تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2061 از 2199 اولاول ... 10611561196120112051205720582059206020612062206320642065207121112161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,601 به 20,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه ولی ازونجایی که تا 2 برابر حجم روزانه بیشتر نمیشه مصرف کرد پرسیدم ببینم کسی این حجم دو برابر شبانش تموم شده؟اگه تموم بشه دیگه ساعت 3 تا 7 شب دانلود کنی چه اتفاقی میفته؟از روزانه کم میکنه؟
    والا من از شانس بدم همین اواخر بهمن طرح 1 ساله 25 گیگ با سرعت 1 مگ گرفتم..اصلا مبین نت رو واسه دانلود شبانش گرفتم وگرنه از isp دیگه اینترنت داشتم..نذاشتن یه 20 روز بگذره برداشتن سر خود اینترنت شبانشو اینجوری کردن! حالا موندم شب دانلود کنم یا نکنم..من تا 1 سال با این اینترنت باید بسوزمو بسازم!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

راستش دوستم حدود یک هفته پیش یک ماهه دو مگ گرفته بود و بدون توجه به اخطار من شبها از ۲ تا ۸ دانلود می‌کرده. خودش می‌گفت الان اون ۴ مگابایتش تموم شده و مشکل هم از اون دو ساعت کم شده بوده. من خودم هم یک شب گذاشتم و فردا دیدم از حجم اصلیم بیشتر کم شده. تنها حدسی که می‌تونم بزنم این هست که دارن از حجم اصلی کم می‌کنن. ولی هنوز جایی رسمی نگفتن که دارن چیکار می‌کنن یا اصولاً کاربرها از کجا بفهمن که چقدر مصرف کردن.
    فکر کنم این وضعیت بیشتر براشون منفعت داشته باشه چون هر جور که دلشون بخواد حساب می‌کنن و از کاربرها کم می‌کنن. حرف هم بزنیم می‌اندازن گردن ساعت مجانی شبانه.

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بدبختی ما را ببینید
    6 سال خط تلفنمون pcm بود برای همین مجبور بودم از اول که وایمکس مبین نت اومد وایمکس بگیرم
    الان 6 ماه که شروع به خط برگردان کردند و تازه 1 هفته است که خط را به فیبر نوری تبدیل کردند و از شانس بد ما مخابرات خوزستان هم مشترکهای فیبرش را همین 2 هفته پیش به آسیاتک واگزار کرده
    حالا که می خوام ADSL بگیرم آسیاتک میگه تو مرکز مخابرات ما پورت خالی نداره (در صورتیکه خود مخابرات پورت خالی داره) و باید حداقل 2 هفته یا بیشتر صبر کنم......ببینید چقدر بدشانسم لب دریا هم میرم دریا خشک میشه

می خواستم طرح 10 مگ سرعت با 20 گیگ حجمش را بگیرم (76 تومن هست و شبانه هم داره) که فعلا آرزوم بر باد رفت و باید هنوزم با همین مبین نت لعنتی و گرون فروش بسازم و بسوزم
    قصد داشتم تا اینترنت ADSL برام وصل بشه مودم بیرونی مبین نت را بندازم تو سطل آشغال که الحق لایقشه و به کسی هم نمی فروختم که اونم بد بخت نشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بدبختی ما را ببینید
    6 سال خط تلفنمون pcm بود برای همین مجبور بودم از اول که وایمکس مبین نت اومد وایمکس بگیرم
    الان 6 ماه که شروع به خط برگردان کردند و تازه 1 هفته است که خط را به فیبر نوری تبدیل کردند و از شانس بد ما مخابرات خوزستان هم مشترکهای فیبرش را همین 2 هفته پیش به آسیاتک واگزار کرده
    حالا که می خوام ADSL بگیرم آسیاتک میگه تو مرکز مخابرات ما پورت خالی نداره (در صورتیکه خود مخابرات پورت خالی داره) و باید حداقل 2 هفته یا بیشتر صبر کنم......ببینید چقدر بدشانسم لب دریا هم میرم دریا خشک میشه

می خواستم طرح 10 مگ سرعت با 20 گیگ حجمش را بگیرم (76 تومن هست و شبانه هم داره) که فعلا آرزوم بر باد رفت و باید هنوزم با همین مبین نت لعنتی و گرون فروش بسازم و بسوزم
    قصد داشتم تا اینترنت ADSL برام وصل بشه مودم بیرونی مبین نت را بندازم تو سطل آشغال که الحق لایقشه و به کسی هم نمی فروختم که اونم بد بخت نشه

من زمانی که خواستم برم سراغ ADSL تاپیکهای دیگه مربوط به شرکتهای دیگه رو خوندم. برای آسیاتک دیدم که توی نامردی دست کمی از مبین‌نت نداره. یعنی اگه همین مبین‌نت رو نگه دارین خیلی هم در مقایسه با آسیاتک ضرر نکردین. البته این رو از خوندن نظرات کاربران اون تاپیک که مال همین فوروم هست،‌ دیدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لینکارو نمیبینم؟!
    به خودشون که شکایت زدم امروز
    حالا لینک دیگه هم دارین بدین شکایت کنم.

امضای من و بقیه دوستان رو نمیبینید ؟!!ْ تو امضاها هست دیگه . بهرحال اینم لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونید علت شکایت هم کم فروشی گران فروشی و عدم تعهد به قرار داد بزنید . من ۳ شکایت نوشتم . سازمان مقررات هست فکر کنم یکم معتبر تر خود مبین نت باشه .مبین نت که براش مهم نیست دارن به ریشمون میخنده

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امضای من و بقیه دوستان رو نمیبینید ؟!!ْ تو امضاها هست دیگه . بهرحال اینم لینک
    میتونید علت شکایت هم کم فروشی گران فروشی و عدم تعهد به قرار داد بزنید . من ۳ شکایت نوشتم . سازمان مقررات هست فکر کنم یکم معتبر تر خود مبین نت باشه .مبین نت که براش مهم نیست دارن به ریشمون میخنده
    نه نمیدیدم چون با تپاتاک اومده بودم.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان كسي با استفاده از و ي پي ان رو مبين نت مشكل داره؟؟؟؟ ويندوز كه تازه نصب كردم از اون نميتونه باشه. وصل ميشه مسنجر اينا رو مياره ولي فيسبوك رو نمياره. بعد از اونجايي كه گرفتم فيلم هم گرفت كه سالمه و با يوزر من به راحتي وصل شده. چه بلايي سر اين پورت ها آوردن .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چ عجب طرحش شد 32 روز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان از 10 اسفند سرعت دانلود شبانم خیلییی کم شده دیشب که به 5 هم نمیرسید!!کسی مشکل منو نداره؟

9. این کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان از 10 اسفند سرعت دانلود شبانم خیلییی کم شده دیشب که به 5 هم نمیرسید!!کسی مشکل منو نداره؟
    من که سرعتم همون سرعت روزه و فرقی نکرده ولی کم دانلود میکنم از ترسم ...شما حجم شبانت رو که تموم نکردی احیانا؟زیاد دانلود زدی؟(فک میکنی از حد دو برابر رد شدی؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان طرح فعلی من 128 هست 2 روز دیگه تموم میشه برای ماه بعد میخوام 512 بگیرم اما تو پنل کاربریم طرح های موجود رو فقط 128 زده !! 1 ماه پیش هم بخاطر این نتونستم 512 بگیرم .
    اینم عکس پنل کاربریم که یا فقط میشه 128 گرفت !!

12. این کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •