تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2066 از 4105 اولاول ... 1066156619662016205620622063206420652066206720682069207020762116216625663066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,651 به 20,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

این سوال که میخوان بپرسم احتمالا چندبار اینجا پرسیده شده . میخوام ببینم بعد از آموزشی در ارتش چطوری میشه به ناجا یا سپاه منتقل شد ؟ اصلا امکان داره؟

نا ممکن!

الان ملت درگیرن تو همون ارگان یه جا خوب بیفتن نمیشه. چه برسه به تغییر ارگان .

2. 4 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما کجا افتادی برادر؟

بقیه 02 ای ها کجا افتادن بیا بگن
    ما که افتادیم گردان شهید رضایی
    منم شهید رضایی

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شما با اتوبوس اول رفتید ساعت چند رسیدید؟ ساعت چند برگشتید؟

5. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s+m

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این سوال که میخوان بپرسم احتمالا چندبار اینجا پرسیده شده . میخوام ببینم بعد از آموزشی در ارتش چطوری میشه به ناجا یا سپاه منتقل شد ؟ اصلا امکان داره؟
    تا قبل از آموزش من به چشم خودم دیدم میشه تغییرش داد ولی وقتی اعزام شدی دیگه امکان نداره یعنی غیر ممکن میشه
    شما وسط خدمت هم ادامه تحصیل بدی بعد از سال ها دوباره اعزام بشید همون ارگان قبلی پذیرش میشید

7. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه هایی که قبلا توی ایام عید سرباز نیروی انتظامی بودند میشه لطفا هر کدوم تو هر ارگانی بود بگه عید اوضاع اونجا چجوری بود؟منظورم آموزشی نیستا خود یگان خدمتیه
    ممنون میشم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه هایی که قبلا توی ایام عید سرباز نیروی انتظامی بودند میشه لطفا هر کدوم تو هر ارگانی بود بگه عید اوضاع اونجا چجوری بود؟منظورم آموزشی نیستا خود یگان خدمتیه
    ممنون میشم
    برای ما با قرعه کشی گروه بندی میکردن به هر نفری 5 روز مرخصی میدادن 4 تا گروه بود یک گروه که میرفت مرخصی برمیگشت گروه بعدی میرفت .... مرخصی شهری و استحقاق هم از 25 اسفند تا 15 فروردین لغو میشد یگان کامل اماده باش --
    از مراکز اموزشی هم 20-30 تا سرباز اموزشی میومد برای جبران نیرو

پلیس فرودگاه

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 21-02-2014 at 23:08.

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ما یه خودکار نبردیم با خودمون چه مصیبتی شده بود!!هی دنبال این و اون که خودکار قرض بگیری راستی بجه های 02 یه سوال!! دوشنبه چی ببریم با خودمون؟؟ملافه لباس زیر پتو؟ بالاخره مابقی استحقاقی رو دوشنبه میدن بهمون یا نه؟ والا من که نفهمیدم یکی میگفت وسیله میدن چیزی نیارید یکی دیگه میگفت معلوم نیست کی بدن حتما بیارید!!!! راستی دوتا پوشه آبی یه طلق و شیرازه 30 تا کاغذ آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیاریم چیزه دیگه ای بود بازم؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ممنون میشم
    سربازای بیچاره قرارگاه که اغلب مرخصی نرفتن و نیروی پستی بودن، و به بعضی ها هم بیشتر از 3 روز مرخصی ندادن توی تعطیلات و کلا آماده باش بودن.. سربازای معاونت ها مثل خودم هم بستگی به رئیس مربوطشون داشت.. من خودم 10 روز مرخصی رفتم که رئیسم یعنی معاون نیروی انسانی آدم ردیفی بود.. بیشترین مرخصی رو سربازای عقیدتی سیاسی گرفتن چون رئیسشون که یه آخوند بود کلا هر سال میرفت شهر خودشون و سربازارو هم میفرستاد برن کلا.. سربازای حفاظت اطلاعات و مرفوک و مواد مخدر و اطلاعات و بازرسی هم که برا هر بحش 2 نفر بودن نصف نصف رفتن مرخصی.. سربازای راهنمایی رانندگی و پلیس راه هم که بدبخت تر از همه بودن.. مرخصی که خبری نبود هیچ، دائما هم سر خیابون و جاده بودن... شهری که من اونجا خدمت میکردم چون کوچیک بود، همه بخش ها توی خود ستاد فرماندهی مستقر بودن.. در کل توی نیروی انتظامی کمترین مرخصی ها برای نیروهای پلیس راه و راهور و سربازای قرارگاه هست که برای پست و تشریفات نگهشون میدارن.. سربازای کلانتری ها رو هم حداقل 4-5 روز بهشون مرخصی میدادن.. غیز از کلانتری آبعلی که همیشه کمبود نیرو داشت و هیشکی مرخصی نرفت... اون موقع کلانتری های گیلاوند، دماوند، رودهن، آبعلی، آبسرد و کیلان زیر نظر ستاد فرماندهی دماوند بودن و نیروهاشونو ما تامین میکردیم.. اون موقع پردیس هم زیر نظر دماوند بود که الان خودش ستاد فرماندهی مستقل داره..

این هم از اطلاعات جامع بنده
    سرباز کارگزینی ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان دماوند، استوار وظیفه...

13. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

آقا ما یه خودکار نبردیم با خودمون چه مصیبتی شده بود!!هی دنبال این و اون که خودکار قرض بگیری راستی بجه های 02 یه سوال!! دوشنبه چی ببریم با خودمون؟؟ملافه لباس زیر پتو؟ بالاخره مابقی استحقاقی رو دوشنبه میدن بهمون یا نه؟ والا من که نفهمیدم یکی میگفت وسیله میدن چیزی نیارید یکی دیگه میگفت معلوم نیست کی بدن حتما بیارید!!!! راستی دوتا پوشه آبی یه طلق و شیرازه 30 تا کاغذ آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیاریم چیزه دیگه ای بود بازم؟
    آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد
    لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
    آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟

15. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز انگار همین دیروز بود می خواستم برم آموزشی . حس عجیب و غریبی بود هم ترس بود هم هیجان بود هم دلتنگی ! اما یکسال گذشت و یکسال و دو روز پیش اموزشی ما تموم شد و حدود 27 روز دیگه به امید خدا و اگر خودش بخواد تموم میشه ! انصافا فشار روحی و روانی که من تو دوره خدمت مخصوصا 2 ماهه اخری که گذروندم داشتم تا به حال تجربه نکرده بودم و اقعا اذیتم کرد فشار روانی کار ! چون مستقیم با فرماندهی ÷ادگان در ارتباط بودیم و یه اشتباه کوچیک هم نمیشد داشت . فقط امیدوارم هر چه زودتر روز ترخیص برسه و برگه رهایی روبگیرم این فشار روحی تموم بشه !

17. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •