باشه امین جان
من که افت سرعت ندارم و هر شب حدود 1200 مگ دانلود میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باشه امین جان
من که افت سرعت ندارم و هر شب حدود 1200 مگ دانلود میکنم
اینم از تعرفه شاتل واسه اکو 1مگ و 2 مگ:
![]()
Last edited by mojtaba-civil; 11-06-2010 at 14:33.
اقا حتما خبرشو بده!منتظرم!
سلام
من الان شاتل دارم از مرکز مخابرات شیخ فضل الله.تا 2-3 هفته دیگه جابه جا میشیم و میریم پونک.میخواستم بدونم که کسی هست که از پونک سرویس شاتل داشته باشه؟؟!!
اگه داره سرعتش چجوریه و شبا چجوری میشه؟؟
مرسی
شاتل ارزون کرده :
قيمت پكيجهاي ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) با احتساب 3 درصد ماليات ارزش افزوده از تاريخ 22 خرداد ماه به صورت زير كاهش خواهد يافت:
1 گيگ = 5،150 تومان
3 گيگ = 14،420 تومان
5 گيگ = 22،660 تومان
10 گيگ = 41،200 تومان
20 گيگ = 72،100 تومان
سرعت دانلود من امشب قشنگ پکیده!
بچه ها جریان این ای میله که الان اومده چیه ؟
3 گیگ اضافه میشه ؟!! همون که توش نوشته به دلیل اختلالات .... برای شما هم اومده آیا؟
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
مشترك گرامی (----- سانسور!!)،
با احترام،
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در بسترهای مخابراتی و پهنای باند کشور، از هفته دوم اردیبهشت، شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از استانهای کشور بودهایم.
از آن زمان همکاران فنی این شرکت تلاشهای فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکتهای شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز، 3 ترافیك رایگان در تاریخ 1389/03/25 (به شرطي كه در تاريخ 1389/03/25 سرويس شما همچنان از نوع اكو باشد) به سرویس شما اختصاص خواهد یافت كه میتوانید از آن در دورهی جاری * سرویس خویش بهره گیرید.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
گیگ رو ننوشته ؟!! ای بابا یه کم دقت هم خوب چیزیه!! حالا شاید 3 ترابایت باشه؟!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
گیگ رو ننوشته ؟!! ای بابا یه کم دقت هم خوب چیزیه!! حالا شاید 3 ترابایت باشه؟!
چرا هیج وقت از شاتل برای من ایمیل نمیاد؟=))
متن ایمیلی که اومده رو میشه اینجا کپی کنی؟
چه سرویسی هستی؟
رفته توی اسپم spam!........برو چک کن!
اکوی 512 هستم!
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
غلط نکنم بیست و پنجم میخوان سه گیگ هدیه بدن!! نقشه بکشیم واسه دانلود!!
بعدش فکر کنم فردا یه خبرایی هست و ممکنه قطع بشه! از اون نظر!! به خاطر همین اضافه می کنن دلشون سوخته بابا!
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)