e5172 370000
همراه اول می فروشه آنلاک هم میشه
تاپیک مودم تشریف ببرید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
e5172 370000
همراه اول می فروشه آنلاک هم میشه
تاپیک مودم تشریف ببرید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
خب سیم کارت رو با گوشی رو در جاهای دیگه منطقه تست کنید ببینید بازم مشکل دارید
مدل گوشی رو مشخص نکردین اما به طور کلی وقتی یه سیم کارت جدید ایرانسل را روی گوشی می گذارید پیش فرض اینترنت در تنظیمات APN(نقاط دسترسی) روی پراکسی خاصی قرار می گیره. اگه گوشی شما اندرویدی هستش کافی است به تنظیمات و از آنجا به شبکه های تلفن همراه برید و با انتخاب گزینه APN یا همان نقاط دسترسی روی گزینه Irancell GPRS کلیک کنین و نشونی چندین رقمی سروری را که معمولا با عدد 10 شروع میشه به صورت کامل پاک کرده و تغییرات را ذخیره کنید تا مشکل تون حل بشه.
Last edited by NetizeN; 24-04-2016 at 22:01.
دوستان اینجا کسی هست از روتر MR3020 استفاده کرده باشه؟من یه مودم E3372 دارم میخواستم یه روتر MR3020 بخرم ولی تو نظرات دیجیکالا یه نفر نوشته بود وقتی من این دوتارو با هم استفاده میکنم سرعت به نسبت موقعی که مودم رو مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم به شدت کمتره!!!!برا همین یه خورده به شک افتادم برای خریدش.روتر دیگه ای پیشنهاد نمیدین؟
روتر زير ١٠٠ فايده نداره
بالاي ١٠٠ هم به نظر مودم بگيري كه به دردكار ديگه هم بخوره
٣٠٢٠. مخصوصا واي فاي خيلي ضعيف داره
Last edited by srx190d; 24-04-2016 at 22:29.
من از تركيب e3372 با روتر MR3420 استفاده ميكنه و مشكلي با كم شدن سرعت تا به الان نداشتم.
اگر بخوايد ي هزينه معقول كنيد اين مناسب شماست و مشكلات مثل كاهش سرعت يا كم بودن سيگنال واي فاي و غيره رو نداريد.
اين تجربه بنده است.
کسی از دوستان تا حالا از dlink 2750u استفاده 4G تونسته ببره ؟ مثلا با آپذیت فریمور یا ...
دوستان کسی در محدوده بلوار امامت مشهد(آزادشهر)از 4g ایرانسل استفاده کرده؟سرعتش چطوریه؟کلا دوستان مشهدی که در این محدوده هم نیستند نظرشون درباره 4g ایرانسل در مشهد چیه؟
این مودم فقط دانگل 3G ساپورت میکنه.
سلام کسی می دونه گرما روی دکل تاثیر می گذاره یا نه؟
من اهوازم الان ظهره و سرعت به شدت افت کرده
این وضعیت مودم هست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)