تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2063 از 2550 اولاول ... 10631563196320132053205920602061206220632064206520662067207321132163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,621 به 20,630 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کل سیم ها را از ورودی تا پشت موردم پک کردم و دوباره به هم دیگه با لحم کاری بست دادم باز همونه !
    نویز را چه طور می شه کم کرد ؟! حدود 2-3 ماه قبل کل سیم ها را عوض کرده بودند ها :| خرابی تلفن بگم خطم نویز زیاد داره کاری می کنند ؟1
    تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|
    شما نویز گیر داری؟

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تا دیروز اینطور نبود ! 25 اینا بود الان شده 12- 14 که همین الان dns شده 10.5
    بقل خونمون ساختمون می سازند صبح کامیون زده بود به کابل اصلی برق و کابل را قطع کرده بود که تلفن هم قطع بود از اداره برق اومدن برق را درست کردند و تلفن هم خود به خود درست شد ولی نویز شدیدی داره ! انگار سیم های تلفن هم مشکل پیدا کرده 100 % فردا صبح زنگ بزنم بگم ببینم می یان یک چک کنند ببینند مشکل چیه یا نه ! چون الان من خونه 2 تا تلفن داریم که رو یکی صبانت هست و رو یکی مخابرات ! هر دو snr این طور هستش ! حتی طبقات دیگه آپارتمانمونم این مشکل را دارند برا اونا هم نویزی شده !

4. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بله دوست عزیز از مخابرات سرویس دارم . حوصله اینکارا رو ندارم ! راه دیگه ای نیست ؟ اگر نباشه یه سه ماهه الترا تمدید میکنم .
    نه متاسفانه یا باید جمع آوری کنین یا یه خط دیگه داشته باشین و رو اون خط اکانت بگیرین مثه دوستمون vitamin2002

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کل سیم ها را از ورودی تا پشت موردم پک کردم و دوباره به هم دیگه با لحم کاری بست دادم باز همونه !
    نویز را چه طور می شه کم کرد ؟! حدود 2-3 ماه قبل کل سیم ها را عوض کرده بودند ها :| خرابی تلفن بگم خطم نویز زیاد داره کاری می کنند ؟1
    آره حتما بهشون بگو امکان داره بیان از کافو خطتو با یک خطی که نویز کم داره عوض کنن. البته اگه آشنا داشته باشی که عالی میشه

7. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

تا دیروز اینطور نبود ! 25 اینا بود الان شده 12- 14 که همین الان dns شده 10.5
    بقل خونمون ساختمون می سازند صبح کامیون زده بود به کابل اصلی برق و کابل را قطع کرده بود که تلفن هم قطع بود از اداره برق اومدن برق را درست کردند و تلفن هم خود به خود درست شد ولی نویز شدیدی داره ! انگار سیم های تلفن هم مشکل پیدا کرده 100 % فردا صبح زنگ بزنم بگم ببینم می یان یک چک کنند ببینند مشکل چیه یا نه ! چون الان من خونه 2 تا تلفن داریم که رو یکی صبانت هست و رو یکی مخابرات ! هر دو snr این طور هستش ! حتی طبقات دیگه آپارتمانمونم این مشکل را دارند برا اونا هم نویزی شده !
    پس واجب شد زنگ بزنی خرابی و پیگیر شی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مخابرات می گه چک کردیم مشکل از ما نیست از ISP هست ! می گم الان 2 تا خط دارم هر دو از ISP متفاوت هست باز می گه چک کردم مشکل ندارید !!!!! حالا با هزار تا حرف و حدیث گفتند می فرستیم می یان اونجا چک می کنند که البته باز اونجا هم می گن مشکل ندارید
    الان 2 تا خط خونه اینترنت داره یکیش که همون صبانت هست و SNR همین طرفای 10 - 14 هستش خط دوم هم که مخابرات هست اونم طرفای 10 - 14 می ده
    حتی نیم ساعت قبل لپ تاپ را برداشتم بردم پارکینگ به ورودی تلفن وصل کردم دیدم اصلا تغییر نکرد تا مطمئن بشم نویز از داخل ساختمان نیستش ! ( تقریبا 0.5 اینا افزایش یافت ) ( البته احتمال نمی دادم از داخل ساختمان باشه چون 2 تا خطم هم مشکل داره )

حالا موندم چه طور حالیشون کنم که مشکل از اونا هست و از ISP نیست
    ( ناگفته نماند با مودم دیگر و نویزگیر دیگه هم امتحان کردم !!!! )
    Last edited by vitamin2002; 09-09-2014 at 09:03.

10. 3 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از آرشیو اسکرین شاتام این را پیدا کردم مال حدود 2 ماه قبل هست عکس موقعی که مودمم وایرلس نبود ! البته با همون مودم تست کردم باز snr داغونه ! تا پری روز این طور بودا فقط اسکرین ندارم

12. 3 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

از آرشیو اسکرین شاتام این را پیدا کردم مال حدود 2 ماه قبل هست عکس موقعی که مودمم وایرلس نبود ! البته با همون مودم تست کردم باز snr داغونه ! تا پری روز این طور بودا فقط اسکرین ندارم
    کیفیت خوبی داره
    الان رو مودم فعلیت adsl mode رو کدوم هست ؟

=========

خط خودم بدون نویز گیر حتی 1 مگابیت رو آپ نمیکنه ولی من هم به طرقی کردمش اینی که هست

Mode: G.992.3_Annex_A
    Type: Interleave
    Line Coding: Enable
    Status: Up
    Up Time: 47
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 122 234
    Attenuation (0.1dB): 510 335
    Output Power (dBm): 19.0 12.0
    Attainable Rate (Kbps): 6064 913
    Rate (Kbps): 5334 508
    D (interleave depth): 32 2
    Delay (msec): 11.54 5.94
    Data Counter:
    4533
    1747
    HEC Errors: 0 0
    OCD Errors: 0 0
    LCD Errors: 0 0
    CRC Errors: 0 0
    FEC Errors: 114 0
    Total ES 18 0
    Total Frames 4533 1747

14. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اوه اوه
    امروز مجبوری رفتم مرکز آزادی برای جمع آوری ADSLهام!!! چه خبر بود
    علاوه بر اینکه 2 ساعت موقع رفت و 3 ساعت موقع برگشت طول کشید (خفن ترافیک بود !! خفن ها )
    کلی جمعیت اومده بود برا اینترنت !!! اونم تقریبا نصفشون برا مودم رایگان بودن و نصف هم سرویس قبوض میگرفتن )
    با این اوضاع که چند هفته پیش مخبارات تبریز به خاطر زیاد فروشی توبیخ شده بود من فکر میکردم دیگه یوزر نگیره ولی با اینکه اخطار گرفته و پهنای باند اضافه نکرده داره دیوانه وار یوزر جدید میگیره !! پس با این حساب شبانه مخابرات بهتر نمیشه هیچ بدتر هم خواهد شد اونایی که میتونن هر چه زودتر از مخابرات در رن
    من که هر 2 تا نتم رو جمع کردم و صبا 6 مگ گرفتم !! شما خود دانید
    صبا 6 مگ 3 ماهه 3 گیگ بدون شبانه 16 تومن + 5 تومن هزینه رانژ
    این پست من مال 37 روزه پیشه
    اون موقع وضعیت داشت بدتر میشد ولی من فکر نمیکردم مخابرات پهنای باند جدید اضافه کنه !!
    الان وضعیت خدارو شکر خیلی بهتره

16. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مخابرات می گه چک کردیم مشکل از ما نیست از ISP هست ! می گم الان 2 تا خط دارم هر دو از ISP متفاوت هست باز می گه چک کردم مشکل ندارید !!!!! حالا با هزار تا حرف و حدیث گفتند می فرستیم می یان اونجا چک می کنند که البته باز اونجا هم می گن مشکل ندارید
    الان 2 تا خط خونه اینترنت داره یکیش که همون صبانت هست و SNR همین طرفای 10 - 14 هستش خط دوم هم که مخابرات هست اونم طرفای 10 - 14 می ده
    حتی نیم ساعت قبل لپ تاپ را برداشتم بردم پارکینگ به ورودی تلفن وصل کردم دیدم اصلا تغییر نکرد تا مطمئن بشم نویز از داخل ساختمان نیستش ! ( تقریبا 0.5 اینا افزایش یافت ) ( البته احتمال نمی دادم از داخل ساختمان باشه چون 2 تا خطم هم مشکل داره )

حالا موندم چه طور حالیشون کنم که مشکل از اونا هست و از ISP نیست
    ( ناگفته نماند با مودم دیگر و نویزگیر دیگه هم امتحان کردم !!!! )
    متاسفانه چون بیشترشون سردرنمیارن باید بهشون توضیح بدین که قضیه از چه قراره . اینطوری ممکنه به نتیجه ای برسین

18. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •