دوستانی که آشنای اول دارند, وضعیت نامحدوداش چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آشنای اول فعلا مدتیه که دیگه نامحدود نداره
اما در حال حاضر با سرعت 2 مگ شبا 4 گیگ می تونی دانلود کنی البته اگه ساعت رایگان رو بر ندارن و باز سرعت رو کم نکنن (قبلا شنیده بودم با 2مگ 5 گیگ دانلود می شد)
Last edited by samin_panahi; 05-10-2014 at 14:09.
درود بر همه
این سایت آشنای اول چرا چند روز باز نمیشه. چطوری باید بفهمیم حجم داریم یا نه؟؟؟؟
فلان فلان شده ها موقع ثبت نام هزار جور مشخصات و کوفت و زهرمار از آدم میگیرن بعد زورشون میاد چنین مواقعی یه اطلاعی بدن
Sent from iPhone 4S
تو تاپیک خوده شاتل بپرسی بهتر به نتیجه میرسی
کلا شاتل از نظر پینگ داغونه
تایم اوت هم بعضی مواقع خیلی خیلی شدید میشه
همین آشنای اول پینگش از شاتل بهتره
من خودم واسه بازی آنلاین ( کانتر ) هر 2 رو تست کردم که آشنای اول فوق العادست
بدون تایم اوت و پینگ بالا
ولی شاتل حالتو بهم میزنه !!
** البته امروز اوضاع پینگ خرابه چون رایگانه و همه دارن دانلود میکنن))
اگه اشتباه نکنم سایتشون تا ساعت 22 امشب بالا نمیاد
چون امروز ساعات رایگانه و تا ساعات 22 میتونید رایگان استفاده کنید(( به مناسبت عید سعید قربان ))
واسه همین ریز محاسبات کلا حساب نمیاد
از فردا صبح فکر کنم سایت به حالیت عادیش برمیگرده !!
چون داشتن کلا CRM رو عوض می کردن برای همین کلا یه 24 ساعت رایگان گذاشتن که دوستان برن حالشو ببرن
بعد از اینکه اوکی شد دیگه شما اون صفحه های قبلی رو برای شارژ و باقی ماجرا نخواهید دید کلا سیستمش عوض شده
دیگه اون 50 مگ اضافه و 1 روز کلا حذف می شه می شه مثل همون سیستم ضحی کیش که 1 روز براتون رزرو رو فعال می کردن و ...
کلا دیگه اون سیستم قبلی کلا منحل شد و امیدوارم ک مشکلات دوستان هر روز کم و کمتر بشه که در مجموع بتونیم بهترین سرویس رو به دوستان بدیم
من تو این فرصت یک روزه دانلود مخابرات نزدیک به 10 گیگ دانلود کردم.اون هم در شرایطی که هم خیلی اوقات سرعت رو کاهش دادند و هم کلا نزدیک به چند ساعت نت قطع بود و هم چند ساعت دیر از این هدیه با خبر شدم.وگرنه شاید دو برابر این مقدار دانلود می کردم.
عيديشون بخوره تو سرشون.سرويسم ٢ مگه امروز سرعتم ٦٠ بود.شما كه عرضه ندارين عيدي بدين حداقل سرعت رو پايين نيارين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان این ساعت رایگان تموم شده ؟؟؟
دیگه خبری نیست ؟
سایتشون کی بالا میاد ؟![]()
7 گیگو نیم دانلود کردم حیف دیر خبر دار شدیمایشالا عید بعدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)