سلام
برای کاربران پرمصرفی که میخوان از پارس آنلاین کوچ کنن چه گزینه هایی وجود داره ؟
من اهل دانلود شبانه نیستم ، ولی مصرفم زیاده و حجمم زود به زود تموم میشه . پارس آنلاین مقرون به صرفه نیست
سلام
برای کاربران پرمصرفی که میخوان از پارس آنلاین کوچ کنن چه گزینه هایی وجود داره ؟
من اهل دانلود شبانه نیستم ، ولی مصرفم زیاده و حجمم زود به زود تموم میشه . پارس آنلاین مقرون به صرفه نیست
سرویس من 1 مگ هست و خط من رو روی 4 مگ بستن ، ولی سرعت دانلودم از 320 بالاتر نمیره![]()
آقا من نمیدونم این قضیه ای که الان میخوام بگم اتفاقیه یا تقصیر این پارس آنلاین بی ادب بی تربیت دقل بازه
سه ماه پیش یعنی حدودای اول مهر بود من قرار داد یه سالم داشت به پایان میرسید و همون روزا با افزایش چشمگیر دانلود شبانه روبرو بودم
که نوشته هام هست تو تاپیک یه دوهفته ادامه داشت تا این که برگشت به 30 کیلوبایت بر ثانیه
حالا دیشب دانلودم رو نگاه کردم حدود 3 گیگ گرفتم و از قرار دادم 20 روز مونده!
فک کنم اینا برنامه ریزی کردن واسه سیستم کسایی که داره قراردادشون تموم میشه رو سرعت بهشون بدن :|
واسه شما هم اتفاق افتاده چنین حالتی؟؟
بله اکثرا همینطوره
برای خوده من تا الان حدوده 3 بار این اتفاق افتاده
نمیشه گفت پارس آنلاین این کارو میکنه (چون سیستم پارس آنلاین دستی نیست و به صورت نرم افزاری اداری میشه) ولی این قضیه مشکوکه
سلام بر دوستان
اون دوستانی که سرویسشون نامحدوده میدونن که بعد از 20گیگ از مشترکین اشتراک منصفانه خارج میشن و سرعتتون میشه سرعت اسمیه اشتراکتون!ولی با گرفتن برنامه ی کانکت دیس کانکت میتونین تا 5 دقیقه سرعت بالای قبل رو داشته باشین!(اینجوری برای سرویس 128 در ماه میتونین 70 گیگی دان کنید!)
ولی درکل اونایی که در روز دانلود دارن و همیشه حجمشون تموم میشه(مثل خودم)این سرویس رو بگیرن وگرنه با سرویسای محدود خیلی بیشتر میشه شبا دان کرد!
![]()
سلام
شاید سرویس های مخابرات خوب باشند، ولی سرعتشون به چای چارس نمیرسه، اگر استفادتون برای دانلود هست خوب باید هزینه اش رو هم بپردازید
البته می تونید پارس یک مگ محدود بگیرید+100 گیگ ترافیک رایگان که گیگی 2000 تومنه که هم سرعت بالاست(بالای 400 کیلو بایت بر ثانیه)، هم نسبت به پولی که میپردازید، حجم خوبی هم دریافت می کنید
من درست متوجه نشدم ! این سرویس 1 مگ با 100 گیگ ترافیک رایگان ؟!البته می تونید پارس یک مگ محدود بگیرید+100 گیگ ترافیک رایگان که گیگی 2000 تومنه که هم سرعت بالاست(بالای 400 کیلو بایت بر ثانیه)، هم نسبت به پولی که میپردازید، حجم خوبی هم دریافت می کنید![]()
نه
سرویس یک مگ رو می خرید
علاوه بر اون 100 گیگ ترافیک هم می خرید
ترافیک رو وقتی زیاد بخرید، تخفیف زیاد داره، به جای گیگی 5000 تومن، گیگی 2000 تومن میدید
یعنی در مجموع یکساله یک مگ براتون در می آد 400 تومن
که مجموعا" با ترافیک خود سرویس میشه 124 گیگ ترافیک
یک مگ یکساله با 124 گیگ برای کل سال، 400 تومن
می دونید که سرویس نامحدود یک مگ برای یک یکسال 22,340,000 ریال هست
......................................
بعد از ویرایش:
شما اگر دیگه از 124 گیگ بیشتر هم مصرف دارید، که باید برید سراغ سرویس های نامحدود
از نامحدود 128 گرفته تا برو بالا
میانگین مصرف ترافیک ماهانه تون چقدر قراره باشه؟
سرعتی که نیاز دارید چقدره؟
Last edited by fishdilo; 26-11-2012 at 21:02.
بین سرویس های پارس آنلاین سرعت شبانه فرقی میکنه؟
مثلا 256 و 512 و 1مگ سرعت شبانشون چقدره؟
من ماهیانه بدون دانلود ، تقریبا 10 گیگ ترافیک مصرف می کنم .شما اگر دیگه از 124 گیگ بیشتر هم مصرف دارید، که باید برید سراغ سرویس های نامحدود
از نامحدود 128 گرفته تا برو بالا
میانگین مصرف ترافیک ماهانه تون چقدر قراره باشه؟
سرعتی که نیاز دارید چقدره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)