از دیشب اینجوری شده، فکر کنم بخاطر تغییر شماره هاست من یه بار پرسیدم کسی جوابی نداد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دیشب اینجوری شده، فکر کنم بخاطر تغییر شماره هاست من یه بار پرسیدم کسی جوابی نداد
مشکل آشنای آول حل نشده ؟ وارد نمیتونم بشیم تمدید کنیم ؟ چیکار کنیم ؟
منم نمیتونم وارد پنل اصلی اشنای اول بشم. ولی قسمت "شارژ و یا تمدید حساب" (سمت چپی) کار میکنه
دوستان 128 نامحدود اندیشه دارم 3 روز پیش سرعتم به مدت 2 روز شده بود 80 تا 90 اما الان 2 روزه سرعتم خیلی اومده پایین قخث 13 14 گیر هم میکنه ( سرعت معمول من همیشه 25 ت ا30 بوده ) ( اما همچنان سرعت دوستم روی 90 هست )
شما هم این مشکل رو دارید ؟
تا مقدار حجم مشخص شده (برای 128, 6 گیگ) سرعت رو 3 برابر حالت معمول می کنن و بعد از اون, سرعت رو نصف حالت معمول می کنند (برای 128, 15KB)این شیوه جدید کلاهبرداری اندیشه هست. هرچند ISP های دیگه هم, چیز بهتری نیستند. این شانس بد ماست که گیر یک مشت دزد افتادیم
![]()
دوست عزیز هیچ وقت سرعت انقدر نبوده همیشه اندیشه به 128 30 تا میده .
2روز سرعتم رفته بود روی 90 الان اومده روی 14 مشکلی پیش اومده وگر نه من ندیدم اندیشه به کسی 128 رو 15 تا بده
( طریقه ی محاسبه ی شما درسته اما معمولا بیشتر میده )
من از زمانی که نامحدود 128 گرفتم تا همین 1-2 ماه پیش سرعتم 15 بود! بعد 25 (به طور متوسط) شد. واسه من عادیه این سرعت :دي
256 نامحدود من بعد 16 گیگ سرعتش اومد رو 30 کیلو واقعا تاسف آوره برا داشتن سرعت قبل باید 512 با قیمت فضایی بگیریم
من زنگ زدم به 2020 میگن بخاطر همکدی کردن شماره ها و آپدیت سیستم اختلال پیدا کرده تا چند روز دیگه هم همینطوریه بعدش از همون صفحه ورودی بهتون اطلاع رسانی میشه که با شماره جدید باید وارد بشید یا نه
من امروز از همون صفحه سمت چپش حسابمو شارژ کردم بدون مشکل. شارژ و تمدید میشه کرد ولی نمیشه وارد حساب کاربری شد.
کسی آسیاتک استفاده میکنه اینجا؟ یا خبر داره وضعیت سرعت سرویساش چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)