به قول خودتون وضعیت خطتون داغونه. اصلا اینکارو نکنین که فقط پولتونو حروم میکنین. در ضمن از نویزگیر استفاده میکنین یا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به قول خودتون وضعیت خطتون داغونه. اصلا اینکارو نکنین که فقط پولتونو حروم میکنین. در ضمن از نویزگیر استفاده میکنین یا نه؟
دوست عزیز جشنواره تموم نشده ولی مودماشون تموم شده. البته شنواره فقط برای یوزهای جدیده و اگه شما قبلا از مخابرات اکانت دارین نمی تونین برای تمدید جشنواره تمدید کنین و اول بایستی برین مرکز آزادی اکانتتو جمع آوری کنین بعدا دوباره ثبت نام کنین. در ضمن موقع جمع آوری اصلا نفرمایین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین . بگین میخواین از شرکت دیگه ای اکانت بگیرین وگرنه جمع آوری نمی کنن
نویزگیر فقط روی تلفن نصب کردم یعنی اولترا نمیکشه ؟
مقدار SNR کمتر از ۱۲ نشان دهنده مشکل جدی در نویز در خطوط است. مقدار بالاتر از ۲۰ وضعیت رضایت بخش و مقدار بالاتر از ۳۰ مقدار عالی
Line Attenuation :یا همان شاخص نویز خط تلفن هر چه کمتر باشد بهتر است.
میزان این شاخص در حالت ایده آل باید زیر ۲۰ باشد. بین ۲۰ تا ۵۰ مقدار قابل تحمل و بالاتر از ۵۰ نشان دهنده یک نوع مشکل در خط تلفن شماست.
نویزگیرو که به تلفن وصل می کنین فقط صدای غش غشی که موقع روشن بودن مودم ایجاد میشه رو تو تلفن کم می کنهنه نویزی که روی خطتون هست و هیچ تاثیری روی مودم نمیزاره.
شما باید نویزگیرتونو به مودمتون وصل کنین و حتما تاثیرشو خواهید دید. حتی می تونید ۲ تا نویزگیرو به طور متوالی همون طور که یکی از دوستان گفتن به مودم وصل کنین . اگه بگم ممکنه که با اینکار حتی شاید بتونین مزه اولترا رو هم بچشید گذاف نگفتم. امیدوارم که مشکلتون حل بشه. موفق باشید
من شانس ندارماینترنت مخابرات که گرفتم ازتون ( جدیری هستم ) می بینی همون روز که وصل شد این مخابرات هم به جمع اون شرکت ها اضافه می شه !!
![]()
وضعیت خط من با نویزگیر خیلی بهتر شده قبلا SNR مابین 6 تا 15 متغیر بود اما حالا نگاه کنید و تفاوت رو ببینید:
![]()
اکانت شما رانژه شده ولی شما هنوز استفاده نکردین چرا؟
نگران نباشید فعلا مخابرات قصد لیمت شبانه رو نداره![]()
نه دوست عزیز نوزگیره دیگه خریداری کنین و به مودمتون وصل کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
دوتا نویزگیر وصل کردم به مودم snr داون استریم شد 3 آپ استریم شد 19 سرعت دانلود شد 200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)