نه ديگه وقتي لينك ثابت شد سيم تلفنو بايد بكشي
نه ديگه وقتي لينك ثابت شد سيم تلفنو بايد بكشي
پینگ شده مثل زمانی که پارس آنلاین داشتم
Last edited by alemoazezo; 20-01-2015 at 19:39.
دل رو زدم به دریا زنگ زدم به 2020 بخدا اینها چه جور تو قسمت پشتیبانی وارد میشن معلوم نیست
بهش میگم عزیزم در قسمت مدولاسیون غیر از ADSL2+ چی دیگه فعاله میگه اینی که میگی چی چی هست؟ کارش چیه؟ بهم بگو
بهش میگم شما فقط ببین G.DMT برای من فعاله میگه نه بهش میگم برام فعالش کن میگه دست من نیست میگم دست کیه میگه یه نهاد دیگه خوب حالا من چه کار کنم میگه دقیقا چه میکنه بهش میگم نویزشو میاره پایین میگه اگر به اینکه اول نماینده مون میاد اون سیماتون ور چک میکنه اگر مشکل داشت نماینده مون زنگ میزنه و برات فعالش میکنیم و هزینه اومدن نماینده مون هم 25 هزار تومنه
بعد تو فرشاد بگو برای همه فعاله این اصلا فعال نیست ومگرنه که نویز انقدر بالا نبود
عجب پشتیبانی داریمااااااا![]()
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=114ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=114ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 114ms, Maximum = 118ms, Average = 116ms
DMT چیه ؟....................
کدوم آی پی هستید شما ؟
مدولاسیون در مهندسی عبارت است از سوار کردن سیگنال اطلاعات (سیگنال باند پایه∗ یا پیام) بر روی سیگنال معمولاً فرکانس بالاتری (سیگنال حامل∗) به منظور افزایش برد سیگنال و بهرهوری انتقال و استفاده بهتر از پهنای باند کانال. در مدولاسیون یکی از خواص سیگنال حامل (مثلاً دامنه، فرکانس، فاز یا ...) با توجه به تغییرات سیگنال پیام تغییر داده میشوند. به طور کلی فرایند گنجاندن سیگنال حاوی اطلاعات در سیگنالی دیگر را مدولاسیون می نامند.همچنین اخذ سیگنال حاوی اطلاعات دمدولاسیون نام دارد.
G.DMT یکی از انواع مدولاسیون هست ، G,DMT برای سرویس های که نویز بالا دارند مناسبه البته جدیدترینش ADSL2+ هست انواع مدولاسیون ها به شرح زیره :
T1.413
G.dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+
ای پی 37 هستم
Last edited by AVAVA; 20-01-2015 at 19:58.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم روزهای خوب دارن میان![]()
انگار 37.221 از تو گروه ما برداشته شده دیگه نمیاد واسم پینگم هم بالا رفته شده 300
Last edited by farshad0123; 20-01-2015 at 23:14.
g.dmt که بدردت نمیخوره باید با یه آقا صحبت کنی خانمها بلد نیستن بهش بگو واسم Annex M رو فعال کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)