار کنم؟؟؟![]()
بله همون وحدت
آره واقعا اگه اور ندن یه 70 80 تومنی پیاده ایم من پوتینو عوض کردم 40 تومن دادم بهمن گرفتم خیلی راحت تره..تختارم که نگو در نگاهه اول اشکم دراومد![]()
اونارم خریدیم یه طلق و شیرازه دوتا پوشه آبی 30 تا آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیارید
![]()
داداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه![]()
اسمت خوندن متوجه شدم. ما 3 ونیم رسیدیم و 7 و نیم برگشتیم که تقریبا یک شب رشت بودیم.
ما اون فرم همونجا پرکردیم و تحویلشون دادیم . فقط گفتن کپی برابر اصل شناسنامه پدر و مادر برای ما بیارید. حالا دوشنبه بریم ببینیم چی میگنداداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه![]()
![]()
داداش ثبت میری باید نامه داشته باشی همین جوری قبول نمیکنن منم رفتم قبول نکردن...به ما یه فرم دادن گفتن پر کنیم ببریم براشون احتمالا به شما هم میدن یه همچین چیزی
آقا مگه شلوار شما جیب وسط داره؟!؟!؟ مال من که ساده ست!!از جیب میب خبری نیستنریم اونجا گیر بدن؟؟
![]()
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)