من اینجا پست میذارم خود به خود پاک میشن کسی می دونه داستان چیه ؟؟؟؟!!!
من اینجا پست میذارم خود به خود پاک میشن کسی می دونه داستان چیه ؟؟؟؟!!!
سلام
اون 707 دقیقه مربوط به کل زمانی هست که از آخرین اتصال به اینترنت میگذره
البته ظاهرا" شما اونقدر ها هم حساب سر انگشتی تون خوب نیست.
سیستم پارس آنلاین اتوماتیک بین 2 تا 7 را رایگان حساب میکنه، حالا شما ممکنه 4 روزه پیوسته کانکت بودید، مدت زمان استفاده به دقیقه رو میزنه 5760 ولی فقط ساعات بین 2 تا 7 هر روز رو براتون رایگان حساب میکنه
یه سوال: به نظر شما چه دلیلی و لزومی می تونه داشته باشه که یه نفر با فتوشاپ مصرفش رو دستکاری کنه؟
از کجا فهمیدین دستکاری شده ؟؟
بعد از محدود شدن در سرویس نامحدود! همیشه بعد از گذشت چند دقیقه از اتصال محدود حواهید شد چه دانلود کنید چه دانلود نکنید
من فکر میکردم بعد از محدود شدن با دانلود کردن افت سرعت خواهیم داشت ولی ایتطور نیست اگر اینطور بود و بعد از چند دقیقه محدود نمیشدیم، میشد کارهایی که نیاز به استفاده از حجم زیاد نداره مثل پیج باز کردن و غیره رو با سرعت بالا انجام بدیم بدون هیچ هزینه ی بیشتری برای شرکت
در واقع پارس باید حجم محدود تعیین میکرد نه زمان اما اینها بیشعورتر از این حرفها هستند که برای رضایت کاربرها کاری انجام بدن.
Last edited by SevenCity; 25-11-2012 at 19:44.
آره من میدونم ! ناظرین میان میخونن خوششون بیاد به نظرشون به بحث مرتبط باشه میزارن باشه خوششون نیاد و به نظرشون غیر مرتبط باشه پاک میکنن ! الان احتمالش هست همین نظرتم حذف شهمال منم همینطور !
Last edited by SomeOne.Like.You; 25-11-2012 at 18:01.
من سرویس 1 مگ محدود دارم ، اهل دانلود شبانه هم نیستم ولی دیشب که می خواستم در ساعات رایگان از اینترنت استفاده کنم ، تهایتا سرعت دانلودم 20 کیلوبایت بود.
می خواستم بدونم حق اعتراض دارم یا به خاطر اینکه در ساعات رایگان هست طبیعیه ؟
نه طبیعی نیست ولی در پارس آنلاین طبیعیه!
یه پست دیگه گذاشتم اصلا نیومده قرار باشه اینجوری باشه دیگه پست نمیذارم
شما مطمعنی درست پست میزنی؟
آخه این اتفاق تاحالا نیوفتاده
شاید از پ ر و ک س ی استفاده میکنی که جلو ارسال پست رو میگیره
سلام خدمت دوستان عزیز
مساله ی پیگیری سرعت دانلود شبانه :
خط Share شده رو جلو چشم خودم عوض کردن و به دفتر مرکزی تیکت زدن تا برای تعویض بوخت هم اقدام شود.
گفتن سعی میکنیم خط شمارو روی خطی که 2 مگ هست share کنیم، چون این کار به صورت نرم افزاری و اتوماتیک صورت میگیرد و باید به صورت دستی در نرم افزار تغییراتی اعمال شود و این کار با هماهمنگی تهران انجام میپذیرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)