تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2063 از 3195 اولاول ... 1063156319632013205320592060206120622063206420652066206720732113216325633063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,621 به 20,630 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من الان فایل جدید اپدیت داشبوردو گرفتم کنسولو روشن کردم و فلش رو زدم رو صفحه پیغام اومد که فایل اپدیت پیدا شده نصب کنم؟؟ تایید کردم بعد گفت ریست شه تایید رو زدم داشت تا وسط نصب میرفت صفحه سیاه شد ارم جدید ایکس باکس اومد شروع شد از اول اکسترک کردن یهو چراغ قرمز چشمک زد روصفحه کدE71 رو زد کنسولو خاموش کردم فلشو دراوردم روشن کردم با اپدیت جدید اومد بالا و بازی هم اجرا شد؟؟؟!!!!
    نظرتون چیه نگرانم
    سلام

به نظرم دستگاه هیچ مشکلی نداره و آپدیت مشکل داره..با یه آپدیت دیگه امتحان کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من یه مانیتور
    B2245 Plus Samsung
    خریدم که ورودی HDMI نداره اما تبدیل DVI به HDMI دارم . تا اینجا میشه XboX360 رو بهش وصل کرد اما خوب صدا ازش در نمیاد دیگه !
    خود کنسول هم که هیچ خروجی صدایی نداره . تنها راه میمونه یه تبدیل که بشه صدا رو از کنترلر خود کنسول به هدفن انتقال داد .
    من یکم جستوجو کردم دیدم SteelSeries یکی داره اما متاسفانه قیمتش 40 euro هست . که بخوام بگم واسم از یه کشور دیگه بیارن میشه حدودا 60 هزارتومن که اصلا به صرفه نیست !
    میخواستم بدونم دوستان تبدیل دیگه ای که در ایران بشه گیر آورد سراغ ندارن ؟
    اینم یه عکس از تبدیل SteelSeries
    سلام
    شما می تونید برای گرفتن صدا در این حالت از XBOX 360 Audio Adapter استفاده کنید
    قیمتش حداکثر باید 10-15 هزار تومان باشه . شایدم کمتر.قیمت دقیق دستم نیست الان
    تصویر

من الان فایل جدید اپدیت داشبوردو گرفتم کنسولو روشن کردم و فلش رو زدم رو صفحه پیغام اومد که فایل اپدیت پیدا شده نصب کنم؟؟ تایید کردم بعد گفت ریست شه تایید رو زدم داشت تا وسط نصب میرفت صفحه سیاه شد ارم جدید ایکس باکس اومد شروع شد از اول اکسترک کردن یهو چراغ قرمز چشمک زد روصفحه کدE71 رو زد کنسولو خاموش کردم فلشو دراوردم روشن کردم با اپدیت جدید اومد بالا و بازی هم اجرا شد؟؟؟!!!!
    نظرتون چیه نگرانم
    Error E71 مربوط به مشکل در داشبورد و آپدیت کنسول هست
    در صورتی که فایل default.xex در داشبورد دانلود شده وجود داشته باشه و شما داشبورد رو روی فلش مموری ریخته باشید و شروع به نصب داشبورد کنید این مشکل پیش میاد.راه حل خیلی سادست و شما باید فایل رو روی CD بریزید و از طریق CD اقدام به نصب داشبورد بفرمایید

3. 5 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    شما می تونید برای گرفتن صدا در این حالت از XBOX 360 Audio Adapter استفاده کنید
    قیمتش حداکثر باید 10-15 هزار تومان باشه . شایدم کمتر.قیمت دقیق دستم نیست الان
    تصویر
    آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟
    کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام

Error E71 مربوط به مشکل در داشبورد و آپدیت کنسول هست
    در صورتی که فایل default.xex در داشبورد دانلود شده وجود داشته باشه و شما داشبورد رو روی فلش مموری ریخته باشید و شروع به نصب داشبورد کنید این مشکل پیش میاد.راه حل خیلی سادست و شما باید فایل رو روی CD بریزید و از طریق CD اقدام به نصب داشبورد بفرمایید
    اره فایلو که از حالت زیپ بوذ خارج کردم یه فولدر به این نام $systemupdate
    ویه فایل به این نام default.xex بود جفتشو ریختم رو قلش و اینجور شد
    حالا الان که بازی ها اجرا میشن و داشبورد میاد بالا ..باز باید دوباره اپدیت شه؟؟ یا نمیخواد دیگه؟؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 29-12-2010 at 12:18.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

محمد تویی؟خوبی؟دلمون تنگ شده برات
    ببین دو نوع آپدیت داریم:
    نرم افزاری-سخت افزاری
    سخت افزاری که همون فریمور هست باید بدی بیرون برات بریزن چون کار سختیه و باید کنسول باز بشه
    نرم افزاری کاری نداره.دانلودش میکنی میریزی تو فلش و بعدش میزنی به کنسول و آپدیت میشه.همین
    راستی مگه کنسول خریدی؟؟؟
    نه كنسول نخريدم . همون آپديت فريمور رو مي گم . كجاش كار سختيه آخه . اصلا سخته شما توضيح بده شايد ما انجام داديم . آپديت نرم افزاري بره چيه ؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟
    کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟

سلام. از اینا تکیش پیدا نمیشه اگه هم بشه ۲۰ تومنه. ولی ما یه پک داریم که هم کابل HDMI هست تو هم از اینا

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام. الان اوضاع خرابه چون از اینور این فت ها کم شده و از طرف دیگه اسلیم کپی نشده. این دلیله گرونیه.
    به نظر من شما صبر کن تا اسلیم کپی بشه. کپی خور شده ولی کپی خورش چیزه جالبی نیست.

9. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من بعضی وقت ها که واسه بازی از مانیتور استفاده میکنم از همین تبدیل(+تبدیل به جک 3.5) استفاده میکنم. البته من وصلش میکنم به اسپیکر که البته اون هم از همین جک های 3.5 استفاده میکنه.
    البته سر دیگه تبدیل به 3.5 اگه بخوای از هدفون استفاده کنی باید مادگی باشه.

داره خودمونی میشه superbadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

درود
    یه سوال داشتم
    بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش ) کپی خور شده داشبورد هم آپه
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
    Last edited by superbadboy; 29-12-2010 at 15:38.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

درود
    یه سوال داشتم
    بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش کپی خور شده )
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
    سلام. شما باید دستگاتونو اپدیت فریم ویر کنید به lt plus 1.1

13. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •