دوست من شاید بتونی از لینک زیر دانلود کنید.
به جای ستاره ها danlod . com را بنویس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شاید بتونی از لینک زیر دانلود کنید.
به جای ستاره ها danlod . com را بنویس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soliman; 01-09-2007 at 18:43.
آقا یکی به من کمک کنه.من تا اون قسمتی که باید بری تو کابین و با غول کرم بجنگی و کابین ها رو جدا کنی مشکلی ندارم(اونجا که بهت 30 ثانیه فرصت میده).ولی بعدش که با طناب میپره و دوباره غوله بهش حمله ور میشه،وقتی دمو تموم میشه لئون تو صحنه نیست،فقط غوله رو نشون میده که هی چپ و راست میره.کیبرد هم کار نمیکنه.تو رو خدا کمکم کنید که دارم دیوونه میشم.
راستی وقتی لئون میاد با بیسیم صحبت کنه بازی error میده،واسه همین زود دکمه Esc رو میزنم تا بازی رو ادامه بده.مشکل این چی هست؟
![]()
شما اينجا مطرح كن شايد بدونن بچه ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alisma جان مرسی که اینقدر زود جواب دادی.من یه سوال دیگه داشتم و اون این بود که از کجا میتونم نسخه اول resident evil رو پیدا کنم.چون دلم خیلی براش لک زده و میخوام دوباره بازی کنم.ممنون میشم.
منم دقيقا همين مشكلو داشتم اگه از ترينر استفاده ميكني توي اين قسمت استفاده نكن مشكل از ترينرته![]()
خواهش مي كنم redblood عزيز. اون نسخه فكر كنم ديگه ناياب شده باشه با اين حال اگه نت پر سرعت داري برو بخش دانلود بازي شايد لينكشو بچه ها داشته باشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از Alisma و Maggy_P عزیز واقعا ممنونم.لطف کردید.
redblood جان مشکل ارور بازی با زیاد کردن virtual memory حل میشه . اگه بلدی این کار را بکن اگر هم نه بگو تا طریقه زیاد کردنشو بهت بگم.
بابا اين اويل 4 اپشن داره يا نه؟ چرا نميشه تو اپشنش نميشه دكمه هاشو تغيير داد؟
چي كار كنم بتونم اويل رو easy برم اخه فقط نرمال داره
فکر نکنم بخش easy داشته باشه . اما یه قسمتی به نا SetupTool داره که میتونی ابعاد و کیبور را تنظیم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)