میخوام برم همارا میگن چا ندارن حیف شد تو مرکز علامه سرویس تابستانه از دستم رفت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میخوام برم همارا میگن چا ندارن حیف شد تو مرکز علامه سرویس تابستانه از دستم رفت![]()
دوستان عزیز دقت کنند که از دیروز ساعت های اغلب کشورها یک ساعت به عقب کشیده شده اند و به خاطر ایرادی که در تنظیمات ویندوز وجود دارد و عدم تشخیص اینکه ساعت ایران در 22 سپتامبر یک ساعت عقب کشیده میشود ( حالا ماکروسافت یا به صورت عمدی یا سهوی این مشکل ویندوز رو حل نمیکنه ) و اینکه ویندوز به صورت اتوماتیک اینکارو انجام میده . پس موقع دانلود کردن به ساعت ایران توجه داشته باشین نه به ساعت کامپیوتر تا مشکی براشون پیش نیاد.
دوستانی که در همارا هستن جواب بدن این سرویس جشنواره میگن رو 8 مگه ولی تو بازه رایگان میشه 150 این چجوریاست کسی میدونه![]()
دوستان که سرویس همارا دارن جواب بدن این سرویس تابستانی جدید که 8 مگ هستن بخش فروش میگن تو ساعت دانلود رایگان ساعت 150 میشه این یعنی چی
دوستان من دوتا خط دارم که که بر هردوشان اینترنت مخابرات گرفتم یکی محدوده دیگری سرویس نامحدود داره ایا میتونم از اینترنت خط دیگرم استفاده کنم رمز هردتاشون را میدونم البته نامحدود برا مودم تعریف شده و لی محدود را ازطریق کانکش ویندوز وصل میشوم
آره میشه
من هم از همین روش استفاده میکنم
چطور اینکاررا می کنید ؟
من هروقت میخوام از طریق کانکش وصل شم خطای 691میده
ایا این مسئله که اونیکی خطم به خود مودم اینترنت ش تعریف شده میتونه مشکل ساز باشه یانه ؟
دوستان چطوری میتونم بفهمم که خطم اولترا میکشه یا نه یعنی اطلاعات مربوط به خطم رو از کجای مودم بخونم در ضمن مودمم لینک سیس چهار پورته هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باید هر 2 تا خط رو با یه مودم آپ کنید یا از کلون مک آدرس مودم استفاده کنید
بعد که مک آدرس ها یکی شد میتونید یوزر و پسورد هر خطی رو که دوس دارید وارد کنید و با اون سرویس وصل بشید
البته با یک خط تلفن نمیشه همزمان به 2 تا سرویس وصل بود و با بریج هم میشه فقط با یک سیستم وصل شد
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
مک را چطوری بفهم ؟
اگه مودم یکی را بردارم و به خط دیگری وصل کنم بدون هیچ تنظیماتی یعنی اینترنت بدون مشکل وصل میشه ؟درس فهمیدم
فرض کنید مودم به خط xتعرف شده وهروقت مودم روشن میشه اینترنت در دست رسه .حالا من این مودم را بردارم و به خط yوصل کنم بدون مشکل بارم اینترت وصل میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)