تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2068 از 4105 اولاول ... 1068156819682018205820642065206620672068206920702071207220782118216825683068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,671 به 20,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من یگانم رو افتادم مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی لویزان،رسته اداری
    چطوریه؟چه جور جاییه؟
    لطفا اطلاعات بدین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه های 02 - کسی کارهای تک پسری در ثبت احوال انجام داده ؟ فقط به ما گفتن که فتوکپی شناسنامه پدر+مادر کپی برابر اصل کنید و براشون ببریم . الان ثبت احوال میگه باید یه نامه هم به شما میدادن

نمیدونم
    باید بری پیشه منشیتون نامه اشتغال به تحصیل بگیری منظورشون اینه من خودم انتقالی گرفتم تک پسر بودم
    منم ۰۲ بودم افتادم گردان شهید حسینی. ما نصفه شب رسیدیم چند دست لباس بیشتر نمونده بود هیچکس نتونست لباس اندازه خودش پیدا کنه حالا باید برم ببینم پوتین پیدا می‌کنم با این عوض کنم یا نه! ماشالا نه اور دادن نه چیزی! کسی می‌دونه پتو و سایر وسایلو دوشنبه می‌دن یا باید خودمون بیاریم؟
    بهتون مرخصی میدن برید سایز کنید - پوتین که خودشون میدن میتونی بری گمرک Resize کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما با اتوبوس اول رفتید ساعت چند رسیدید؟ ساعت چند برگشتید؟
    ما اولین اتوبوس بودیم.اتوبوس ابی رنگ.2:30 رسیدیم.6:30 برگشتیم. شما چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد
    لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
    آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟
    سروش جان به ما برگه دادن...من بردم نظامی فروشی همه ی این کارارو واسم انجام داد..در ضمن نوار قرمزم از زیر جیب واسم دوخت نه از زیر کمربند (همون طوری که تو برگه نوشته) از رو جیبم رد نشد...اون منظورش از جیب وسطه شلوار هست که مال ما همچین جیبی نداره و ساده هستش..در کل خیلی استرس این چیزارو نداشته باش..من خودم به خیاط میگفتم که باید اینجوری باشه اونجوری باشه خیاطه میخندید میگفت برو بابا دلت خوشه

5. این کاربر از simon89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا به ما 01 یکی ها هیچی برا تک پسری نگفتن چیکار باهاس بکنیم؟فقط یک نامه دادن که مشخصات توش پر کنیم موارد خاصش تک پسری داشت من علامت زدم

امروز هم رفتم ثبت میگه نامه از پادگان بیارید

الان من چیکار کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شهید حسینی میشد وحدت آره؟

خدایی واقعا خجالت نکشیدن یه اور ندادن؟ امروز یکی از بچه های 02 یه اور گرفته بود 130 تومن. انصافا اونجا صبحش سرمای بدی داشت.
    منم نفهمیدم آخر چیزی بیاریم یا نه، اصلا این تختاش خیلی نافرم بود - متکاهاش یه تیکه ابر بود!!! فک کن اگر ملافه ندن چه جوری باید خوابید رو اینا . من که یه ملافه و متکا و پتو مسافرتی میبرم.

پوشه و کاغذ A4 مگه از بوفه نخریدید شماها؟ ازون پکیج های مسخره 5000 تومنی نگرفتید ؟

بله همون وحدت

آره واقعا اگه اور ندن یه 70 80 تومنی پیاده ایم من پوتینو عوض کردم 40 تومن دادم بهمن گرفتم خیلی راحت تره..تختارم که نگو در نگاهه اول اشکم دراومد اونارم خریدیم یه طلق و شیرازه دوتا پوشه آبی 30 تا آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه های 02 - کسی کارهای تک پسری در ثبت احوال انجام داده ؟ فقط به ما گفتن که فتوکپی شناسنامه پدر+مادر کپی برابر اصل کنید و براشون ببریم . الان ثبت احوال میگه باید یه نامه هم به شما میدادن
    داداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه

9. این کاربر از simon89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ما اولین اتوبوس بودیم.اتوبوس ابی رنگ.2:30 رسیدیم.6:30 برگشتیم. شما چی؟
    اسمت خوندن متوجه شدم. ما 3 ونیم رسیدیم و 7 و نیم برگشتیم که تقریبا یک شب رشت بودیم.
    داداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه
    ما اون فرم همونجا پرکردیم و تحویلشون دادیم . فقط گفتن کپی برابر اصل شناسنامه پدر و مادر برای ما بیارید. حالا دوشنبه بریم ببینیم چی میگن

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s+m

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا به ما 01 یکی ها هیچی برا تک پسری نگفتن چیکار باهاس بکنیم؟فقط یک نامه دادن که مشخصات توش پر کنیم موارد خاصش تک پسری داشت من علامت زدم

امروز هم رفتم ثبت میگه نامه از پادگان بیارید
    داداش ثبت میری باید نامه داشته باشی همین جوری قبول نمیکنن منم رفتم قبول نکردن...به ما یه فرم دادن گفتن پر کنیم ببریم براشون احتمالا به شما هم میدن یه همچین چیزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ازه دیگه دقیقیا از زیر درز جیب میاد تا پایین شلوار. روی جیب وسط شلوار هم میگیره.
    آقا مگه شلوار شما جیب وسط داره؟!؟!؟ مال من که ساده ست!!از جیب میب خبری نیست نریم اونجا گیر بدن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •