من پس پرداختم ، فرقی ندازه؟
من پس پرداختم ، فرقی ندازه؟
نه آقاجون چرا وحشت میکنی من نه عیب یابم نه بخیل سرویسم 256 نامحدوده ولی برای رفیقم غیر حجمی که از پنلش براتون عکس گذاشتم برای این 4 برابر کم میکنه می خوام بدونم این بچه ها که میگن 1 برابر کم میکنه تو پنلشون مثل رفیق ماست که من هم برم غیر حجمی کنم سرویسمو
حالا اگر کمکی از دستت بر میاد ما رو از بلاتکلیفی در بیار
از حجم باقی مانده چک کن
البته من پیش پرداختم نمیدونم فرقی داره یا نه
1/4 حساب میکنه چجوری میگید برای شما اینجوری نیست ؟
مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک باقی مانده رو چک کنید بعد فایل زیر که 100 مگ هست دانلود کنید دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک رو چک کنید میبینید 400 مگ کم شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
1/4 حساب میکنه چجوری میگید برای شما اینجوری نیست ؟
مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک باقی مانده رو چک کنید بعد فایل زیر که 100 مگ هست دانلود کنید دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک رو چک کنید میبینید 400 مگ کم شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما که حجم ها رو با 2 روز تاخیر نشون میده. عملا همچین آزمایشی امکان پذیر نیست
شما آدرس پنلتون چیه که همون لحظه نشون میده؟
مشکل اینه که این نابغه ها آدرس سایت های داخلی رو به IP هاشون ثبت کردند و نه دامین هاشون
مثلا IP ای که واسه استفاده داخلی با حجم 1/4 شاتل لند ثبت شده 94.182.129.64/27 و 94.182.98.96/29 هست
در حالی که IP که ما از shatelland.com می گیرم 94.182.129.66 هست و IP فایل های دانلودی شاتل لند با آدرس dl.shatelland.com هم 94.182.98.99 هست. می تونین خودتون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IP سایت ها رو چک کنید
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش رو
اولا اینکه چرا به حای دامین IP رو ثبت کردن؟
دوما چرا IP که ما میگیرم فرق داره؟
سوما بدی این کار اینه که نمیتونی از vpn استفاده کنی چون سیستم مصرف رو خارجی تشخیص میده
برا من حجم باقیمونده رو نشون نمیده میزنه ۰
سلام دوستان ایرانسل دو بسته جدید نامحدود میخاد به سرویسtd lte اضافه کنه سرعت8 و 16 با قیمت های 40 و50 تومن یکماهه. الان سعت612 و 1و2و4 نامحدود داره ولی میخاد8و16 هم اضاف کنه. به نظر من اونوقت حماقت محظه بری80 بدی برای175 گیگ در ماه. میری40تومن میدی سرعت8 نامحدود میگیری یا 16 نامحدود50. در کل نامحدودtd lte خیلی به صرفه تر از طرحهای جدید adsl هست.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
شما پس پرداختی؟
ایرانسل سرعت ثابت نداره همه طرح های رو نوشته تا 4 مگ...تا 2 مگ...تا 16 مگ. این یعنی مختارن هروقت خواستن سرعتتو بیارن پایین. به نظرم زیاد دانلود کنی همین کارو بکنن. با این حال دوستان تو تاپیک ایرانسل میتونن نظر دقیق تر بدن
حالا منبع خبرتون کجاست؟
دیروز ی بنده خدا این خبرو نوشت و گفت که خودش کارمند ایرانسله
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)