می گن این مدل v3 بهتر از v2 هست یه اصلاحاتی انجام داده و اینکه قیمتش زیاد تفاوتی نداره یه قیمت هستن تقریبا
می گن این مدل v3 بهتر از v2 هست یه اصلاحاتی انجام داده و اینکه قیمتش زیاد تفاوتی نداره یه قیمت هستن تقریبا
والا دیگه به مغازه و این چیزا نرسید.
زیرو و ساب sqx که اصلا به اگهی نرسید . امپ rs100 و cad11 هم که 2روز کلا مهمون خونه بود و رفت
پخشم که اصن دلم نمیاد بفروشم![]()
راستش تا نشنوم نمیتونم نظری بدم اما میگن که میدرنجش از اون خفگی در اومده .
سلام دیگه این پخشا از مد افتاده
بفروشش به من
خودتونم یه p99بگیر خیالت راحت
![]()
با سلام
لطفا براي پرايد 132، يک هديونيت و يک جفت باند و آمپلي فايرمعرفي نماييد. میزان هزینه تقریبا 600 تومان . پس از بررسی خودم به این اقلام رسیدم: پخش در رنج 230 تومان(Pioneer Deh-x1853ub و Sony CDX-G1152U)، باند 200 تومان (Pioneer TS-6965V3 و Pioneer TS-A6995S) و آمپ 2 یا 4 کانال (Pioneer GM-A 3602 و Pioneer GM-A4604) .خواهشمندم در خصوص ترکیب پیشنهادی خودتون ، و نه الزاما همین اقلام منو راهنمایی کنید. با تشکر
حمید جان مجددا سلام و ممنون بابت پاسخ گویی محصولات گلیدن اصل رو از کجا میتونم گیر بیارم داداش ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام امير حسين
در مورد گليدن sqx ميگن صداي واقعي تري داره مث اينكه... و در مورد k6 ميگن بعد يكساعت گوش دادن خسته ات ميكنه ! درسته آيا ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه توي نصب k6 روي دربهاي 206 به مشكل كه نميخورم؟ خرابكاري كه نداره ؟
ذهنم تقريبا به تركيب k6 و ep4x نزديك شده ... ولي هنوز مطمعن نيستم...![]()
سلام اقا امیر
این دومین باره ک باندم داره تویتر میسوزونه
بار اول نیم سوز شده بود و خش خش میکرد بردم از نو سیم پیچ ش رو درست کردن
امروزم ک کلا صدا خاننده و صدای زیر ب کلی خفه شد ظاهرا کلا این بار تویتر سوخته
شما پیشنهادی دارید؟ باند عوض کنم؟تعمیر کنم؟ تویتر اضافه بزارم و تعمیر نکنم باند رو؟؟ :(((
باند جی وی سی 7158
نه همچین چیزی نیس که به k6 گوش بدی و خسته بشی چون هم صدای گرم و نرمی داره هم وکال خوب.
Sqx هم خوبه میدبیس بهتری نسبت به k6 داره.
درهای 206 جلو راحت نصب میشه عقب رو باید یه برش ریز بزنن اصلا رو دری هیچ تغییری نمیکنه .
بخر اقا دل دل نکن کلا هرچی گزینه بیشتر میشه انتخاب و گیجی سخت تر و بیشتر میشه بعدم یه خرید ناموفق انجام میدی و ناراضی![]()
سلام فرید جان
والا شما اولین نفری هستین که میگین تیوتر 7158 میسوزه تاحالا من نشنیده بودم راستش چون باند قدریه
اونو هرچی هم درست کنین مثه روز اول نمیشه یا تیوتر جدا بگذارید یا اینکه بفروشید و یه جفت باند دیگه بگیرید . الان یه جفت تیوتر بگیرید کمه کم میشه 130ت
خب اینم ارزش نداره باندتون اگه 100ت بشه بفروشید همون 130ت رو بگذارید روش حالا یه کم بالاتر.
دیگه چیزی که تیوتر سوسول نداشته باشه گزینه ها میشه mc609 گلیدن یا سونی 6921 یا 1072 dls .
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)