خب ما هم امروز صبح رفتیم پدافند امیدیه تا ساعت 2 معطل شدیم بعد هم گفتن اعزامید به سمنانشش روز مرخصی دادن لباس و .. هم ندادن و گفتن 7 ام اینجا باشید ساعت میفرستیم سمنان . شکم خالی و بدون ناهار گفتن تا در دژبانی پیاده برید 7 کیلومتر
![]()
خب ما هم امروز صبح رفتیم پدافند امیدیه تا ساعت 2 معطل شدیم بعد هم گفتن اعزامید به سمنانشش روز مرخصی دادن لباس و .. هم ندادن و گفتن 7 ام اینجا باشید ساعت میفرستیم سمنان . شکم خالی و بدون ناهار گفتن تا در دژبانی پیاده برید 7 کیلومتر
![]()
سلام دوستان
مدارک تاهل که ظاهرا باید ببریم به یگان آموزشی, منظورم شناسنامه ها و عقدنامه هست. اصل مدارک رو باید ببریم یا همین که در دفترخونه کپی برابر اصل کنیم و فقط کپی برابر اصلشون همراهمون باشه کفایت میکنه ؟ از این رو پرسیدم چون با وضعیت شیر تو شیری که اونجا هست ممکنه اصل مدارک گم و گور بشه. خلاصه کپی برابر اصلشون رو قبول میکنن یا گیر میدن و بهونه میگیرن که حتما اصلش باید باشه؟ یه جا خوندم تو آموزشی یه فرم یا نامه هست به اسم مستثنیات (متاهل/تک فرزند/بهزیستی) که متاهلا باید پر کنند و تحویل بدن واسه مهر و امضا که روز تقسیم به درد میخوره ولی من نمیدونم یه همچین فرم یا نامه ای رو از کجا باید گرفت, کسی میدونه نامه ای که متاهلا باید بدن چیه و از کجا میشه گرفت ؟
در خصوص استفاده از بند "پ" ما یه فامیل دور داریم که شاید بتونه یه کارایی بکنه که آموزشی تو سپاه بیفتم تو تهران یا نزدیک تهران فقط من نمیدونم کی باید بهش رو بزنم که کارمو انجام بده بعد از اینکه دفترچه رو پست کردم بهش بگم یا اینکه خیلی دیره؟!! چون به احتمال زیاد خود اونم باید به یه مقام بالاتر از خودش رو بزنه که میترسم تا این پروسه رو انداختن تمام بشه محل آموزشی ما رو مشخص کنن. یا اینکه احتمالش هست قبل از دفترچه رو بندازیم بهش و اون فرمانده هم یه نامه چیزی بزنه اونوقت اسم ما اصلا هنوز تو سیستم نباشه و هیچ نتیجه ای نداشته باشه واسه همین خود به خود هیچ اتفاقی نیفته. اگر آشنای نزدیکمون بود این مشکل رو نداشتم ولی چون فامیل دورمونه حداکثر بتونم یکی دو دفعه بهش رو بزنم خلاصه اگر کسی از دوستان که تجربه یا اطلاعات داره کمک کنه ممنون میشم.
Last edited by rezakiaa; 20-02-2014 at 19:11.
تا اونجایی که من میدونم :
1- اصل مدرک نیاز نیست. هر کپی که دارید باید برابر اصل شده باشه. همین کفایت میکنه
2- تو آموزشی پیگیر باشید که مدارکتون رو یا منشی ها باید جمع کنند یا یک راست ببرید قسمت اداری گردانتون. چیزی رو از قبل نیاز نیست پر کنید
والا تا اونجا که میدونم باید قبل از پست کردن دفترچه بگی بهش.بعداز اینکه دفترچه رو پست کردم بهش بگم یا اینکه خیلی دیره؟!!
این اتفاق برا خودم دیروز صبح افتاددفترچه رو پست کردم،ولی نباید پست می کردم.
![]()
ممنون که سریع جواب دادین دوستان یه سوال دیگم داشتم
مشمولی که دارای فرزند هست هیچ گونه تسهیلاتی داره ؟ مثلا مثل مرخصی که بابت تاهل میدن.
سلام دوستان.امروز اولین روز خدمت بود گفتند هر کس بیماری داره مدارکشو بیاره که تو آموزشی اذیت نشه!ولی من مدارک پزشکیم تو خود نظام وظیفه هست که به بیمارستان سجاد معرفی شدم و معاف از رزم شدم.آیا میشه مدارک رو از نظام وظیفه گرفت و به پادگان داد یا دیگه اونا بایگانی شده؟
برو بچز 02 با 4 روز مرخصی حال میکنن
ببین من هم همین سوال رو پرسیدم چون معاف از رزمم ، افسرمون گفت مدرکی که داری بیار که به بهداری نشون بدی.سلام دوستان.امروز اولین روز خدمت بود گفتند هر کس بیماری داره مدارکشو بیاره که تو آموزشی اذیت نشه!ولی من مدارک پزشکیم تو خود نظام وظیفه هست که به بیمارستان سجاد معرفی شدم و معاف از رزم شدم.آیا میشه مدارک رو از نظام وظیفه گرفت و به پادگان داد یا دیگه اونا بایگانی شده؟
ولی اصل ماجرا اینجاست وقتی خود نظام وظیفه یکی مثل من رو 3 بار 3 تا بیمارستان مختلف میفرسته و آخر معاف از رزم میده و این تو برگه سفید میخوره دیگه چه کاریه که کلی مدرک و دلیل ببریم! واقعا مسخره بازیه این یه کار. اگر چیزی نباشه که میگن سربازی اگر شدید شدید هم باشه معاف پس حتما در یه حدی از مرز بوده که معاف از رزم تشخیص میدن دیگه.
آقا راستی یه سوال مهم در مورد این باند قرمز روی شلوار
این افسر آموزش ما گفت باند رو باید از درز شلوار بدوزید تا پایین و روی جیب هم بگیره!! این یعنی جیب شلوار پلمپ بشه؟یا من بد فهمیدم
![]()
Last edited by 125; 20-02-2014 at 22:10.
اره اگه اینجوری گفته منظورش همین بوده
نگران نباش توی یگان که رفتی پلمبو! باز میکنی
یه سوال شما کدوم پادگان برای اموزش افتادید؟
نه دوست عزیز موردهایی بوده که فرد سالم بوده ولی به اشتباه معاف از رزم خورده تو برگه سفید!
والا درز شلوار رو خودمم نمیدونم!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)