6975 خوب نبود ؟
6975 خوب نبود ؟
سلام دوستان
یه سوالی داشتم یه امپ dls a6 بدون تعمیر کم کارکرد بدون کارتن یه خط هم روش داشته باشه چقدر میارزه؟
این جنس ها چون اکبندش دیگه تولید نمیشه قیمت نداره و هرکی هرچی دلش میخواد میگه اما قیمتش از 500 هست تا نهایت 1تومن.
من دوستم یه دونه درحد اکبند بدون حتی یه نقطه روش و اینکه تمام خازن ها به النا تبدیل شده بود خرید به قیمت 900تومن.
بیشتر از این هم اصلا و ابدا ارزش نداره.
ولا داش امير اون مال بابامه هر كاري كردم ندادش بهم الان مجبورم خودم بخرم ديگ[emoji23][emoji16]
سلام امير جان
خوبي آقا...
آمپ ep4x رو قيمت گرفتم 850 و sr4 هست 650
كدوم ؟
در ضمن اكسسوري كه برام مناسبه رو برام ميگيد كه خريد كنم اگه لطف كنيد با جزئيات
ممنونم
Last edited by lvl573; 19-07-2016 at 08:56.
بودجه مهم نيس داداش
فقط ميخوام يه چيز خوب باشه
قطعات امپ ep4x هرتز و پخش 9650 پايونر و ساب گليدن rs12
من صدای 7158 رو شنیدم از نزدیک ! البته یه جفتم کامپوننت بود کنارشون ! آمپش نمیدونم چی بود ! ولی صداش به معنای واقعی عالی بود عالی .
منم خودم همين باند رو دارم ولي تويترش سوخت نميخوام تعمير كنم
ميخوام يه جفت باند ديگ بگيرم
موندم همينو بگيرم يا اون سه تاي ديگ
واسه همين پرسيدم
باند عالي هست 7158
صداي پايونره رو هم شنيدم ولي اون دوتاي ديگ نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ببخشید من چند وقتی نبودم
چون همه این راه ها رو من 10 بار رفتم و برگشتم
(مثال میزنم : شما میری کولر گازی بخری مثلا یک اتاق 20 متری داری و میدونی یه کولر 12000 برای این اتاق کافیه ولی همه پیشنهاد میکنن شما 24000 بگیر یا 30/000 بگیر که اولا مجبور نباشی کولر رو درجه زیاد بزاری و بهش فشار بیاد
دوما اگه یه زمانی جات عوض شد به درد جای دیگه هم بخوره)
شما 4 کانال بگیر خواستی استفاده کن نخواستی استفاده نکن موقع فروش راحت تر میخزن ازت . آدم از فردای خودش خبر نداره اومدیم و فردا دلت خواست یه جفت اضافه کنی دوباره باید ضرر بدی. من اوایل همینجوری بودم از آقا حمید بپرس گوش نکردم و ضرر کردم.
ایول
چرا کامپ نمیخری فرید جان ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)