نوشته شده توسط deer
برنامه smart hider ميخوام. يا اينكه برنامه ديگه که کارایش مشابه smart hider باشه. برايه نوكيا N73.
نوشته شده توسط deer
برنامه smart hider ميخوام. يا اينكه برنامه ديگه که کارایش مشابه smart hider باشه. برايه نوكيا N73.
سلام
بابا خسته شدم از بس در خواست دادم
یکی به داد ما برسه یه پلیر واسه 6270 میخوام
تو رو خدا کمک
سلام و عرض ادب
چندتا در خواست داشتم... لطفآ
1- فارسي ساز 3100 را مي خواستم
2- آيا برنامه اي هست كه توسط آن بتوان فايلهاي Theme را بر روي كامپيوتر ديد؟
3- برنامه ي blacklist آخرين نسخه موجود كه درست كار كند..
با تشكر
Last edited by * SadeGh *; 09-09-2006 at 18:34.
نوشته شده توسط lox
پلیر واسه فايلهايه تصويري ميخواي يا موزيك؟
توضیح مختصر: این برنامه که به صورت رایگان عرضه شده یه برنامه مخصوص گوشیهای سیمبینه که به شما در نواختن گیتار کمک می کنه!
کافیه یه نت رو انتخاب کنین بعد کلید رو و بعد هم fretboard position رو ، این برنامه بهتون میگه کجا باید انگشتاتونو بزارین!
سازگار با گوشیهای زیر:
Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N72, Nokia N90, Panasonic X700, Panasonic X800
دریافت این برنامه با حجم 12 کیلو بایت:
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهيار جان...شما گفتي كه اين برنامه يه كورد بوكه...اين كه برا مبتدياست..اگه ميشه يه برنامه بذار كه فقط آكوردارو نشون بده كه برنامه سريعتر بياد.....ممنونت ميشم مهيار جان..
نوشته شده توسط sezar & sanaz
ممنون sezar جان حل شد.
=============================
کسی Picodrive برای N70 داره؟(همون شبيه ساز بازی های سگا)
قبلی ها رو N70 کار نميکردند.
ممنون![]()
ببخشيد من ميخواستم بدونم يه برنامه جاوا هست كه بشه باهاش فايل ها رو رو گوشي مخفي كرد يا نه؟ اگه آره لطفا يه لينك به من بديد؟
در ضمن ميخواستم بدونم واسه اجراي فلش و پي دي اف برنامه ي جاوا هست يا نه؟ ممنون
يعني با اين برنامه فارسي مي نويسد يا همين جوري فارسي مي نويسد؟؟؟؟؟؟؟؟/نوشته شده توسط sezar & sanaz
نرم افزار time line رو کسی داره بزاره
برنامه ي ديكشنري خودش فونت فارسي دارد نمي دانم منظور شما چي مگر مي شود بد بنويسد مي تواني يه عكس از صفحه ي موبايلت كه فارسي بد نوشته آپلود كنينوشته شده توسط پسر نقره ای
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)