آخه بازي كني كه دروازه ي خالي رو گل نزده به درد لاش هم نمي خوره!!!
منم بودم اي توپ رو گل مي كردم!!آخ...!! خيلي زور داره!! (برم w.c?)
آخه بازي كني كه دروازه ي خالي رو گل نزده به درد لاش هم نمي خوره!!!
منم بودم اي توپ رو گل مي كردم!!آخ...!! خيلي زور داره!! (برم w.c?)
راستی یه چیز جالب تو جایگاه 10 یوزارسیو اومد که انقدر شلوغ شد که مامورا بردنش فکر کنم رفت Vip
فعلا که مساویه
2-1 به نفع الاتحاد تا الان !
نه یک صفر ام صلال جلو بود یعنی دوتا خورد اَی خاک بر سر!
باز بهتر از برد صلاله ! چون دوتا باحاشون رو در رو داریم !
شرمنده اخلاق ورزشی ما دوم میشیم!
Umm Salal 1
Al-Ittihad Jeddah 3
دقیقه 66
خواهشا اسم این نکبت رو تو این تاپیک نیارید... به درد لای جرز هم نمیخوره... همیشه مسته... فکر کنم قبل بازی دو سه تا پیک میره بالا میاد تو زمین...
در مورد جباری هم به نظر من خودش فهمید اشتباه کرده عذرخواهی هم کرد و گفت که عصبانی شده. نهایتا باید جریمه نقدی بشه. در ضمن قلعه نویی اگه محبوبیت خودشو دوست داره دیگه نباید به این علیزاده بازی بده....
در هر صورت دوم بشیم بسه از سر فکری و صمد و علی زیاده! با این رذالتها و بازیهای اروپایی!
راستی دقت کردید به این مسئله یکی از دوستان هم اشاره کرد. پرسپولیس استاد دزدین بازیکن تیمهای دیگه س. از استقلال که کلی بازیکن دزدیده. از همون قدیم از عابدزاده بگیر تا همین نکبت که آخریش بود. من که به یاد ندارم پرسپولیس یه بازیکن رو خودش بسازه همش از اینور اونور قبلا با پول سازمان و الانم با پول هدایتی... استقلال این همه بازیکن میسازه... همیشه هم تیمهای پایه استقلال لنگی ها رو سوراخ میکنن...
هر چی هم بازیکن دارن که بهش افتخار میکنن دزدیه. عابدزاده رو که از استقلال گرفتن. علی دایی هم اگه یادتون باشه با پروین دعواش شده بود لو داد همه چیزو که اون موقع که پروین مربی تیم ملی بود بهش گفته بود اگه میخوای بیای تیم ملی باید با پرسپولیس قرارداد ببندی... این علی دایی اونقدر آی کیو نداشت که به این مسئله فکر کنه که اینکارو کرد. منظورم رفتن به پرسپولیسه... از همون اولش مافیایی کار میکردن... الانم که هدایتی هست پولش از پارو بالا میبره از همین الان هم منتظر پایان فصله تا بازیکن تیمهای دیگه رو شکار کنه... کلا بازیکن بلد نیستن بسازن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)