منظورت کیه؟آره بعضیها اصلا توجه ندارن.من خودم فعلا که زیاد نیرو ندارم نپ رو قبول کردم.ولی وقتی نیروهام آماده بشن و نوبل هام زیاد بشن نپ رو زیر پام له میکنم!!!
منظورت کیه؟آره بعضیها اصلا توجه ندارن.من خودم فعلا که زیاد نیرو ندارم نپ رو قبول کردم.ولی وقتی نیروهام آماده بشن و نوبل هام زیاد بشن نپ رو زیر پام له میکنم!!!
الان کسی میتونی وارد ترایبال بشه؟
متوجه نشدم ، یعنی یه ترایب زیر نظرت داره و میخواد بهت حمله کنه ؟بهت بگم خانواده Fav منتظر نظر رئیس ترایبه اگر ان بگه اره میرم انجا اگر نه بگه می ریزن سرم تو اگر بگیری می تونی حفظش کنی؟
راستی من پول رو ریختم به حساب و نحوه خرید رو هم بهش گفتم.منتظرم ببینم چی میشه.
سلام
كسي مي تونه روش كار با attack planner را ياد بده؟
من امتحان كردم ولي نتونستم
من افرادی که بی طرف بودن را بدون دلیل می شکنن دوست ندارم.
از زیر نظر گذشته امار کل اعضای ترایب رو دارن و 10 نفر اول ترایب رو هم جذب خودشون کردن.
الانم روستارو دارن نوبل می کنند.
البته به دو نفر دارم می دم( با رضایت) یکیشون خیلی با من مهربان بود و یکی دیگر مردانه صبر کرد تا ببیند ترایب چی میگه. و رفت دنبال نظر ترایب.
Last edited by zed2; 11-03-2008 at 21:41.
چیز سختی نیست.
اول باید مختصات روستایی که میخوای بهش حمله کنی مشخص کنی.
بعد نام کاربریتو وارد کنی.
و زمانی که میخوای نیروهات برسن رو مشخص کنی.
بعد روستاهایی که میخوای ازشون حمله کنی رو مشخص میکنی و کم سرعتترین سربازی که او اون روستا میخوای بفرستی.
بعد هم زمانی که باید حمله رو بفرستی بهت میده.
سلام دوستان من اومدم میبینم از بچه های قدیم هنوز کسانی هستند صفا و بقیه بچه ها شنیدم قوی شده قبیلتون من دوباره می خوام شروع کنم ورلد 12 هستم این هم ادرسم برام دوت نامه بفرستید
lordalonedarks village (390|908) K93
پس تعداد سرباز و چند نوع سرباز را نمي توني بفرستي
مثلا اگه بخواي 500 تا امس و 500 تا LC بفرستي چه كار بايد بكني؟
مي توني از يه يوزر ديگه بفرستي بدون اينكه طرف بفهمه؟
چی؟
من متوجه منظورت نمیشم.
برای فرستادن نیرو باید از رالی پوینت استفاده کنی.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)