دوستان نرم افزاری هست که به طور خیلی خفن فایل ها رو روی سی دی مخفی کنی؟
از یولترا خفن تر میخوام
هست؟
ultraiso
دوستان نرم افزاری هست که به طور خیلی خفن فایل ها رو روی سی دی مخفی کنی؟
از یولترا خفن تر میخوام
هست؟
ultraiso
سلام
کسی تونسته قفل المائده2 رو بشکونه؟
با سلام ...
ahmad_tarfand جان !
از شما تشكر مي كنم ... اميدوارم موفق باشيد .
mehdidll جان !
خيلي خوشحال هستم كه شما هم قصد همكاري داريد . پيمان هم گفته كه هست ! انشاالله هر چه زودتر بتونيم دانلود سنتر را براي بچه ها راه بيندازيم .
akmfad1 جان !
پروفايل clone كه براي نگهبان بود ، قديمي هست . به همين خاطر الان ديگه جواب نميده . شما توي صفحات پيشين يك نگاهي بكن ، من اونجا روش ها را توضيح دادم .
متاسفانه اين گونه قفل ها نشان از ضعف و زبوني توليد كننده قفل هست . نمونه هايي ديده شده كه حتي بعضي وقتها موجب ايراد سخت افزاري مي شود . واقعا نمي دونم به اينها چي ميشه گفت . اگه نمي تونند قفل بذارند ، نبايد به مصرف كننده ضرر زد .
SILWESTER جان !
لطفا اين جوري به يك انجمن توهين نكنيد . اين يك انجمن متمايز با ساير انجمن هاست . در ضمن قرار هم نيست درخواست همه اجابت بشه !
اون نرم افزار را من سراغ ندارم . البته نيازي هم نيست . چون ما اين كد hex را بايد با يك برنامه HexEditor جايگزين كنيم . همون جا مي توني بفهمي كدش چي هست ؟ در ضمن نيازي به كد هم نداري . چون به صورت text هم ميشه سرچ كرد !
basterzt جان !
در حال حاضر ، UltraISO فايلها را به خوبي مخفي مي كنه . جوري كه IsoBuster هم نمي تونه نشونش بده !!
فقط ايرادش اين هست كه با خود UltraISO ميشه از حالت مخفي درش بياري . براي اين كار هم بايد كاري كنيم كه image به وسيله اديتورها باز نشه . براي اين مورد يك سري كارهايي كرده ام ، اما به نتيجه قطعي نرسيده ام .
khoram جان !
براي كپي اون كه راهي ارائه نشده .
اما كركش هست . soda اون را آپلود كرده . بگرد توي همين تاپيك !
با تشكر ـ مهدي![]()
با سلام به دوستان. لطفاً می خواستم درباره ی چگونگی نصب و راه اندازی ویندوز ویستا اطلاعات کسب کنم.
سلام عزیز دلا سلام به دوستان. لطفاً می خواستم درباره ی چگونگی نصب و راه اندازی ویندوز ویستا اطلاعات کسب کنم.
ولی اینجا جاش نیست ، باید به بخش مربوطه بری ، فکر میکنم بخش نرا افزار برای این سوال مناسب باشه.
راستی ، مهدی جون ، اومدم جوابتونو بدم ، پی سی ورلد میگه تعداد پیغام های خصوصی شما به حد اکثر رسیده ، بهتره چند تاشو پاک کنی تا بتونم جوابتونو بدم.
موفق باشید
با سلام به همه دوستان
لطفا طرز شكستن قفل سي دي شبيه ساز پرواز رو بفرماييد
البته اين سي دي با الكل ايميج گرفته ميشه اما در هنگام اجرا ميگه سي دي اورجينال رو قرار بديد
ممنونم
قفلش هم نگهبان طلايي هستش
negahban cd-lock golden edition plus version 3.0
Last edited by mohsengrisly; 03-07-2006 at 13:05.
my friend جان !
سلام ...
تا نيم ساعت ديگه درستش مي كنم ...
mohsengrisly جان !
شما به صفحات قبل مراجعه كنيد . من لينك دانلود فايل تصويري آموزشش را كه كاري از كيوان هست را براتون گذاشتم .
البته ممكن هست جواب نده . چون ما مواردي را داشتيم كه آموزش ايشون جواب نداده بود . اميدوارم براي شما جواب بده .
با تشكر ـ مهدي![]()
behvom جان !
پست شما يادم رفت !
شما توي همين انجمن يك جستجو بكنيد . حتما چيزي كه مي خواهيد هست .
اين تاپيك هم به شما كمك مي كنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه هم از اين درخواست ها اينجا ندهيد ... قبل از سوال پرسيدن جستجو كنيد !
سلام نوید جان
از اینکه میبینم هنوزم داری مینویسی خوشحالم
من بعد از مدتها اومدم تو سایت
امیدوارم که بتونم مفیدم باشم
با تشکر از همه دوستان سایت
سیناا
از توجه شما ممنونم اما اصلا نميتونم اون رو دانلود كنمنوشته شده توسط mehdi_7070
البته گفتم با الكل رايت ميزنم اما خطاي سي دي اورجينال ميده
با يكي از پروفايلهاي موجود توي همين تاپيك هم تونستم با كلون رايتش كنم
خطاي سي دي اورجينال هم نميده
اما توي اين قسمتي كه برنامه بايد لود بشه مي مونه
براتون يه نمونه عكس هم مي ذارم
البته من نمي خوام قفلش رو براي تكثير بشكونم
فقط مي خوام به چند تن از دوستان كه خيلي به اين فقل مي نازند ثابت كنم كه هنوز هيچ
گام موثري براي محافظت از سي دي ها بر داشته نشده است
ممنونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)