شما یه نویز گیر وصل کن به هر تلفن و 2 تا هم به صورت متوالی وصل کن به مودم و موردم رو بذاری روی g.dmt و annex A
مطمئن باش اینجوری سرعتت بیشتر میشه ، البته نهایت سرعت سرویس 512 یا همون توربو فکر کنم 2 مگه که میشه 260 کیلوبایت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما یه نویز گیر وصل کن به هر تلفن و 2 تا هم به صورت متوالی وصل کن به مودم و موردم رو بذاری روی g.dmt و annex A
مطمئن باش اینجوری سرعتت بیشتر میشه ، البته نهایت سرعت سرویس 512 یا همون توربو فکر کنم 2 مگه که میشه 260 کیلوبایت
این هم وضعیت خط تلفن من بدون وجود تلفن روی خط و با 2 تا نویز گیر متوالی برای مودم و G.dmt & AnnexA
ADSL
Mode: G.992.1_Annex_A Type: Interleave Line Coding: Enable Status: Up Up Time: 2277 Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 130 230 Attenuation (0.1dB): 510 315 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 5696 996 Rate (Kbps): 4832 512 D (interleave depth): 64 2 Delay (msec): 16.00 4.00 Data Counter: 60605 25599HEC Errors: 4 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 2 0 FEC Errors: 4191 0
اگر نویز گیر هارو از روی خط بردارم خط تلفنم بیشتر از 1 مگابیت آپ نمیشه !!! یعنی این متوالی وصل کردن نویز گیر تا این حد تاثیرش زیاده
خیلی جالبه snr اومد پایین دانلود رفت بالا![]()
ببخشید جسارته اون حالت هایی که گفتی رو چطوری تنظیم کنم؟
بله پیدا کردم داش گلم ممنونم ازت![]()
خط تلفنی که صبانت روش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط تلفنی که روش مخابرات الان وصل شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دالود هم همون 240 - 260 می ده ! فکر می کردم بیشتر از این می ده مگه نه ؟!
نگران نباش چند روزی طول میکشه تا خطتتو بررسی کنن و سرعتتو افزایش بدن. البته اگه بکشه. بعد سه چهار روز اگه سرعتت تغییری نکرد زنگ بزن 2020 و بگو که اکانت 5 مگ خریدی سرعتت کمه درستش می کنن.
بله دوست عزیز از مخابرات سرویس دارم . حوصله اینکارا رو ندارم ! راه دیگه ای نیست ؟ اگر نباشه یه سه ماهه الترا تمدید میکنم .![]()
نویز خطت خیلی زیاده و همین سرعت رو میکشه فقط
شما adsl mode رو بذار روی T1 یا G.dmt
و Annex_A
کل سیم ها را از ورودی تا پشت موردم پک کردم و دوباره به هم دیگه با لحم کاری بست دادم باز همونه !
نویز را چه طور می شه کم کرد ؟! حدود 2-3 ماه قبل کل سیم ها را عوض کرده بودند ها :| خرابی تلفن بگم خطم نویز زیاد داره کاری می کنند ؟1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)