خیلی تایم اوت داره!بدجور رو اعصابه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من بین سرویس 512 10 گیگ و 1 مگ 10 گیگ موندم ! خیلی تفاوت سرعت دارن ؟ چی کار کنم ؟
تو روز با همدیگه فرقی ندارن ...... ولی شبانه ی 512 حدود 50 تا 60 هست و شبانه ی یک مگ حدود 100 کیلوبایت
من خواستم یه تعرفه بگیرم که شبانه خوبی داشته باشه اون مسعول فروش بهم گفت 1 مگ 10 گیگ بگیر شبانش هم محدود نمیشه و سرعتش خوبه!!حالا که دیشب تست کردم 100 بود.باید برم اونجا حتما یه سر!
ناراضی هستی؟ برو خدا رو شکر کن!!!! 10 تا هم بهت اضافه دادن باید 90 باشه
آخه این طرح 512 60 گیگ 6 ماهه خیلی آدمو وسوسه میکنه قیمتش عالیه !
دوستان 512 و 256 سرعتشون تا چند میره؟من های وب دارم خیلی تایم اوت میده دهنم اسفالت شد
ای خدا این چه بلایی هستش کهدست از سر ما یرنمیداره
اول از همه مخابرات مشهد داشتم که خدا لعنت کنه کسی که سهام مخابرات روخرید ونامحدودش روبا خاک یکسان کرد
بعد رفتم سراغ بدترین ارائه دهنده پینگ در ایران آسیاتر بزرگ
بعد به خاطر دانلود شبانه رفتم سراغ شاشتل برترین isp در زمینه کلاهبرداری اینترنتی از ملت شریف ایران که هر سال جایزه نفر اول رو میبره
اونم ما رو بعد از مدتی طلاق داد و رفتیم دوباره سراغ همون آسیاشت
مجددا یک ماهه قبل توتله جدیدی افتادم و از چاله دراومدم افتادم تو عمیق ترین چاه جهان یعنی پارس آفلاین بزرگ
یعنی پارس بهترین کیفیت اینترنت و پینگ رو بین همه این شرکت ها که تا حالا داشتم داره ولی از نظر دانلود که اصل هدف من هستش دیگه دست شاتل رو هم از پشت بستهشیر کامل 1 به 8 تا اخر ماه اونم 256 نامحدود ماهی 50 تومن با سرعت 32
این بود که اومدم تخلیه کنم لعنتی میگه حضوری بیا اون ور شهر تا تخلیه کنیم
منم حوصله رفتن نداشتم یه خط دیگه از مخفی ترین برند اینترنت حداقل در مشهد یعنی فن آوا گرفتم
به نسبت قیمت و کیفیتش خوبه ولی از چند روزه که حسابی حالم روگرفته الانم لعنتی قطعه
بالای 20 بار این مودم لعنتی رو ریست دستی و سیستمی کردم نشد که نشد .
خوش به حال هرکسی که از همون شاتل گرفته یا تو منطقه ای زندگی میکنه که براشون اینترنت مثل نون شب مهمه نه طلاب مشهد که خود شبکه موبایل هم بی کیفیته چه برسه به اینترنت همراه و adsl اش
شرمنده سرتون رو درد آوردم . خلاصه کلام نتیجه اینجانب از شرکت های فوق این میشه :
بهترین شرکت برای دانلود 24 ساعته و ارزان نسبت به بقیه : فقط و فقط آسیاتک
بهترین شرکت برای کمترین قطعی وپشتیبانی عالی و پینگ تایم راضی کننده : فقط و فقط شاتل
البته اگه کسی جایی مخابرات نامحدود داره از جفت این دو تا بهتره
باز هم میگم خدا نیامرزه کسی که نامحدود مخابرات مشهد روجمع کرد![]()
اگه شبانه یه مگ سرعتش 100 هست دو مگ چنده؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
128....
اگه میخواین بیاین آسیاشت، کاملا از وجود پورت مطمئن شین چون این حروم خورا بد جور سر کار میزارن! به من گفتن 1 هفته الان من 2-3 ماه دیگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)