تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2060 از 4105 اولاول ... 1060156019602010205020562057205820592060206120622063206420702110216025603060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,591 به 20,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

خب ما هم امروز صبح رفتیم پدافند امیدیه تا ساعت 2 معطل شدیم بعد هم گفتن اعزامید به سمنان شش روز مرخصی دادن لباس و .. هم ندادن و گفتن 7 ام اینجا باشید ساعت میفرستیم سمنان . شکم خالی و بدون ناهار گفتن تا در دژبانی پیاده برید 7 کیلومتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    مدارک تاهل که ظاهرا باید ببریم به یگان آموزشی, منظورم شناسنامه ها و عقدنامه هست. اصل مدارک رو باید ببریم یا همین که در دفترخونه کپی برابر اصل کنیم و فقط کپی برابر اصلشون همراهمون باشه کفایت میکنه ؟ از این رو پرسیدم چون با وضعیت شیر تو شیری که اونجا هست ممکنه اصل مدارک گم و گور بشه. خلاصه کپی برابر اصلشون رو قبول میکنن یا گیر میدن و بهونه میگیرن که حتما اصلش باید باشه؟ یه جا خوندم تو آموزشی یه فرم یا نامه هست به اسم مستثنیات (متاهل/تک فرزند/بهزیستی) که متاهلا باید پر کنند و تحویل بدن واسه مهر و امضا که روز تقسیم به درد میخوره ولی من نمیدونم یه همچین فرم یا نامه ای رو از کجا باید گرفت, کسی میدونه نامه ای که متاهلا باید بدن چیه و از کجا میشه گرفت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در خصوص استفاده از بند "پ" ما یه فامیل دور داریم که شاید بتونه یه کارایی بکنه که آموزشی تو سپاه بیفتم تو تهران یا نزدیک تهران فقط من نمیدونم کی باید بهش رو بزنم که کارمو انجام بده بعد از اینکه دفترچه رو پست کردم بهش بگم یا اینکه خیلی دیره؟!! چون به احتمال زیاد خود اونم باید به یه مقام بالاتر از خودش رو بزنه که میترسم تا این پروسه رو انداختن تمام بشه محل آموزشی ما رو مشخص کنن. یا اینکه احتمالش هست قبل از دفترچه رو بندازیم بهش و اون فرمانده هم یه نامه چیزی بزنه اونوقت اسم ما اصلا هنوز تو سیستم نباشه و هیچ نتیجه ای نداشته باشه واسه همین خود به خود هیچ اتفاقی نیفته. اگر آشنای نزدیکمون بود این مشکل رو نداشتم ولی چون فامیل دورمونه حداکثر بتونم یکی دو دفعه بهش رو بزنم خلاصه اگر کسی از دوستان که تجربه یا اطلاعات داره کمک کنه ممنون میشم.
    Last edited by rezakiaa; 20-02-2014 at 19:11.

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدارک تاهل که ظاهرا باید ببریم به یگان آموزشی, منظورم شناسنامه ها و عقدنامه هست. اصل مدارک رو باید ببریم یا همین که در دفترخونه کپی برابر اصل کنیم و فقط کپی برابر اصلشون همراهمون باشه کفایت میکنه ؟ از این رو پرسیدم چون با وضعیت شیر تو شیری که اونجا هست ممکنه اصل مدارک گم و گور بشه. خلاصه کپی برابر اصلشون رو قبول میکنن یا گیر میدن و بهونه میگیرن که حتما اصلش باید باشه؟ یه جا خوندم تو آموزشی یه فرم یا نامه هست به اسم مستثنیات (متاهل/تک فرزند/بهزیستی) که متاهلا باید پر کنند و تحویل بدن واسه مهر و امضا که روز تقسیم به درد میخوره ولی من نمیدونم یه همچین فرم یا نامه ای رو از کجا باید گرفت, کسی میدونه نامه ای که متاهلا باید بدن چیه و از کجا میشه گرفت ؟
    تا اونجایی که من میدونم :

1- اصل مدرک نیاز نیست. هر کپی که دارید باید برابر اصل شده باشه. همین کفایت میکنه
    2- تو آموزشی پیگیر باشید که مدارکتون رو یا منشی ها باید جمع کنند یا یک راست ببرید قسمت اداری گردانتون. چیزی رو از قبل نیاز نیست پر کنید

5. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بعد
    از اینکه دفترچه رو پست کردم بهش بگم یا اینکه خیلی دیره؟!!
    والا تا اونجا که میدونم باید قبل از پست کردن دفترچه بگی بهش.
    این اتفاق برا خودم دیروز صبح افتاد دفترچه رو پست کردم،ولی نباید پست می کردم.

7. این کاربر از Ho3ein A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون که سریع جواب دادین دوستان یه سوال دیگم داشتم
    مشمولی که دارای فرزند هست هیچ گونه تسهیلاتی داره ؟ مثلا مثل مرخصی که بابت تاهل میدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان.امروز اولین روز خدمت بود گفتند هر کس بیماری داره مدارکشو بیاره که تو آموزشی اذیت نشه!ولی من مدارک پزشکیم تو خود نظام وظیفه هست که به بیمارستان سجاد معرفی شدم و معاف از رزم شدم.آیا میشه مدارک رو از نظام وظیفه گرفت و به پادگان داد یا دیگه اونا بایگانی شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو بچز 02 با 4 روز مرخصی حال میکنن

سلام دوستان.امروز اولین روز خدمت بود گفتند هر کس بیماری داره مدارکشو بیاره که تو آموزشی اذیت نشه!ولی من مدارک پزشکیم تو خود نظام وظیفه هست که به بیمارستان سجاد معرفی شدم و معاف از رزم شدم.آیا میشه مدارک رو از نظام وظیفه گرفت و به پادگان داد یا دیگه اونا بایگانی شده؟
    ببین من هم همین سوال رو پرسیدم چون معاف از رزمم ، افسرمون گفت مدرکی که داری بیار که به بهداری نشون بدی.
    ولی اصل ماجرا اینجاست وقتی خود نظام وظیفه یکی مثل من رو 3 بار 3 تا بیمارستان مختلف میفرسته و آخر معاف از رزم میده و این تو برگه سفید میخوره دیگه چه کاریه که کلی مدرک و دلیل ببریم! واقعا مسخره بازیه این یه کار. اگر چیزی نباشه که میگن سربازی اگر شدید شدید هم باشه معاف پس حتما در یه حدی از مرز بوده که معاف از رزم تشخیص میدن دیگه.

آقا راستی یه سوال مهم در مورد این باند قرمز روی شلوار

این افسر آموزش ما گفت باند رو باید از درز شلوار بدوزید تا پایین و روی جیب هم بگیره!! این یعنی جیب شلوار پلمپ بشه؟ یا من بد فهمیدم
    Last edited by 125; 20-02-2014 at 22:10.

11. 2 کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا راستی یه سوال مهم در مورد این باند قرمز روی شلوار

این افسر آموزش ما گفت باند رو باید از درز شلوار بدوزید تا پایین و روی جیب هم بگیره!! این یعنی جیب شلوار پلمپ بشه؟ یا من بد فهمیدم
    اره اگه اینجوری گفته منظورش همین بوده
    نگران نباش توی یگان که رفتی پلمبو! باز میکنی
    یه سوال شما کدوم پادگان برای اموزش افتادید؟

13. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه دوست عزیز موردهایی بوده که فرد سالم بوده ولی به اشتباه معاف از رزم خورده تو برگه سفید!
    والا درز شلوار رو خودمم نمیدونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •