تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 942 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اگه دقت کرده باشید سیم های دولتی را که در گوشی میزاریم ساعت و تاریخ را خودش تنظیم میکنه ولی در ایرانسل حداقل در اصفهان که اینطوری نیست بچه هایی که تو تهران یا مشهد یا جاهایی که اسمش تو سایت ایرانسل است اونجها چه جوریه

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

کارتهای شارژ سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار در دو نوع 100،000 ریالی با اعتبار زمانی 2 ماهه و 200،000 ریالی با اعتبار زمانی 5 ماهه به فروش می رسد که 6% عوارض قانونی و مالیات متعلقه نیز در آنها منظور شده است.

اگه محدودیت زمانی نداشت من که ایرانسل را میفروختم و یه سیم tci با امکانات پیشرفته ی sms و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده! میگرفتم.
    Last edited by meshkiposh2200; 09-05-2007 at 11:52.

داره خودمونی میشه mjpt1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نه آقا تو تهران هم اينطوري نيست و بايد دستي وارد کني

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نخیر عزیز همیشه خاموشه تازه اگر هم روشن باشه اینجوری نیست که خودش بدون دخالت دست وبدون اجازه و تایید بنده این کارو بکنه بعد هم اگه شما یک دقتی به زمانها بکنی باید بفهمی کدام گوشی احمقی میتونه اینقدر نا منظم این کارو بکنه

در ضمن دوست من ظاهرا فقط این من نیستم که خدا هم راضیم نمیکنه ها ، شما هم ......وقتی با دلیل و مدرک هم جلو میایم میگردی یک چیزی پیدا کنی تا اتهامو از سرشون باز کنی ناقلا

حالا اگه این به دست دشمنای ایرانسل مثل سایت تالیا و 20.30 برسه ( البته اگه خودشون نمونشو تا حالا پیدا نکرده باشن )
    واسه من که خاموش بشو نیست وقتی مسج سند نشه چند لحظه بعد دوباره میفرسته در مورد گوشیهای دیگه نمیدونم
    ضمنا گوشی من نشون نمیده کی مسج رو سند میکنه احتمال داره تو گوشیهای دیگه هم باشه یه بار امتحان کنید و یک مسج رو به یه شماره اشتباه بفرستین ببینید چی میشه ولی بعد اینکه خیالتون راحت شد از گوشی نیست زنگ بزنید 130 و کاملا پیگیری کنید
    به منم اعلام کنید تا زنگ بزنم ایرانسل
    در مورد دلیوری گوشی تونم امتحان کنید وقتی روشنه اگه مسج دلیور نشه دوباره میفرسته یا نه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه آقا تو تهران هم اينطوري نيست و بايد دستي وارد کني
    من که یادم نمیاد ساعت گوشیمو تنظیم کرده باشم
    از همون موقه ای که خریدم سیم ایرانسل انداختم توش و ساعت تنظیم بود
    من تهرانم

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هر کس توی مشهد یا تبریز همچین مشکلی داره باید پیگیری بشه ولی اگه توی تهران , کرج , اصفهان یا هر شهری
    که شبکه کامل نشده با این مورد برخورد کنه یه چیز عادیه
    هر کس هر مشکلی داره فقط اسم شهر یا منطقه اش رو بگه من میتونم براش پیگیری کنم علتش چیه .

پس ايرانسل داران عزيز ، کساني که حتي در مناطق تحت پوشش ايرانسل در تهران و کرج وديگر شهرهاي زندگي ميکنيد همگي لطف بفرماييد اثاثيه منزل خود را جمع کنيد برييد مشهد و تبريز زندگي کنيد واز ايرانسل
    بخاطر اين گونه هزينه هاي پيش پا افتاده دانسته يا ندانسته اصلا خرده نگيرند چون ظاهرا بعد از مناطق پوششي زرد رنگ در نقشه، چيزهايي مثل خيابان ، محله ، کوچه ، شکل ساختمان ، دکوراسيون داخلي آخرش هم قيافه طرف مهمه
    آخه عزيز من بايد تمام آدرسو توي پستم مينوشتم تا توش حرفي در نياد من در خيابان پيروزي بودم از روز اول هم توي اين خيابان کيفيت، آنتن وقدرت خوبي بوده و هست داخل ساختمان هم هیچ مشکلی با آنتن و شبکه و.... نداشتیم توي نقشه از زرد ترين نقاط بوده ، اگر بعد از این هم میگویید حتما توی آن روز داشتن روی شبکه آن منطقه کار میکردن نه عزیز من شما لازم نیست پیگیری کنید همه چیز طبق روال بود آیا بازم داشتن این مشکلات با این وضعیت (اگه بازم چیز دیگه ای رو پیش نمیکشید ) بنظر شما عادیه
    دوست عزیز تمام این سیم جیم ها رو من قبلا به 130 معروف پس دادم آنها هم مثل شما از همین حرفها شروع کردن وآخرش هم وقتی نتونستن ایرادی توی کار بگیرن گفتن ( دیگه شده دیگه جناب) مسئله مادی در کار نیست ولی آیا این امر صحیحه ؟
    دوست عزیز ته سیم تمام سیم کارتهای ما بعد از امواجو قدرتشو btsهاشو شبکشو سویئچیینگ و چیزهایی دیگری که شما بهتر از ما میدانید، به چیزی بنام ایرانسل وصله و اونه که باید مسئولینش به منو امثال بنده جوابگو باشه ونه شما که به قول خودتان کارمند نصب bts و دکلها بودید، که ظاهرا این طور که معلومه مسئولینش خیلی پر رو تر از آنی هستند که جوابگو باشند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

پس ايرانسل داران عزيز ، کساني که حتي در مناطق تحت پوشش ايرانسل در تهران و کرج وديگر شهرهاي زندگي ميکنيد همگي لطف بفرماييد اثاثيه منزل خود را جمع کنيد برييد مشهد و تبريز زندگي کنيد واز ايرانسل
    بخاطر اين گونه هزينه هاي پيش پا افتاده دانسته يا ندانسته اصلا خرده نگيرند چون ظاهرا بعد از مناطق پوششي زرد رنگ در نقشه، چيزهايي مثل خيابان ، محله ، کوچه ، شکل ساختمان ، دکوراسيون داخلي آخرش هم قيافه طرف مهمه
    آخه عزيز من بايد تمام آدرسو توي پستم مينوشتم تا توش حرفي در نياد من در خيابان پيروزي بودم از روز اول هم توي اين خيابان کيفيت، آنتن وقدرت خوبي بوده و هست داخل ساختمان هم هیچ مشکلی با آنتن و شبکه و.... نداشتیم توي نقشه از زرد ترين نقاط بوده ، اگر بعد از این هم میگویید حتما توی آن روز داشتن روی شبکه آن منطقه کار میکردن نه عزیز من شما لازم نیست پیگیری کنید همه چیز طبق روال بود آیا بازم داشتن این مشکلات با این وضعیت (اگه بازم چیز دیگه ای رو پیش نمیکشید ) بنظر شما عادیه
    دوست عزیز تمام این سیم جیم ها رو من قبلا به 130 معروف پس دادم آنها هم مثل شما از همین حرفها شروع کردن وآخرش هم وقتی نتونستن ایرادی توی کار بگیرن گفتن ( دیگه شده دیگه جناب) مسئله مادی در کار نیست ولی آیا این امر صحیحه ؟
    دوست عزیز ته سیم تمام سیم کارتهای ما بعد از امواجو قدرتشو btsهاشو شبکشو سویئچیینگ و چیزهایی دیگری که شما بهتر از ما میدانید، به چیزی بنام ایرانسل وصله و اونه که باید مسئولینش به منو امثال بنده جوابگو باشه ونه شما که به قول خودتان کارمند نصب bts و دکلها بودید، که ظاهرا این طور که معلومه مسئولینش خیلی پر رو تر از آنی هستند که جوابگو باشند
    ايرانسل اگر پشتش به بنگاههاي قدرت در ايران(سپاه و دولت در دولت) گرم نبود به اين راحتي سيم كارت نميتونست بفروشه بدون اينكه پوشش شبكه اش كامل نشده باشه
    به نظرت ميشه اين ايرادات رو با تشكيل پرونده در دادگاه بر عليه ايرانسل عنوان كرد ؟
    Last edited by uspharshad; 09-05-2007 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کارتهای شارژ سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار در دو نوع 100،000 ریالی با اعتبار زمانی 2 ماهه و 200،000 ریالی با اعتبار زمانی 5 ماهه به فروش می رسد که 6% عوارض قانونی و مالیات متعلقه نیز در آنها منظور شده است.

اگه محدودیت زمانی نداشت من که ایرانسل را میفروختم و یه سیم tci با امکانات پیشرفته ی sms و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده! میگرفتم.
    عجب امکانات پیشرفته ای اس ام اس داره و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده اوووووو محدودیت زمانی هم که داره خاک بر سره تی سی ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض wap site

من قبول دارم که نرخش زیاده اما اینم شما قبول کن که خودتم استفاده درست نمی کنی.برای استفاده درست شما باید از wap site هر سایتی استفاده کنی ! اونوقت برای چک کردن میل فقط حدود 20 تومن خرج داره . ما موقعی باید ایراد بگیریم که کار خودمون بی نقص باشه.بعدشم دوستان شماها که اینقدر انتقاد میکنین انصافا به همین قدرم به خود مسئولان انتقال دادین؟ تاحالا تلاش کردین حرفتونا به گوششون برسونین؟ یا فقط میاین اینجا برا چند نفر میگین؟
    منظورتون رو از Wap site نمیفهمم.اگه میشه توضیح بدین.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

منظورتون رو از Wap site نمیفهمم.اگه میشه توضیح بدین.
    بعضی از سایت های خبری که پر بیننده هستند و یا کلا سایت هایی که مهم و پیشرفته هستند در کنار وب سایت خودشون یه وپ سایت هم درست میکنند.
    اما وپ چیه ؟ وپ به ساختارهایی از یک سایت میگن که بسیار کم حجم و ساده هستند که این سایت ها برای استفاده درون موبایل طراحی شده اند. این سایت ها ( مثلا یه سایت خبری ) فقط و فقط دارای تیترهای خبرها هستند و خبری از عکس و تبلیغات نیست.دلیل طراحی این سایت کاهش هزینه استفاده از GPRS هست.امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •