من از هرجا می خوام سرویس بگیرم یه بلایی سر اون شرکت میاد
خواستم برم صبانت که کلا زیر و رو شد
خواستم بالاخره پس از سال ها برگردم اندیشه که اونم الان اینطوری شده
من که می خواستم 2مگ حجمی بگیرم، الان زده نیم بها شبانه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از هرجا می خوام سرویس بگیرم یه بلایی سر اون شرکت میاد
خواستم برم صبانت که کلا زیر و رو شد
خواستم بالاخره پس از سال ها برگردم اندیشه که اونم الان اینطوری شده
من که می خواستم 2مگ حجمی بگیرم، الان زده نیم بها شبانه![]()
اگر 2 مگ حجمی میخوای، بیا مخابرات (آشنای اول). شبی 4-4.5 گیگ دانلود میشه. البته بعضی وقت ها سرعت میاد پایین، ولی کلا اکثر مواقع خوبه!
مخابرات با سرور های خارجی مشکل نداره؟ من اکثر کارم با سایت های خارجیه
همین طور تورنت
چون شنیده بودم سرعت خارجیش خوب نیست
می دونین سرعت روزانه دانلودی که واسه 2مگ حجمی میده چه قدره؟
بله با سرور های خارجی، من زیاد تورنت دانلود نمیکنم ولی اگر سید کافی داشته باشه، اونم نباید مشکلی داشته باشه.
روز و شب سرعت یکی هست، حدودای 1.8-1.9 Mb. از ساعت 1-7 صبح هم رایگانه.
اوایل خیلی عالی بود، الان چند ماهی هست که بعضی شب ها سرعت میاد پایین، ولی بازم فکر کنم از نظر دانلود بهترین isp باشه الان. هر چه قدر هم در ماه دانلود کنید، محدود نمیکنن (سرعت به خاطر دانلود بالا، پایین نمیاد مثل شاتل).
Last edited by JUST KIOSK; 01-10-2014 at 01:45.
بچه ها چطور وارد سایت مخابرات شیم؟ کسی خبر نداره؟؟؟
در طول تاریخ بنیانگذاری امپراطوری اندیشه !!
همیشه همین بوده و هست
بعد از دزدیه شدن یوزرهاش توسط مخابرات که به نوعی یه دستی مخابرات بود و زمانی که بهشون نیاز نداشت دکشون کرد ، اندیشه سرعت ها رو برد بالا تا یوزر ها رو برگردونه
بعد که دید نمیصرفه قیمت رو برد بالا و عملا به جای 256 سرعت 400 که همون 50 KB میشه رو جایگزین کرد با 20 % افزایش قیمت
و الان که یوزرهاش برگشتن داره مجدد لیمیتشون میکنه
حالا سوال اینجاست اگه این همون سرویس 256 که شرکت های دیگه میدن و بعد از مقداری استفاده با سرعت بالا به سرعت real بر میگرده پس این افزایش قیمت 20 % برای بالا بردن سرعت 256 تا 50 KB و سرویس 128 تا 30 KB برای چی بوده ؟
این همون سیاست اندیشه در طول این سالهاست جایی که ضرر میکنه یا یه شرکت دیگه رو میخره و اونو خراب میکنه تا یوزرهاش بیان رو اندیشه (البرز (فن آوا) ، شکوه سامانه ، پیام نت ، دامون نت (پیشگامان) و...) یا مقداری کیفیت رو میبره بالا تا یوزر جذب شه و بعد همون سرویس بی کیفیت قبلی میشه
ما در مورد نامحدود بحث میکنیم که پیشتر گفتم واسه هیچ شرکتی به صرفه نیست ولی اندیشه بیشتر حالی که تو این مدت داد به سرویس های محدود بود که سرعت ها رو خیلی بالا برد تا کاربر فریبی کنه
سرویس های مخابرات هر موقع چند روز خراب میشه میگن دارین آپدیت میکنیم !!! خنده داره
در واقع همین هم میشه ولی مثلا 1 پنل اینترانت بهش اضافه میشه
در مورد دوستانی که مثل من اینترنت داغون نامحدود مخابرات دارن و الان در پنل موجود نیست
طرح های پاییزی مخابرات تا آخر مهر میاد و تا جایی که من شنیدم ممکنه 512 نامحدود هم بذارن ، پس عجله نکنید شاید فردا روز بهتری باشد !!!
در مورد صبانت همین رو بگم که اون چیزی که رو سایتش نوشته دروغ محض هست
دقیقا مثل پارس آنلاین
صبانت خوب بود ولی تو 3 تا استان شمالی نیومده بود
الان 2 ساله اومده اوایل مثل شرکت های دیگه بود
الان اون چیزی که واسه نامحدود رو سایتش زده فوق العادست ولی همین رو بهتون بگم یعد از مثلا 20 گیگ استفاده سرعت 1 مگ real میشه یعنی میشه 256 !!!
اینا هنوز معنی real رو نمیدونن
تازه این در مورد نامحدود گرونش هست یه نوع نامحدود دیگه هم داره واسه سرویس های 1 و 2 مگ که بعد از استفاده مصرف مشخص و real شدن میشن 128 !!!
مخابرات بر عکسه همس با سرور های داخلی مشکل داره !!
خیلی از سایت های پشتیبانی شده روی سرورهای آسیاتک رو مخابرات بالا نمیاد ، اینو یه سری از دوستان هم گفتن تا اینکه واسه خودم عملا پیش اومد
پینگ داغونه واسه گیمر ها
لینک های خارجیشو نمیدونم
الان من با یوزر و پسورد سابقم نمی تونم وارد پنلم تو سایت آشنای آخر بشم.
میگه یوزر و پسورد اشتباهه در حالی که تا دیروز هم مشکلی نبود و راحت وارد پنلم می شدم
شما هم همچین مشکلی دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)