محتوای مخفی: SPEEDTEST
محل انجام تست: فلاورجان اصفهان
محتوای مخفی: SPEEDTEST
محل انجام تست: فلاورجان اصفهان
امروز اپراتور ایرانسل تماس گرفت , بهم یک طرحی معرفی کرد که خیلی عالی هستش واسه شخص من ( و باقی نفراتی که مصرف زیادی از میزان حجم ندارن )
یک ساله با 12 گیگ و قیمت 42 هزار تومان
نسبت به طرحی که الان دارم ( سه ماهه 6 گیگ ) خیلی بهتره و به صرفه تره واسم
طرح رو تا حالا ندیده بودم ... به نظر جدیده
جهت اطلاع فقط
واقعا مسخره است . چند روز پیش زنگ زدم 700 برای کندی سرعت 4G تو کرج. یارو گفت بررسی میکنیم براتون یه شماره پیگیری میزنیم. شماره خط مودمم رو گرفت براش یه شماره پیگیری اس ام اس کردن. میرم تو ecare اون قسمت پیگیری شماره رو که وارد میکنم ببینم چیکار کردن بر میگرده تو صفحه home!
واقعا دستشون درد نکنه . گفتن تماس میگیرم که دیگه رفتن که دوباره تماس بگیرن. همش الکیه ملت رو گذاشتن سرکار اصلا هم براشون مهم نیست![]()
اون کد پیگیری به درد هیشکی نمیخوره
صبر کن زنگ میزنن
من خودم این طرح رو قبل عید فعال کردم![]()
کلا چشم شوره
خودم با چشم خودم اینترنت 40 مگیم رو چشم کردم و پرواز کرد
این طرح بهار سال گذشته عرضه شد و در کنار بسته سالانه 100 گیگ قرار گرفت که از سال 93 در دسترس بود و قیمت گران 350 هزار تومانی اون در بهمن 93 به نصف کاهش پیدا کرد و شد 175 هزار تومان. سال 93 و اوائل سال 94 طرح های خوبی مثل 50 گیگ سه ماه وجود داشت که 75000 تومان قیمت داشت. اگه جستجو کنید می تونید طرح های متنوع و جذابی را تو آرشیو خبرها پیدا کنید که بیشتر برای تبلیغ سرویس ایرانسل و جذب مشتری بود و حالا که انبوه کاربران هجوم آوردن به ایرانسل از اون تنوع دیگه خبری نیست.
شهر ما 4g خیلی سرعت نداره ، عکسش هم چند پست بالا گذاشتم
به نظرتون مودم ایرانسل یا هر مودم 4g دیگه بخرم سرعتم بهتر میشه
یا کلا باید پهنای باند آنتن رو بهبود بدن ؟
Last edited by javad_0569; 24-04-2016 at 11:09.
شما رو ارجاع میدم به پاسخی که چند ماه پیش برای پرسشی ذرباره تفاوت کیفی 4G روی موبایل و مودم نوشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)