نا ممکن!
الان ملت درگیرن تو همون ارگان یه جا خوب بیفتن نمیشه. چه برسه به تغییر ارگان .
نا ممکن!
الان ملت درگیرن تو همون ارگان یه جا خوب بیفتن نمیشه. چه برسه به تغییر ارگان .
منم شهید رضایی![]()
شما با اتوبوس اول رفتید ساعت چند رسیدید؟ ساعت چند برگشتید؟
تا قبل از آموزش من به چشم خودم دیدم میشه تغییرش داد ولی وقتی اعزام شدی دیگه امکان نداره یعنی غیر ممکن میشه
شما وسط خدمت هم ادامه تحصیل بدی بعد از سال ها دوباره اعزام بشید همون ارگان قبلی پذیرش میشید
بچه هایی که قبلا توی ایام عید سرباز نیروی انتظامی بودند میشه لطفا هر کدوم تو هر ارگانی بود بگه عید اوضاع اونجا چجوری بود؟منظورم آموزشی نیستا خود یگان خدمتیه
ممنون میشم
برای ما با قرعه کشی گروه بندی میکردن به هر نفری 5 روز مرخصی میدادن 4 تا گروه بود یک گروه که میرفت مرخصی برمیگشت گروه بعدی میرفت .... مرخصی شهری و استحقاق هم از 25 اسفند تا 15 فروردین لغو میشد یگان کامل اماده باش --
از مراکز اموزشی هم 20-30 تا سرباز اموزشی میومد برای جبران نیرو
پلیس فرودگاه
tapatalk
Last edited by SNOW PATROL; 21-02-2014 at 23:08.
آقا ما یه خودکار نبردیم با خودمون چه مصیبتی شده بود!!هی دنبال این و اون که خودکار قرض بگیریراستی بجه های 02 یه سوال!! دوشنبه چی ببریم با خودمون؟؟ملافه لباس زیر پتو؟ بالاخره مابقی استحقاقی رو دوشنبه میدن بهمون یا نه؟ والا من که نفهمیدم یکی میگفت وسیله میدن چیزی نیارید یکی دیگه میگفت معلوم نیست کی بدن حتما بیارید!!!! راستی دوتا پوشه آبی یه طلق و شیرازه 30 تا کاغذ آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیاریم چیزه دیگه ای بود بازم؟
![]()
سربازای بیچاره قرارگاه که اغلب مرخصی نرفتن و نیروی پستی بودن، و به بعضی ها هم بیشتر از 3 روز مرخصی ندادن توی تعطیلات و کلا آماده باش بودن.. سربازای معاونت ها مثل خودم هم بستگی به رئیس مربوطشون داشت.. من خودم 10 روز مرخصی رفتمکه رئیسم یعنی معاون نیروی انسانی آدم ردیفی بود.. بیشترین مرخصی رو سربازای عقیدتی سیاسی گرفتن چون رئیسشون که یه آخوند بود کلا هر سال میرفت شهر خودشون و سربازارو هم میفرستاد برن کلا.. سربازای حفاظت اطلاعات و مرفوک و مواد مخدر و اطلاعات و بازرسی هم که برا هر بحش 2 نفر بودن نصف نصف رفتن مرخصی.. سربازای راهنمایی رانندگی و پلیس راه هم که بدبخت تر از همه بودن.. مرخصی که خبری نبود هیچ، دائما هم سر خیابون و جاده بودن... شهری که من اونجا خدمت میکردم چون کوچیک بود، همه بخش ها توی خود ستاد فرماندهی مستقر بودن.. در کل توی نیروی انتظامی کمترین مرخصی ها برای نیروهای پلیس راه و راهور و سربازای قرارگاه هست که برای پست و تشریفات نگهشون میدارن.. سربازای کلانتری ها رو هم حداقل 4-5 روز بهشون مرخصی میدادن.. غیز از کلانتری آبعلی که همیشه کمبود نیرو داشت و هیشکی مرخصی نرفت... اون موقع کلانتری های گیلاوند، دماوند، رودهن، آبعلی، آبسرد و کیلان زیر نظر ستاد فرماندهی دماوند بودن و نیروهاشونو ما تامین میکردیم.. اون موقع پردیس هم زیر نظر دماوند بود که الان خودش ستاد فرماندهی مستقل داره..
این هم از اطلاعات جامع بنده
سرباز کارگزینی ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان دماوند، استوار وظیفه...![]()
آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد
لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟
با سلام به دوستان عزیز انگار همین دیروز بود می خواستم برم آموزشی . حس عجیب و غریبی بود هم ترس بود هم هیجان بود هم دلتنگی ! اما یکسال گذشت و یکسال و دو روز پیش اموزشی ما تموم شدو حدود 27 روز دیگه به امید خدا و اگر خودش بخواد تموم میشه !
انصافا فشار روحی و روانی که من تو دوره خدمت مخصوصا 2 ماهه اخری که گذروندم داشتم تا به حال تجربه نکرده بودم و اقعا اذیتم کرد فشار روانی کار ! چون مستقیم با فرماندهی ÷ادگان در ارتباط بودیم و یه اشتباه کوچیک هم نمیشد داشت . فقط امیدوارم هر چه زودتر روز ترخیص برسه و برگه رهایی روبگیرم این فشار روحی تموم بشه !
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)