تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|
شما نویز گیر داری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|
شما نویز گیر داری؟
تا دیروز اینطور نبود ! 25 اینا بود الان شده 12- 14 که همین الان dns شده 10.5![]()
بقل خونمون ساختمون می سازند صبح کامیون زده بود به کابل اصلی برق و کابل را قطع کرده بود که تلفن هم قطع بود از اداره برق اومدن برق را درست کردند و تلفن هم خود به خود درست شد ولی نویز شدیدی داره ! انگار سیم های تلفن هم مشکل پیدا کرده 100 % فردا صبح زنگ بزنم بگم ببینم می یان یک چک کنند ببینند مشکل چیه یا نه ! چون الان من خونه 2 تا تلفن داریم که رو یکی صبانت هست و رو یکی مخابرات ! هر دو snr این طور هستش ! حتی طبقات دیگه آپارتمانمونم این مشکل را دارند برا اونا هم نویزی شده !
نه متاسفانه یا باید جمع آوری کنین یا یه خط دیگه داشته باشین و رو اون خط اکانت بگیرین مثه دوستمون vitamin2002
آره حتما بهشون بگو امکان داره بیان از کافو خطتو با یک خطی که نویز کم داره عوض کنن. البته اگه آشنا داشته باشی که عالی میشه![]()
پس واجب شد زنگ بزنی خرابی و پیگیر شی
مخابرات می گه چک کردیم مشکل از ما نیست از ISP هست ! می گم الان 2 تا خط دارم هر دو از ISP متفاوت هست باز می گه چک کردم مشکل ندارید !!!!! حالا با هزار تا حرف و حدیث گفتند می فرستیم می یان اونجا چک می کنند که البته باز اونجا هم می گن مشکل ندارید![]()
الان 2 تا خط خونه اینترنت داره یکیش که همون صبانت هست و SNR همین طرفای 10 - 14 هستش خط دوم هم که مخابرات هست اونم طرفای 10 - 14 می ده
حتی نیم ساعت قبل لپ تاپ را برداشتم بردم پارکینگ به ورودی تلفن وصل کردم دیدم اصلا تغییر نکرد تا مطمئن بشم نویز از داخل ساختمان نیستش ! ( تقریبا 0.5 اینا افزایش یافت ) ( البته احتمال نمی دادم از داخل ساختمان باشه چون 2 تا خطم هم مشکل داره )
حالا موندم چه طور حالیشون کنم که مشکل از اونا هست و از ISP نیست
( ناگفته نماند با مودم دیگر و نویزگیر دیگه هم امتحان کردم !!!! )
Last edited by vitamin2002; 09-09-2014 at 09:03.
از آرشیو اسکرین شاتام این را پیدا کردم مال حدود 2 ماه قبل هست عکس موقعی که مودمم وایرلس نبود ! البته با همون مودم تست کردم باز snr داغونه ! تا پری روز این طور بودا فقط اسکرین ندارم![]()
کیفیت خوبی داره
الان رو مودم فعلیت adsl mode رو کدوم هست ؟
=========
خط خودم بدون نویز گیر حتی 1 مگابیت رو آپ نمیکنهولی من هم به طرقی کردمش اینی که هست
Mode: G.992.3_Annex_A Type: Interleave Line Coding: Enable Status: Up Up Time: 47 Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 122 234 Attenuation (0.1dB): 510 335 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 6064 913 Rate (Kbps): 5334 508 D (interleave depth): 32 2 Delay (msec): 11.54 5.94 Data Counter: 4533 1747HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 0 0 FEC Errors: 114 0 Total ES 18 0 Total Frames 4533 1747
این پست من مال 37 روزه پیشه
اون موقع وضعیت داشت بدتر میشد ولی من فکر نمیکردم مخابرات پهنای باند جدید اضافه کنه !!
الان وضعیت خدارو شکر خیلی بهتره![]()
متاسفانه چون بیشترشون سردرنمیارن باید بهشون توضیح بدین که قضیه از چه قراره . اینطوری ممکنه به نتیجه ای برسین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)