تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2060 از 2199 اولاول ... 10601560196020102050205620572058205920602061206220632064207021102160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,591 به 20,600 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من هرشب از ساعت 2 صد تومن شارز میکنم بعد میزارم تا 8 دانلود میشه و هنوز طرح اجرا نشده .
    امشب شب آخر طرحمه و خداحافظ مبین نت و البته اینترنت ! رفتم نمایندگی گفتن اگه تمیز باشه بین 100 تا 120 میخریم مودم رو . به نظرتون جاهای دیگه هم قیمت کنم یا قیمت خوب دارن میبرن ؟
    امیدوارم مشکلی برای گرفتن ای دی اس ال پیش نیاد, چون به دلایل مالی حتما باید این مودم رو بفروشم بعد برم سراغ مخابرات.
    اگه خواستی 130 میخرم

دوستان فکر کنم از وقتی ساعتارو کم کردن سرعت کمتر شده شبا

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم یه دونه bm632w وایرلس ایرانسل دارم که مبین نت تبدیل کردم 1 سال پیش ( یعنی مک آدرسش هم تو ایرانسل ثبت شده هم تو مبین نت ) و تا چند ماه پیش همیشه 6 ماهه 2 مگ تمدید میکردم ولی دیگه از بهمن ماه که تموم شد تمدید نکردم چون با این وضعیت 2زار نمیارزه !! الان گذاشتم رو میزم به عنوان دکور

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی حجم مثلا رایگان شبانش رو تموم کرده تا حالا؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان کسی حجم مثلا رایگان شبانش رو تموم کرده تا حالا؟!

حجم رایگان شبانه ؟! مگه برای شما شبانه رو جدا محاسبه میکنه ؟
    اگر بله ، لطفا یه عکس از صفحه مشترکین خودتون بزارین.ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حجم رایگان شبانه ؟! مگه برای شما شبانه رو جدا محاسبه میکنه ؟
    اگر بله ، لطفا یه عکس از صفحه مشترکین خودتون بزارین.ممنون
    نه ولی ازونجایی که تا 2 برابر حجم روزانه بیشتر نمیشه مصرف کرد پرسیدم ببینم کسی این حجم دو برابر شبانش تموم شده؟اگه تموم بشه دیگه ساعت 3 تا 7 شب دانلود کنی چه اتفاقی میفته؟از روزانه کم میکنه؟
    والا من از شانس بدم همین اواخر بهمن طرح 1 ساله 25 گیگ با سرعت 1 مگ گرفتم..اصلا مبین نت رو واسه دانلود شبانش گرفتم وگرنه از isp دیگه اینترنت داشتم..نذاشتن یه 20 روز بگذره برداشتن سر خود اینترنت شبانشو اینجوری کردن! حالا موندم شب دانلود کنم یا نکنم..من تا 1 سال با این اینترنت باید بسوزمو بسازم!

7. این کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستش من یه شب گذاشتم و بعد دیدم که حجم پولیم تموم شد و دیگه تست نکردم. یعنی حجم اصلیم تموم شده بود و با خرید شارژ کار می‌کردم.

اما سوای این مشکل یه مشکل دیگه هم هست و اون هم اینکه معلوم نیست این دو برابر رو چجوری حساب می‌کنن. چون اگه فقط با حجم اصلی طرح باشه که هر کس شارژ می‌خره بدجور ضرر می‌کنه. یعنی اگه هنوز به اندازه نوک سوزن عقل توی کله مدیرعامل مبین‌نت باشه می‌گه دو برابر کل حجم (اصلی با شارژ). وگرنه مگه طرف مغز مدیر‌عامل مبین‌نت رو خورده باشه که بیاد شارژ بخره و نتونه هم ازش درست استفاده کنه. این وضعیت نشون می‌ده که واقعاً درست گفتین و مبین‌نت گندی زده که توی اون بوی تعفن، خودش هم داره خفه می‌شه.
    مشکل بعد اینکه مثل اومدیمو طرف بیش از حد دانلود کرد و اینا دانلودش رو به اصطلاح قطع کردن ( چون من از پشتیبانی پرسیدم گفت اگه بیش از حد دانلود کنی از حجم روزانت کم نمیشه اما دیگه سیستم اجازه دانلود بهت نمیده ! ) .. حالا این طرف مثلا خواست دانلود نکنه اما ی پیج باز کنه .. اونوقت تکلیف چیه ! مگه میتونن نت ی شخص رو 4 ساعت از شبانه روز به بهانه ی دانلود بیش از حد قطع کنند ! اونم نتی که داره بابتش خدا تومن پول میده !
    همیشه اول گفنن فک کنید بعد ی حرفی بزنید .. مبین نت الان حرفشو زده تازه داره فک می کنه چکار باید بکنه !
    باید دوباره تماس بگیرم با تنظیم مقررات ببینم این شکایاتی ک کردیم ب کجا رسیده

9. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم یه دونه bm632w وایرلس ایرانسل دارم که مبین نت تبدیل کردم 1 سال پیش ( یعنی مک آدرسش هم تو ایرانسل ثبت شده هم تو مبین نت ) و تا چند ماه پیش همیشه 6 ماهه 2 مگ تمدید میکردم ولی دیگه از بهمن ماه که تموم شد تمدید نکردم چون با این وضعیت 2زار نمیارزه !! الان گذاشتم رو میزم به عنوان دکور

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا بگید چطوری مودم رو تبدیل میکنید ؟ من میخوام مودم مبین نت رو تبدیل به ایرانسل کنم وایمکس ایرانسل بگیرم.
    نه ولی ازونجایی که تا 2 برابر حجم روزانه بیشتر نمیشه مصرف کرد پرسیدم ببینم کسی این حجم دو برابر شبانش تموم شده؟اگه تموم بشه دیگه ساعت 3 تا 7 شب دانلود کنی چه اتفاقی میفته؟از روزانه کم میکنه؟
    والا من از شانس بدم همین اواخر بهمن طرح 1 ساله 25 گیگ با سرعت 1 مگ گرفتم..اصلا مبین نت رو واسه دانلود شبانش گرفتم وگرنه از isp دیگه اینترنت داشتم..نذاشتن یه 20 روز بگذره برداشتن سر خود اینترنت شبانشو اینجوری کردن! حالا موندم شب دانلود کنم یا نکنم..من تا 1 سال با این اینترنت باید بسوزمو بسازم!

خدا بتون صبر عیووووووب بده چه کلای گشادی مبین نت سرتون گذاشت!!! فعلا شکایت از دو لینک زیر پر کنید و امیدوارم باش از طرحشون پشیمون شن هر چند در اخر مودم رو تو پاچتون کردن مثل همه ما.

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لطفا بگید چطوری مودم رو تبدیل میکنید ؟ من میخوام مودم مبین نت رو تبدیل به ایرانسل کنم وایمکس ایرانسل بگیرم.

خدا بتون صبر عیووووووب بده چه کلای گشادی مبین نت سرتون گذاشت!!! فعلا شکایت از دو لینک زیر پر کنید و امیدوارم باش از طرحشون پشیمون شن هر چند در اخر مودم رو تو پاچتون کردن مثل همه ما.
    لینکارو نمیبینم؟!
    به خودشون که شکایت زدم امروز
    حالا لینک دیگه هم دارین بدین شکایت کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیشب یه گیگ گرفتم

یه مودم جدید گرفتم توی اکانتش که میرم زده طرح یه ماهه ولی شروع سرویس رو زده 15 بهمن پایان رو زده 11 فروردین
    دلیلش چیه؟

من هم چند روز پیش اجباری طرح رو برای یک ماه تمدید کردم و حتی تا ۲۴ ساعت بعد هم اطلاعات حجم و روز رو دقیق نشون نمی‌داد. زنگ زدم پشتیبانی و طرف همونجا درستش کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من هرشب از ساعت 2 صد تومن شارز میکنم بعد میزارم تا 8 دانلود میشه و هنوز طرح اجرا نشده .
    امشب شب آخر طرحمه و خداحافظ مبین نت و البته اینترنت ! رفتم نمایندگی گفتن اگه تمیز باشه بین 100 تا 120 میخریم مودم رو . به نظرتون جاهای دیگه هم قیمت کنم یا قیمت خوب دارن میبرن ؟
    امیدوارم مشکلی برای گرفتن ای دی اس ال پیش نیاد, چون به دلایل مالی حتما باید این مودم رو بفروشم بعد برم سراغ مخابرات.

روش جالبی بود ولی فقط حیف که طرح من چند روز پیش تموم شد و دیگه نمی‌خواستم مدل اصلی که ۶ ماهه بود رو فعال کنم و ناچاراً در طول این چهار سال اولین طرح یک ماهه رو گرفتم. امیدوارم تا این یکی تموم بشه مشکل ADSL من هم حل بشه و دیگه تمدید نکنم. ولی اگه تا اون موقع حجم اصلی تموم شده که این روش شما هم جالب هست. ولی فکر کنم قبلاً شنیده بودم که باید هزار تومن یا مبلغ مشابه پول داشته باشید و فکر نمی‌کردم با صد تا تک تومنی هم بشه انجامش داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •