سلام
به نظرم دستگاه هیچ مشکلی نداره و آپدیت مشکل داره..با یه آپدیت دیگه امتحان کن
سلام
به نظرم دستگاه هیچ مشکلی نداره و آپدیت مشکل داره..با یه آپدیت دیگه امتحان کن
سلام
شما می تونید برای گرفتن صدا در این حالت از XBOX 360 Audio Adapter استفاده کنید
قیمتش حداکثر باید 10-15 هزار تومان باشه . شایدم کمتر.قیمت دقیق دستم نیست الان
تصویر
Error E71 مربوط به مشکل در داشبورد و آپدیت کنسول هست
در صورتی که فایل default.xex در داشبورد دانلود شده وجود داشته باشه و شما داشبورد رو روی فلش مموری ریخته باشید و شروع به نصب داشبورد کنید این مشکل پیش میاد.راه حل خیلی سادست و شما باید فایل رو روی CD بریزید و از طریق CD اقدام به نصب داشبورد بفرمایید
آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟
کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟
اره فایلو که از حالت زیپ بوذ خارج کردم یه فولدر به این نام $systemupdate
ویه فایل به این نام default.xex بود جفتشو ریختم رو قلش و اینجور شد
حالا الان که بازی ها اجرا میشن و داشبورد میاد بالا ..باز باید دوباره اپدیت شه؟؟ یا نمیخواد دیگه؟؟
آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 29-12-2010 at 12:18.
نه كنسول نخريدم . همون آپديت فريمور رو مي گم . كجاش كار سختيه آخه . اصلا سخته شما توضيح بده شايد ما انجام داديم .![]()
آپديت نرم افزاري بره چيه ؟
آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟
کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟
سلام. از اینا تکیش پیدا نمیشه اگه هم بشه ۲۰ تومنه. ولی ما یه پک داریم که هم کابل HDMI هست تو هم از اینا
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
سلام. الان اوضاع خرابه چون از اینور این فت ها کم شده و از طرف دیگه اسلیم کپی نشده. این دلیله گرونیه.آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من شما صبر کن تا اسلیم کپی بشه. کپی خور شده ولی کپی خورش چیزه جالبی نیست.
من بعضی وقت ها که واسه بازی از مانیتور استفاده میکنم از همین تبدیل(+تبدیل به جک 3.5) استفاده میکنم. البته من وصلش میکنم به اسپیکر که البته اون هم از همین جک های 3.5 استفاده میکنه.کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟
البته سر دیگه تبدیل به 3.5 اگه بخوای از هدفون استفاده کنی باید مادگی باشه.
درود
یه سوال داشتم
بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش ) کپی خور شده داشبورد هم آپه
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
Last edited by superbadboy; 29-12-2010 at 15:38.
سلام. شما باید دستگاتونو اپدیت فریم ویر کنید به lt plus 1.1درود
یه سوال داشتم
بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش کپی خور شده )
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)