تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 206 از 391 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی به داده من بدبخت برسه
    من یک هفته است دارم دنبال پچ 1.4 میگردم.تمام 206 صفحه این فروم رو نگاه کردم.هیچ کدوم ادرس های دانلود پچ درست کار نمیکنه.چکار کنم؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

اگه میشه برام پچ رو اپ کنین تا من بتونم از یه جای مطمین دانلود کنم. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

اگه میشه برام پچ رو اپ کنین تا من بتونم از یه جای مطمین دانلود کنم. مرسی

اينم آدرس مطمۀني همه ي صفحه ها رو گشتي يه 4-5 باري لينكش هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اينم ميتوني استفاده كني بجاي پچ وكرك حجم حدودا 2 مگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آره اما همش نصفه دانلود میشه.تازه هم ADSL دارم و هم از برنامه ی DAP استفاده میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

سلام

جناب اردییییییییییییبهشت خیییییلی زیاده

یه جوری زییییر میزی ردش کن !

بابا ما تو کف این مدیم

اگه تا اون موقع من مردم بابا ننم میاد خون بهامو از شما میگیرن !؟!؟!

یه لطف شدید در یاروی ما کن دیگه ( فک کنم باید میگفتم حق )

داره خودمونی میشه L E G E N D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

پيش فرض

دوستان من همين مد ايران رو که ميگن ساختن تبليغشو تو يه سايت خارجي که کارش تحليل اينجور بازياست ديدم.
    اونجا ميگفت که اين پروژه معلقه و توليد شو به حال تعليق درآوردن! ظاهراً دليلشم اينطور که عنوان کرده بودن ، کار کردن روي يک پروژه بهتر بوده!
    حالا فکر کنم دليل اينکه ارشاد مجوز نميده همين باشه! من تو ارشاد دوست و آشنا دارم و از اونا پرسيدم چطور ميشه فهميد که اين بازيه که اينا ميگن ساختن و يه مد بهش اضافه کردن تو چه مرحله ايه. اونا هم پي قضيه رو گرفتن و کاشف بعمل اومده که اصلاً چنين چيزي وجود خارجي نداره و تو ليست کارهايي که براي مجوز بررسي ميشن اصلاً وجود نداره!
    و اين معنيش اينه که همونطور که قبلاً گفتم اينايي که ميگن مد ايران رو ساختن خاليه عظيمي بستن که توش موندن.
    طرف با خودش فکر کرده بود خوب اين سايت خارجيه که از اين مدها ميسازه مثل بقيه مدهايي که ساخته مد ايرانم ميزاره واسه دانلود و اينا ميگيرن و ميارن ميزارن اينجا واسه فروش و ميگن ما ساختيم! ولي چون اين پروژه از طرف اون سازنده ها معلق مونده ، حالا هي ميان ميگن تو ارشاد مونده ، مجوز نميدن ، اِل شده و بِل شده.
    خوب بابا مگه مجبورين خالي ببندين که توش بمونين.
    با سابقه اي که بچه هاي هموطن عزيزمون دارن مطمئناً اگر چنين چيزي رو داشتن (که خاطر جمع باشين ندارن) خيلي سريع هم پيش فروشش ميکردن و هم بعد از توليد تو همين سايتايي مثل اينجا با قيمت ... بفروش ميرسوندن!
    خوب يباره بياين بگين اشتباه کرديم ما نساختيم و قضيه اين بود. هم خيال خودتونو راحت کنين هم برو بچه هاي اين سايتو که الاف خودتون کردين خلاص کنين.

اصلاً ميدونيد چيه فعلاً که اين پروژه معلقه و معلوم نيست که راه بيوفته يا نه.
    ولي بمحض اينکه تو اون سايتاي ارائه دهنده مد جنرال ديدمش دانلود ميکنم و هر جايي که راحت بتونين دانلودش کنين آپلود ميکنم. يا حتي اگه خواستين روي DVD براتون ارسال ميکنم. دانلودش که رايگانه DVD رو هم فقط پول ارسال و ديسکش رو حساب ميکنيد و بهم ميديد.
    هر وقت اومد خبر ميدم. ولي به اين زوديا منتظرش نباشيد.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوستان من همين مد ايران رو که ميگن ساختن تبليغشو تو يه سايت خارجي که کارش تحليل اينجور بازياست ديدم.
    اونجا ميگفت که اين پروژه معلقه و توليد شو به حال تعليق درآوردن! ظاهراً دليلشم اينطور که عنوان کرده بودن ، کار کردن روي يک پروژه بهتر بوده!
    حالا فکر کنم دليل اينکه ارشاد مجوز نميده همين باشه! من تو ارشاد دوست و آشنا دارم و از اونا پرسيدم چطور ميشه فهميد که اين بازيه که اينا ميگن ساختن و يه مد بهش اضافه کردن تو چه مرحله ايه. اونا هم پي قضيه رو گرفتن و کاشف بعمل اومده که اصلاً چنين چيزي وجود خارجي نداره و تو ليست کارهايي که براي مجوز بررسي ميشن اصلاً وجود نداره!
    و اين معنيش اينه که همونطور که قبلاً گفتم اينايي که ميگن مد ايران رو ساختن خاليه عظيمي بستن که توش موندن.
    طرف با خودش فکر کرده بود خوب اين سايت خارجيه که از اين مدها ميسازه مثل بقيه مدهايي که ساخته مد ايرانم ميزاره واسه دانلود و اينا ميگيرن و ميارن ميزارن اينجا واسه فروش و ميگن ما ساختيم! ولي چون اين پروژه از طرف اون سازنده ها معلق مونده ، حالا هي ميان ميگن تو ارشاد مونده ، مجوز نميدن ، اِل شده و بِل شده.
    خوب بابا مگه مجبورين خالي ببندين که توش بمونين.
    با سابقه اي که بچه هاي هموطن عزيزمون دارن مطمئناً اگر چنين چيزي رو داشتن (که خاطر جمع باشين ندارن) خيلي سريع هم پيش فروشش ميکردن و هم بعد از توليد تو همين سايتايي مثل اينجا با قيمت ... بفروش ميرسوندن!
    خوب يباره بياين بگين اشتباه کرديم ما نساختيم و قضيه اين بود. هم خيال خودتونو راحت کنين هم برو بچه هاي اين سايتو که الاف خودتون کردين خلاص کنين.

سلا م
    اول به همه دو ستان رسیدن سال نو رو تبر یک عرض می کنم .

دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد

بر ای اینکه مطمئن بشید این قضیه صحت داره به این آدرس یک سر بزنید تا خودتون مجوز انتشار و رده سنی بازی رو ببینید که تا ئید شده من گفتم فقط یک سری کا غذ بازی هاش مو نده او ن هم دست من نیست ادارها ی مملکت ما آنقدر می دو نن تا خسته شی بزنی بی راه .......

این هم آدرسی که مجوز بازی رو تا ئید کرده این بازی همکنو ن در وزارت ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانهای مو جود هست بنیاد تائید کرده و رده سنی 12 سال به بالا داده فر ستاده ارشاد، ارشاد نامه مجوز رو صادر کنه هر کس شک داره بره این آدرس خودش ببینه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک مقدار دو ست گرامی فکر کن بعد شایعه پر اکنی کن شما با یک بچه طرف نیستی که بخوای با این حر فها مجبور به کاری اش کنی من سنم مطمئن باش از شما خیلی بیشتره ولی بر ای خاطر علاقه خودم این کار رو کردم و دو ست دارم تمام کار هاش بدون عیب و نقص و کامل باشه واقعا از شما تعجب می کنم ....فقط سکوت تا زمان انتشار ...
    Last edited by ufo-alien; 23-03-2010 at 20:56.

7. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام
    ساعت الان
    واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 07:29 PM.
    (ساعت پاین سایت)
    من حدود 1ساعت دیگه میام کسی بود با ShockWave بیاد یه نامه هم بده یا بیاد تو ای دی من
    راستی آخر کسی نفهمید چت باکس توی خود بازی با کدوم دگمه میاد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    ساعت الان
    واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 07:29 PM.
    (ساعت پاین سایت)
    من حدود 1ساعت دیگه میام کسی بود با ShockWave بیاد یه نامه هم بده یا بیاد تو ای دی من
    راستی آخر کسی نفهمید چت باکس توی خود بازی با کدوم دگمه میاد؟
    سلا م
    دکمه ENTER

10. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از آقای منصوری بابت ساخت مد ایران میخواستم بپرسم خرید بازی به چه صورت است؟؟ پستی یا...

ممنون میشوم جواب بدهید
    متشکرم
    دوست عزیز از طر یق پست می تو نید در این ادرس زیر ثبت نام کنید سپس او لین پارت به شما اختصاص خواهد یافت انشا ئالله در ار دیبهشت ماه...
    البته امکان خرید آنلاین و یا تحویل مبلغ خرید به پست نیز تا زمان انتشار فر اهم خو اهد شد ...

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

متشکرم
    دوست عزیز از طر یق پست می تو نید در این ادرس زیر ثبت نام کنید سپس او لین پارت به شما اختصاص خواهد یافت انشا ئالله در ار دیبهشت ماه...
    البته امکان خرید آنلاین و یا تحویل مبلغ خرید به پست نیز تا زمان انتشار فر اهم خو اهد شد ...

کد:
    میگم حالا این ارزش داره ما بگیریم؟ ارزش داره که ما افتخار کنیم اینو ایران ساخته؟ ما حالا افتخار کنیم وزارت ارشاد این بازیو مجاز اعلام کرده؟ یعنی شما وا میستی وزارت ارشاد بازی تایید کنه بعد بخری؟ اصلا مگه این بازیو رژیم غاصب آمریکا نساخته؟
    در ضمن تبلیغات فروش تو این تاپیک تا جایی که میدونم ممنوعه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •