یه سری تنظیمات میگم انجام بده دوستان دیگه هم دقت کنن :
به option برو video sittings همه ی گزینه ها on
حالا به advenced برو وهمه ی گزینه ها رو off کن
مشکلت حتما حل میشه![]()
یه سری تنظیمات میگم انجام بده دوستان دیگه هم دقت کنن :
به option برو video sittings همه ی گزینه ها on
حالا به advenced برو وهمه ی گزینه ها رو off کن
مشکلت حتما حل میشه![]()
دوستان عزیز من تازه این تاپیک رو دیدم
برنامه های زیادی در باره ی این بازی دارم (عوض کردن ماشین ها. تغییر لبای دوست دختر ها . اضافه کردن جزیره. عوض کردن نقشه و....)
هر کی مایل بود بگه تا برنامه ها ومد ها رو همراه با توضیح بذارم![]()
البته می خوام یه تاپیک جداگانه بزنم اگه تکراری نباشه![]()
چند تا tip تو سايت chetingdome پيدا كردم كه ترجمه اش رو براتون ميذارم(tip به آموزشها و نكته هاي بازي گفته ميشه كه اصولا مثل CheatCode مخفي نيستند يا تقلب حساب نميشوند)50% جون اضافي:لول 12 پارامديك(كار با آمبولانس) رو تموم كنيد.ضد آتش: لول 12 آتش نشاني رو تموم كنيد.پول بگيريد *** كنيد!!: با ماشين برودوي كار كنيد(Pimping Mission) بعد از مرحله 10 يعني 20 بار رفت و آمد از اين به بعد خانمها براي اينكار از شما پول نمي گيرند بلكه پول ميدهند!!!باز كردن BfInjection : در مسابقه DirtRing در استاديوم لاس ونتوراس اول شويد.باز كردن اتومبيل SuperGT : در مدرسه رانندگي تمامي مدالهاي برنز را بگيريد.باز كردن اتومبيل Buggy: امتياز 25 در Dirt Ringباز كردن اتومبيل HotKnife : در مدرسه رانندگي تمامي مدالهاي طلا را بگيريدباز كردن Jet Pack : در فرودگاه كويري Airstrip تمام ماموريتها را انجام دهيدباز كردن NRG 500 : در مدرسه موتور سواري تمام مدالهاي طلا را بگيريدباز كردن هواپيماي ملخي : در مدرسه خلباني تمام مدالهاي برنز را بگيريدباز كردن Hotring racer : در پيست 8-track اول شويدباز كردن Monster : در پيست 8-track برنده شويدباز كردن هواپيماي بدلكاري : در مدرسه خلباني تمام مدالهاي طلا را بگيريدباز كردن لباس پرستاري : Progress 100% با Katie (+وقتي مرديد اسلحه اي از دست نميدهيد)(لباس ها در كمد لباس شما تحت نام Special خواهند بود)باز كردن لباس pimp : Progress 100% با Deniseباز كردن لباس پليس : Progress 100% با Barbara(+وقتي دستگير شديد اسلحه اي از دست نميدهيد)باز كردن لباس مسابقه : Progress 100% با Michelleباز كردنAK-47 ,Molotov , Tec-9 , Sawn-Off shotgun : تمام 100 ديوار نوشته را رنگ كنيد.(اسلحه ها در خانه Johnson خواهند بود)
سلام .من با یه مرحله بازم مشکل دارم.اون مرحله که سوار موتور هستی و باید دنبال یه هواپیما بری و باید با سرعت زیاد واردش بشی وگرنه پرواز می کنه.می خواستم بدونم وقتی که وارد می شم بعد از کشتن آدمها چی کار باید بکنم؟!
بعد از کشتن آدم ها باید یه دونه از اون بمب های کنترل دار (تو خود مرحله بهت میده)بندازی ته هواپیما بعد بپری پایین موفق باشی![]()
ترجمه.chetingdemo اینا چین دیگه
شما چرا این همه انرزی صرف کردی میگفتی همشو خودم بهت میگفتم
ببخشید 206 رو واقعا نمیتونم بخونم چرا وقتی بازی میکنم یه دفعه تصویر به هم میریزه و هیچ ا دیده نمیشه و از یه ساخمون مثلا یه شاخه درخت یزرگ تو روته!
رم من هم 256 و گرافیکم 128 هست
لطفا يه توضيح درست و حسابي براي چگونگي حذف كردن سانسور بدهيد
صفحه ی قبل گفتم.لطفا يه توضيح درست و حسابي براي چگونگي حذف كردن سانسور بدهيد
بازم میگم جایی نمیره.
ببین فایل EXE رو در حین بازی اجرا کن و y رو بزن تا سانسورش رو بردارین.
اگه هم میخواین حالتون وفل بشه فایل Script.img رو با فایل اصلی توی سابفلرد Script توی فولدر Data جایگزین کن و بعد کار بالا رو انجام بده.
لطفا يه توضيح درست و حسابي يراي چگونگي حذف كردن سانسور لا هر برنامه اي كه داريد بديد
ممنون مي شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)