میثم تو هم تا میای جواب بدی آدم رو کچل میکنی:دئ
آقا جان تو یک پست به من بگو من واسه بازی کردن اساسین چه کار کنم؟(شرایط کنسول هم که میدونی.خودت ردیفش کردی)
ممنون میثم جان.
میثم تو هم تا میای جواب بدی آدم رو کچل میکنی:دئ
آقا جان تو یک پست به من بگو من واسه بازی کردن اساسین چه کار کنم؟(شرایط کنسول هم که میدونی.خودت ردیفش کردی)
ممنون میثم جان.
سلام.میثم تو هم تا میای جواب بدی آدم رو کچل میکنی:دئ
ممنون میثم جان.
وا چرا حمید جون....
شما باید فقط کنسولتو بیاری بقیش با من...
یکی جواب مارو بده
بله سرعت رایت همون 2.x هستش .
با سلام به دوستان XBOX خوار
ببخشید این مانیتور سامسونگ 2233RZ رو میشه وصل کرد به XBOX360 یا نه اگه نمیشه چه مانیتوری رو پیشنهاد میدید دوستان؟؟22700 چی ؟؟؟؟
مطمعنی میلاد جان یعنی با خیال راحت dvd رو بزارم داخل دستگاه؟ آخه داخل تکست مسیج نرم افزار اخطار سرعت رایت داد!
بعد از اینکه رایت کردید با ABGX یک تست بگیرید که خیالتون راحت باشه .
سلام
این سوال رو تو تاپیکش مطرح میکردید بهتر بود. اما خوب شما اگه اصلا سامسونگ نخریدید من براتون یه پیشنهاد دارم. بهترین مانیتوری که فکر کنم الان بشه خرید مانیتور AOC هستش که دو مدل v19 و v22 که LED هم هستند پیشنهاد میشه. من یه مقایسه داشتم با مانیتور های سامسونگ و LG که در برابر اونا واقعا عالیه و وضوح تصویر فوق العاده ای داره. کنتراستش 1:1000000 هست و ورودی HDMI داره. الانم خودم دارم روش ایکس باکس بازی میکنم که خیلی محشره. قیمتی هم نداره v19 دویست هزار تومنه و v22 حدود 235 هزار تومن.
سلام
باندل کینکت 250 الان قیمتش چنده ایا با همین تعویض ه.ک میشه ؟ میگن اپتیکش رو عوض می کنن ؟حالا اگه تعویض شده اونو و هم اپتیک اورجینالشو بگیرم اگه خود اسلیم ه.ک بشه البته نه با تغییر اپتیک میشه اورجینال رو جایگزین اپتیک تعویض شده کرد
نمیدونم چرا کسی به حرف من توجه نکرد
من دو سه جا توی کشور های مختلف پرسیدم. اسلیم 250 با باندل کینکت دیگه تولید نمیشه. فقط 4 گیگ با باندل کینکت هست.
میلاد بیا تو هم حقیقت رو بگو. من فکر کنم هرچی هم توی بازار هست ؛ قدیمیه!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)