تا باشه از این عیداسرعت 512 منم شده 150 همین الان تو ساعت رایگان ببینیم تا ساعت 10 شب فردا چقد میتونیم دانلود کنیم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا باشه از این عیداسرعت 512 منم شده 150 همین الان تو ساعت رایگان ببینیم تا ساعت 10 شب فردا چقد میتونیم دانلود کنیم
![]()
مطمئن باشیم؟
سایت که بالا نمیاد، دانلود نکنیم بعد ببینیم حجممون تموم شده....
من به اینا اعتماد ندارم![]()
سرعتم که نداره، اینا عیدی ندن سنگین ترن
دوستان این خبر جدیه دیگه ؟! کسی تماسی داشته با 2020 مطمئن شه ؟! نزاریم رو دانلود همین 2.3 گیگ حجممونم بپره
این ماه سرویس 2048 گرفتم اگه صحت داشته باشه این قضیه از الان تا 10 شب حدود 20 گیگی میتونم دانلود کنمدانلودهام برا یکی دو هفته تموم میشه خلاص میشم
![]()
بله دوستان کاملا جدیه ولی از لحظه آغاز این موضوع اینترنت من قطعه همین الان زنگ زدم میگم گیت وی آی پی نمیده میگه چراغ های مودم روشن هست؟ایشونبنده
میگم آره به غیر از چراغ اینترنت میگه من سیستم ندارم برات چک کنمتا شب ساعت 10 صبر کن تا رایگان تموم بشه و مشکل خودبه خود حل بشه
پهنای باند رو هم گفت به همه 2 مگ دادیم حالشو ببرن
به غیر از منه بدبخت
پس من که نتونستم از این رایگان استفاده کنم حداقل شما دوستان استفاده کنید فقط حجمتون کم شد من مسول نیستما
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 05-10-2014 at 10:34.
سلام دوست عزیز
بنظرم مودمتو یه با ریست کن از نو کانفیگ کن
اون 0 35 چیه کانفیگ شده اونجا؟
مخابرات به بعضی ها 0 35 داده به بعضی ها هم مثل من 8 35 داده که من هر دو رو ست کردم دیدم فرقی نکرد همین الان یه بار ریست کلی کردم در کمال ناباوری درست شد سرعت هم فیکس روی دو مگ هس
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 05-10-2014 at 11:46.
سلام
سرویس های 128 کیلوبیت شاتل برای گیم آنلاین مناسب هستن؟
خدا رو شکر بالاخره شما هم تونستید از این عیدیشون استفاده کنید
برای کانفیگ مودم چه چیزایی رو تنظیم می کنید؟
من مودم tp-link هست اما تو استفاده ی وایرلس مشکل دارم، خودم با کامپیوتر از اینترنت استفاده کنم، اینترنت بیسیم قطع و وصل می شه، استفاده نکنم نسبتا خوبه
در کل با اینکه این ماه 2 مگ گرفتم زیاد راضی نبودم، ممکنه از تنظیمات مودمم باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیدم ولی خوب جوابا کمک خاصی نکرد
بله اینترنتو روشن کردم دیدم سرعت 256 نامحدودم اینجوری شده . عیدتون مبارک بچه ها
![]()
تو همون تاپیک یه سری پرسش هایی کردم ببینم چیکار میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)