تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2067 از 4105 اولاول ... 1067156719672017205720632064206520662067206820692070207120772117216725673067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,661 به 20,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد
    لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
    آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟
    سروش از تو بعیده دیگه اقا یه نوار دوختن این همه استرس نداره . تو آموزشی نوار رو دقیقا از بالاترین قسمت هر دو طرف یعنی از زیر قسمت کمربند تا انتهای شلوار و دقیقا از روی جیب ها باید بدوزی ! بعد از آموزشی و تو یگان نوار بازم همون طوری دوخته میشه ولی دیگه دو تیکه میشه یک قسمت از بالا تا اول جیب و قسمت بعدی از زیر جیب تا انتها .

رنگ نوار تو آموزشی قرمز ( معادل رنگ آش ) و تو یگان ( ارتش ) خاکی و یا سبز رنگ

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برو بچ 02
    ما هم که از اصفهان امروز رفتیم 02 پادگان خلوت پرنده پر نمیزد، استحقاقی غیر از لباس و پوتین و کمربند و جوراب چیزه دیگه ای ندادن، اورکت نمیدن؟؟
    هر چی لباس اندازه بوده شماها دیروز زدین رفته من نه پوتینم اندازه است نه کلاهم
    آقا ما افتادیم شهید ایرانیان ( ظاهرا بهش نصر هم میگن )، کسی اینجا ایرانیان نیوفتاده انگاری، افتاده؟!
    من فقط خیالم از معاف از رزمیم راحت شه که به قلبم فشار نیاد هیچ مشکل دیگه ای ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برو بچ 02
    ما هم که از اصفهان امروز رفتیم 02 پادگان خلوت پرنده پر نمیزد، استحقاقی غیر از لباس و پوتین و کمربند و جوراب چیزه دیگه ای ندادن، اورکت نمیدن؟؟
    آقا ما افتادیم شهید ایرانیان ( ظاهرا بهش نصر هم میگن )، کسی اینجا ایرانیان نیوفتاده انگاری، افتاده؟!
    من فقط خیالم از معاف از رزمیم راحت شه که به قلبم فشار نیاد هیچ مشکل دیگه ای ندارم
    ما اونجا تو نون واییش هستیم ( البته شیفتی هستیم ) یک نونایی میپزیم حال کنید

پادگان هتلیه در کل از یکی از اموزشیا پرسیدم تو کله دورتون چند تا بشین پاشو رفتین گفت 10 تا

بگید مهدی بلبلی تو خدمات همه می شناسن

هر سوالی خواستین بگید ! گردان های ایرانیان حسینی محمدی هتل ترین ها !
    Last edited by Bensonw3x; 22-02-2014 at 01:03.

5. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهید حسینی میشد وحدت آره؟

من افتادم گردان شهید محمدی .
    فجر آره؟

ا، برادر کدوم گروهان بودی؟

آقا ما یه خودکار نبردیم با خودمون چه مصیبتی شده بود!!هی دنبال این و اون که خودکار قرض بگیری راستی بجه های 02 یه سوال!! دوشنبه چی ببریم با خودمون؟؟ملافه لباس زیر پتو؟ بالاخره مابقی استحقاقی رو دوشنبه میدن بهمون یا نه؟ والا من که نفهمیدم یکی میگفت وسیله میدن چیزی نیارید یکی دیگه میگفت معلوم نیست کی بدن حتما بیارید!!!! راستی دوتا پوشه آبی یه طلق و شیرازه 30 تا کاغذ آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیاریم چیزه دیگه ای بود بازم؟
    خدایی واقعا خجالت نکشیدن یه اور ندادن؟ امروز یکی از بچه های 02 یه اور گرفته بود 130 تومن. انصافا اونجا صبحش سرمای بدی داشت.
    منم نفهمیدم آخر چیزی بیاریم یا نه، اصلا این تختاش خیلی نافرم بود - متکاهاش یه تیکه ابر بود!!! فک کن اگر ملافه ندن چه جوری باید خوابید رو اینا . من که یه ملافه و متکا و پتو مسافرتی میبرم.

پوشه و کاغذ A4 مگه از بوفه نخریدید شماها؟ ازون پکیج های مسخره 5000 تومنی نگرفتید ؟

آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد
    لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
    آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟
    به ما هم همینا رو گفتن تقریبا به جز ملافه!
    اون نوار قرمز و اینا رو امروز بردیم دادیم 15 تون همه رو دوخت. یه اسمم دادسم چاپی زدن 2000 تومن + 500 تومن هم ازون شماره های گروهان و گردان.

برو بچ 02
    نصر که من خوندم میگن بهترین گردانه ظاهرا ، به ما هم اور ندادن یزیدا

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما اونجا تو نون واییش هستیم ( البته شیفتی هستیم ) یک نونایی میپزیم حال کنید

پادگان هتلیه در کل از یکی از اموزشیا پرسیدم تو کله دورتون چند تا بشین پاشو رفتین گفت 10 تا

بگید مهدی بلبلی تو خدمات همه می شناسن
    به به ، پس اون نون متریای روز اول کار شما بود
    دمت گرم ما فقط ازون سوپ و نون ، نونشو تونستیم بخوریم
    شما اعزام کی بودید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نصر که من خوندم میگن بهترین گردانه ظاهرا ، به ما هم اور ندادن یزیدا
    اور رو چیکار کنیم؟؟ بخریم!؟ اگه ندادن اونجا از سرما میمیریما!
    آقا نوار رو از دقیقا زیر جیب بالا دوختی دیگه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به به ، پس اون نون متریای روز اول کار شما بود
    دمت گرم ما فقط ازون سوپ و نون ، نونشو تونستیم بخوریم
    شما اعزام کی بودید؟
    من 19/09/1391

الانم دارن فیلم بازی میکنن میگن باید اون دستگاه تکنو پخت رو افتتاح بکنیم یکی بیاد روبان قیچی کنه :| انگار میخوان جاده احداث کن : )) هی شل و صفت میکنن میگن با دستگاه معمولیه بزنین

10. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بچه های 02 - کسی کارهای تک پسری در ثبت احوال انجام داده ؟ فقط به ما گفتن که فتوکپی شناسنامه پدر+مادر کپی برابر اصل کنید و براشون ببریم . الان ثبت احوال میگه باید یه نامه هم به شما میدادن
    فجر آره؟
    نمیدونم

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اور رو چیکار کنیم؟؟ بخریم!؟ اگه ندادن اونجا از سرما میمیریما!
    آقا نوار رو از دقیقا زیر جیب بالا دوختی دیگه؟؟
    من که نخریدم هنوز ، قانونا باید بدن ولی این جور که بوش یاد بوجه موجه تعطیله
    ازه دیگه دقیقیا از زیر درز جیب میاد تا پایین شلوار. روی جیب وسط شلوار هم میگیره.

13. این کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم ۰۲ بودم افتادم گردان شهید حسینی. ما نصفه شب رسیدیم چند دست لباس بیشتر نمونده بود هیچکس نتونست لباس اندازه خودش پیدا کنه حالا باید برم ببینم پوتین پیدا می‌کنم با این عوض کنم یا نه! ماشالا نه اور دادن نه چیزی! کسی می‌دونه پتو و سایر وسایلو دوشنبه می‌دن یا باید خودمون بیاریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •