تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2060 از 2376 اولاول ... 10601560196020102050205620572058205920602061206220632064207021102160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,591 به 20,600 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

حاشيه ديدار استقلال و الجزيره /
    شعار هواداران استقلال عليه عليزاده
    خبرگزاري فارس: هواداران خشمگين و ناراحت تيم فوتبال استقلال عليه مهاجم اين تيم شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي عليزاده كه به عنوان يار تعويضي در دقيقه 72 به جاي آرش برهاني مقابل الجزيره به بازي آمد در دقايق پاياني نيمه دوم يك موقعيت عالي را از دست داد تا در پايان بازي كه با تساوي يك بر يك انجاميد هواداران ناراحت استقلال عليه اين مهاجم شعار دهند. آنها با سر دادن " عليزاده حيا كن، استقلال را رها كن " خشم خود نشان دادند.
    عليزاده در جريان بازي هاي ليگ برتر نيز مقابل پرسپوليس بعد از اينكه وارد زمين شد با خطاي هند خود براي پرسپوليس يك ضربه پنالتي به ارمغان آورد تا آن بازي به تساوي كشيده شود.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

امروز سیاوش هم اون سیاوش همیشه گی نبود
    عجب بد بختی ها

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

منم موافقم هر بازی کنی یه روز ه خوب داره و یه روز بعد چرا بهشو فهاشی می کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جباري: قلعه نويي من را نخواست

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: من به واعظ آشتياني زنگ زدم تا در بازي مقابل الجزيره باشم اما قلعه نويي نخواست.

مجتبي جباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد شعار هواداران اين تيم عليه او در جريان بازي مقابل الجزيره اظهار داشت: از تماشاگران گلايه اي ندارم. آنها فكر مي كنند من سر تمرين نرفتم اما باشگاه نخواست كه در تمرين باشم.
    وي افزود: من حتي به واعظ زنگ زدم تا در اين بازي حضور داشته باشم اما ظاهرا قلعه نويي قبول نكرده بود. من خيلي كارها براي استقلال انجام دادم كه نمي دانم چرا هواداران آن را به ياد نمي آورند.
    اين بازيكن ادامه داد: لحظه اي كه به پرسپوليس گل زدم و به سمت هواداران رفتم فكر چنين روزهايي را مي كردم. آنها در بطن قضيه نيستند. تماشاگران خصلت هاي خاصي دارند و من از دست آنها ناراحت نمي شوم.
    جباري تاكيد كرد: اكنون حرف هايم را نمي زنم تا به استقلال لطمه اي نخورد اما بعدا كه حرف هايم را زدم خيلي از اينهايي كه چنين رفتاري را انجام دادند شرمنده مي شوند.
    هافبك آبي پوشان تصريح كرد: مجتبي جباري هيچ وقت دقيقه 70 تعويض نمي شد. به خاطر يك عصبانيت كوچك اين طور محاكمه نمي كنند. اشكالي ندارد؛ من صبوري مي كنم و به موقع حرف هايم را مي زنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي: داور پنالتي ما را نگرفت

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: داور در دقايق پاياني پنالتي ما را نگرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه‌نويي پس از تساوي يك بر يك مقابل الجزيره امارات در پاسخ به سؤال خبرنگاران در مورد تعويض عليزاده به جاي برهاني اظهار داشت: طبيعي است كه وقتي تيم در تهران نتيجه مساوي مي‌گيرد همه به تعويض خرده بگيرند. عليزاده دقيقاً در نقاطي كه ما خواستيم قرار گرفت. اگر پنالتي برهاني گل مي‌شد نظر شما درباره تعويض عليزاده تغيير مي‌كرد و ديگر راجع ‌به او سؤال نمي‌كرديد.
    وي افزود: آرش در نيمه اول يك تك به تك را گل نكرد و در نيمه دوم هم پنالتي را خراب كرد. او از لحاظ روحي تخليه شد و به همين دليل عليزاده را به ميدان فرستادم تا از كنارها فشار آوريم و به گل برسيم.
    سرمربي استقلال ادامه داد: هدف ما كسب 3 امتياز بود. من راجع‌ به مسائل فني حرف نمي‌زنم. در رختكن از شاگردانم تشكر كردم چرا كه ما امروز همه كار در زمين انجام داديم و موقعيت‌هاي خطرناك زيادي داشتيم.
    قلعه‌نويي در پاسخ به سؤال خبرنگار اماراتي مبني براينكه براي استقلال چقدر شانس قهرماني قائل است گفت:‌ ما امروز 2 امتياز مهم را از دست داديم و اين شرايط را براي تيم ما سخت كرد. اول بايد ببينيم تيم به مرحله بعد صعود مي‌كند يا خير و اگر صعود كرد در مورد اين قضيه صحبت مي‌كنيم.
    وي درباره وقت‌كشي تيم الجزيره در جريان بازي عنوان كرد: به نظرم داوري در مجموع خوب بود اما احساس مي‌كنم عملاً هر موقع تيم استقلال شكل مي‌گرفت داور بازي را از سرعت مي‌انداخت. همچنين احساس مي‌كنم در دقايق پاياني يك پنالتي به سياوش اكبرپور گرفته نشد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بیا ید ازگذشته عبرت بگیریم اگه نیکبخت الان توی استقلال بود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براگا: استقلال هم مقابل الاتحاد وقت‌كشي مي‌كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الجزيره امارات گفت: استقلال هم در عربستان مقابل الاتحاد وقت تلف مي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، براگا پس از تساوي يك بر يك مقابل استقلال تهران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه به عنوان يك مربي برزيلي كه قصد دارد دانش خود را به فوتبال آسيا تزريق كند چطور از بازيكنان خود خواسته بود به تاكتيك وقت‌كشي روي‌ آورند اظهار داشت: مقابل تيم بزرگي بازي مي كرديم و براي اين بازي تمام توان خود را به كار گرفتيم اما استقلال آنقدر تاكتيك هجومي داشت كه مجبور شديم به اين شيوه بازي روي آوريم.
    وي اضافه كرد: مي‌توانيد از سرمربي استقلال بپرسيد كه آنها هم در عربستان مقابل الاتحاد همين تاكتيك را پياده كردند البته من از اين اتفاق كه بازيكنانم بازي جوانمردانه را رعايت نكردند خوشحال نيستم. من كار آنها را تاييد نمي‌كنم اما در چند مورد پاي بازيكنان من آسيب ديد و افتادن آنها روي زمين عمدي نبود.
    براگا تصريح كرد: بازي مشكلي براي ما بود. استقلال توانست از تاكتيك خوبي كه داشت به خوبي استفاده كند. آنها تمام توان خود را بكار گرفتند و مالكيت توپ را در اختيار داشتند.
    وي با بيان اينكه تنها اشتباه الجزيره ارسال پاس‌هاي آخر بود عنوان كرد:‌ مي‌توانستيم بهتر از اين عمل كنيم و در ارسال پاس دقت بيشتري داشته باشيم.
    براگا يادآور شد: بازيكنان الجزيره عادت ندارند مقابل اين همه تماشاگر بازي كنند. اين مسابقه تجربه خوبي براي ما بود. با توجه به تجربه تلخ بازي مقابل ام‌صلال سعي كرديم با مالكيت توپ بازي را در اختيار خود قرار دهيم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه در جريان بازي با چه كسي با تلفن صحبت مي‌كرد گفت: همواره يكي از دستياران من در جايگاه قرار مي‌‌گيرد تا نقاط ضعف حريف را به من بگويد. ديدن بازي از بالا براي شناسايي نقاط ضعف كمك زيادي به ما بود. من در امارات هم از اين شيوه استفاده مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

شد یبار یه بازی تمام بهشه قلعه نویی نگه داور یه پنالتی مارو نگرفت ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بیا ید ازگذشته عبرت بگیریم اگه نیکبخت الان توی استقلال بود؟
    سلام
    مطمئن باش هیچ طوری نمیشد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •