مرسی آقا حمیدچقدر از هلیکس و کیفیتش تعریف شده :O از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد می کنید . خودتون موجودی دارین؟
مرسی آقا حمیدچقدر از هلیکس و کیفیتش تعریف شده :O از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد می کنید . خودتون موجودی دارین؟
سلام
هلیکس e6X
'گلیدن rc165 و یا mc165
ممنون از راهنماییتون, به نظر خودتون صدای کدوم بهتره ؟ واینکه قیمتشون چقدر هست ؟
حمید جان دوباره سلام
داداش این میدرنج چی چی هست ؟
نظرت چیه در موردش ؟
نظرتون در مورد p80 یا 7150 پایونیر چیست ؟
اون قضیه زیبایی و کیفیت در کنار هم![]()
Last edited by ash3gh; 24-07-2016 at 15:09.
سلام دوستان.سیستمی میخوام به این شرح.یه جفت کامپ میخوام برا درای جلو و یه جفت کواک یا کامپ هم برا طاقچه عقب.عقبیا رو میزارم فقط اونایی که پشت نشستن زیاد ناراحت نشن که نسبت بهشون بی تفاوتی شده پس جنس معمولی هم کافیهپخش هم پایونیر اصلا دوس ندارم کنوودم نشنیدم زیاد ولی زیاد اسمو قیافش به دلم نمیشینه
پخش اگه دوخطی باشه صفحش که عالی میشه.آمپ کامپها یا کواکهارو
که انتخاب کردم (sony gtr4a) خیلی هم دوسش دارم .ماشین الان پرایده که انشالله سال دیگه میشه l90
ساب و آمپشم که بعدا شاید یکی دوماه دیگه بخرم ولی فعلا هدیونیت و یه جفت کامپ خوب برا درا یه جفتم برا عقب.البته گفتما عقبیا زیاد مهم نیستن.از مارک هایی مثل mtx و alpine و jvc و hertz یکمم هلیکس خوشم میاد اینارم بدونین
بودجه برا این 3 قلم جنس هم 1200 تومن.جنس صدایی میخوام که 2 سات کیف کنم باهاشو به همین زودیا خسته نشم از سیستم.حالا جنس کارکرده هم بود اشکالی نداره مثلا یه پخش jvc دیدم ایسام لمسی بود حدودای 500.خدا ازتون راضی باشه منکه راضیم
![]()
Last edited by saanpeterzburg; 22-07-2016 at 14:19.
سلام خدمت اساتید بویژه آقا حمید عزیز
خسته نباشید
یه سوال دارم آقا حمید
این عکسی که پایین گذاشتم رو ببینید . اطلاعاتی ازش دارید؟
دقیقا چی هستش؟ روش نوشته ساب ووفر ولی ظاهرش که به میدرنج میخوره
دوستان هم صدا گرفتن میگن صدای شفافی داره و بیس قوی میزنه!
یعنی به عنوان مید بیس استفاده میشه...!
شما سر در میاری میتونید یه نگاهی به منوالش بندازید ببینید دقیقا به چه دردی میخوره؟
کارکره هستش به اسم مید بیس داره بم میده جفتی 400 تومن
![]()
Last edited by Mohammadkiller; 22-07-2016 at 18:36.
سلام
عزیز این ساب 8اینچه از سری gti خیلی هم قدیمی هستش و 300وات rms داره و این که شما میگی داره به جای میدبیس بهتون میده به خاطره اینه ساب های 8 اینچ بیشتر رنج فرکانس میدبیس رو اجرا میکنن و خبری از ویبره و کیک های ساب های 12 و 10 اینچ نیستش .
از قیمت من اطلاعی ندارم![]()
سلام حمید آقای گلتیر ماه ،ماه حسابدارن و مدیران مالی شرکتهاست.جاتون خالی هنوز نتونستیم تراز شرکت رو در بیاریم و اظهار نامه رو رد کنیم.برامون دعا کنید.
خدا قوت
ایشالا که از پس همه اعداد و ارقام بر بیاید.![]()
Last edited by moslem880; 23-07-2016 at 15:09.
سلام دوستان براي اينكه ساب رو تست كنيم ك ببينيم مشكلي نداره يا داره بايد چيكار كرد؟؟ اصلا راهي داره،؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام..
دوستان یه پخش در حد 220 تومن اینا معرفی کنین..
یه 718 دارم با یه آمپ دوکاناله.
ساب دارم نبستم.
1853 یو بی پایونیر .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)